video gelecek haftasonu.. kesinlikle bir iddaam yok eğlenme amaçlı olacaktır bilginize.
Printable View
video gelecek haftasonu.. kesinlikle bir iddaam yok eğlenme amaçlı olacaktır bilginize.
aralarında yaklaşık 120 kg fark var. polo hafif.
aralarında yaklaşık 10 hp fark var. bmw güçlü.
aralarında yaklaşık 15 yaş fark var. polo avantajlı.
aralarında yaklaşık 1400cc ve 2 silindir fark var. bmw önde.
aralarında (şöför hariç) DSG farkı var. polo hızlı.
Skor 3-2 Polo.
AMAA...
Polonun uçacağını kaçacağını sananlarda kandırmasın kendini. Motoru diri bir E36 her şekilde şerefini korur hakkını verir. polo kimseyi follofoş edemez. 200'den sonra banko bmw alır yürür ama literatürde 200de rolling bittiği için bmwnin bir anlamı kalmıyor.
Sonuç; şu gün ikisinde sıfır araçlar olsaydı poloyu adam yerine koymazdım. isterseniz 6n2 polo gt ile e36 kıyaslayın. yada F30 328i ile 6R GTI. Adaletli olan bu. Her ne kadar konuyu açan arkadaş e36 kıyaslamak istesede.
BMW 328i Coupe vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Bu sitede 99 model E46 3.28i ile 2011 Polo Gti karşılaştırması var.
Her bu tip karşılaştırmalarda mutlaka bu siteden yardım alırım.
E46 3.28 / 0-100 7 saniye, E36 3.28 / 0-100 7.3 saniye.
Yapılan karşılaştırma Gti 0-100 ve 0-200'de çok rahat geçiyor.
200'e geldiklerinde aralarında 5 saniye gibi ciddi sayılabilicek bi fark var.
Üstelik gayet sağlıklı arabalarla bu testleri yapıyorlar.
E36 3.28 testini bulamadığım için E46 testini paylaştım,umarım az da olsa fikir olur.
Ben pek bu muhabbetler anlamam yalniz gri pololu arkadasin "amk" "tavuk mu geciyor" uslubu oldugu surece bu konu benim ilgi alanimdan cikar.
Video yu bu sebebten atmiyorum. Denediginiz polo sahibi arkadas isterse whatsappdan atarim konuya eklersiniz.
Ben bu yasima geldim araba muhabbetine bu laflari kaldiramam
arif in manchester e attıgı golu ararken nereye geldım :)
ıbıza cupra ıle e46 m3 denemek ısterım bende
@merthan
bende polocuyumda objektif olmak lazım. polo gti 0-200 e 29.9 sn de ulaşamaz. polo için en doğru verileri paylaşayım.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Gti var gti var.stock e92 m3 varsa deneyelim :)
F16'm var stock polo varsa deneyelim. nası bi mantık ya. gti var gti var. m3 var başka m3 yok dimi hepsi aynı zaten.
önceki sayfaları okudumda bu sitede KARDEŞLİĞİN ne demek olduğunu bilen çok az adam var. saçma sapan gereksiz yorumlar düşük bi seviye eğitimsiz bi görüntü var. bu forumun ve polocuların imajını zedeleyen bir durum. bence bilinçli kullanıcılar bunlara izin vermemeli. bu polemiklere girmemeli.
altındaki bi çuval civata neyin tribindesin. uçsan ne kaçsan ne. çıkar deneriz video koyarız de geç. sanki bana polo gti'ı kendisi keşfetti dsg'yi kendisi üretti. bmwlerin yıllardır görmediği işkence kalmadı. bakalım 15 sene sonra o zıpkın pololar aynı kalacakmı.
Sensin ;) varsa e92 m3 deneriz.
giderin bana gelmez korkarım ki ben :) bu kafadaki genç arkadaşlarla denemiyoruz biz :) araban yeteri kadar yüklüdür birazda kendini yükle ;)
bin beygirlik supraya binen adamlar bu atarı yapmıyor neden adam olgun. adam bilinçli. sen binsen demek bin beygire aman aman :D
Ben bosum kendimizi yaristirmiyoruz seninle bilgi yarismasina oturmucam.araba karsilastrmasi yapiyoruz sosyo-kulturel tartisma degil!!!
ben sosyo-kültürel bi tartışmadan bahsetmiyorum canım kardeşim.mantıklı her konuyu oturur konuşurum seninle. kimseyi ezmem hor görmem ama kendimide ezdirmem. dinlerim seni zevkle. adamlar e36 328i vs polo gti karşılaşması sormuş sen diyosunki polo var polo var e92 m3 le deneriz. ne alakası var konuyla.
Siz yazarsaniz polo 150drn snra gecilir falan ben o poloda sorun ararm o zamanda polo var polo var derim
3.28i ile hangi gti deneyecek acaba bi de nerde denenecek?Arkadaşlar kendi aralarında denyecek sanırım?
Alinmadim ustume ama stockpolonun onde olacagndan eminim.neyse uxatmanin anlami yok stok 92 m3 varsa ucan kacan dsgyi poloyu goruruz :)
olur tamam :)