arabada siyahsa off diorum :D :D
Printable View
ıkısıde guzel arac
evo 8.....
Valla gonul ister s2000 ama sigmiyorum namussuza :D
O yuzden secimim evo olurdu heralde:) (zayiflarsam orasi ayri:Dgerci boyu nabcaz hahaha) :D
Sürüngen yapmak için selcuhcum :D
http://img25.imageshack.us/img25/632/img0098icx.jpg
Evo 8 'i tercih ederdim..
yine s2k diorum :)
aynen s2000 diyorum
s2000 tercih ederim yağmurda kullandım bi yamuğunu görmedim:)
bide yanyana göre evonun kasa s2k dan baya bi yüksek.
s2k alırım ..Görsellik 10 numara ..Takarım filtremi egzostumu huzurlu huzurlu gezerim mis gibi..
kişi sayısı sorunum olmadıı için tabii ki s2000 =)
evoyu alırım sonra satarım parayı denklestırıp bı typeR bıde s2k alırım yazın sk2 yı kullanır kısın typeR la gazlarım..:D:D
ısın aslı haftasonu kız arkadasımla gezerım hafta ıcıde ıse gıder gelrım die dusunulurse s2k ... fakat kursun gıbı fırlıymm daha da yuksek performans alayım dersen evo derım...
bı arkadasımda evo7 fq 300 vardı...hem genıs hem saglam...hem daha hızlı s2k dan ama sanırım benım tercıhımde gri s2k olurdu...
ben s2k tercih ederdim ;)
S2000 tercih ederdim.
:)ÇOK şekil yeterli performans S2000
:)Çok Performans Yeterli şEKİL EVo :)
2side tercih edilebilir.Hatta 2sinede binmek lazım.Ama önce hangisine binmek lazım onu dşünürüm..Gerçi Evoların içine bi türlü ısınamadım çok boş ve sıradann olduğu için itici geliyor bana..
yan yana koyarsan S2000 ezer geçer bence S2K
S2K dan yanayım bende:)
simsiyah yada sapsarı bi evo 8-9 olsa s2000 i gözüm görmezdi
tabikide evooo :)
Kendi tercihimi sorarsanız benim için evo bikere sesinden direk kaybediyo :) tip olarak falan hertürlü s2000 =) ses + tip + gider o evo farkını turboya harcarsan evoyu arkada bırakabilirsin diye düşünüyorum...
4 ceker hep ceker bunun kışıda var unutma:)
Evo 8 degilde ıx olabilir..
ikiside olur hediye etmek isteyenmı var :D :D
duygular s2k der...
mantık ise evo9...
:D
bütçe devreye girerse (ki girmemesi mümkün değil) gidip ep3-R alınır , sonsuza dek mutlu olunur...
:D
bi s2000 kullanıcısı olarak s2k derim baskada bıseydemem :)
önce s2k 1 sene sonra evo X dermişim :)
tabiki evo
kesinlikle evo diyorum güç konfor herşey fazla fazla turbo sonuçta ....
2 aractaki tek ortaksey ikisininde spor araba die gecmesi tamamiyle farklı 2 otomobil oldugu icin beklentiye ve zevke gore herkesin dusuncesı farklı olucaktır ben s2000 derim ama evodan daha iyi oldugu icin deil ama tercihim s2000den yana olur.
güç.motor.en basta turboo.tek tercihim evo olurdu...
bencede evo :icon_tup: imkanı olan içinde böyle bi araçda kaçmaz :)
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem
alayına evo 8 xD
alakasız araçlar duygusal açıdan s2k derim :)
bana göre s2000 tabiki ama evo'dan daha iyi olduğu için değil tamamen duygusal benimkide :)
tartışmasız evo diorum..
düşünmeden evo diyorum s2000 kullandım yoltutuşunu gidişini biliyorum ama evo bambaşka bir dünya....
ankete göre evo ama bana kalsa sti :D