DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı
Ustunden baya bir zaman gecmis ama, belki ayni celiskide olanlar olur diye usenmeden yazayim..
Rahat rahat gazlayayim, takilayim derseniz Evo. Yaptiginiz her hareket sonucunda bir tehlike adrenalin patlamasi diyorsaniz s2k :D
Evo gunluk olarak kullanirsaniz az yuklu evoyla ciddi yakarsiniz, hele ki trafikte... Evo nun avantajlari 4 kapi ve bagaji olmasi, 4x4 olmasi turbo moturun bir noktaya kadar az masrafla guc alinabilmesi.
S2k gunluk kullanimda bir tek iki kisilik olmasi sikinti yaratiyor, ki benim arabama 2.kisi bile pek binmediginden benlik bir durum degil. S2k in diger avantajlari, sekli semali, ustu acik olmasi, rwd olusu ve oturma pozisyonunun super olusu, az yakmasi nispeten. Bolt on turbo ile cok basarili olusu da ayri.
Turkiye sartlarinda yok rwd yok 4x4 kar falan denmesin, cok anormal kar yagisi olan ilde degilseniz gercekten 4x4 e hic ama hic ihtiyaciniz olmaz, ben s2000 le daga da ciktim istanbul da en yogun karda da cok ama cok zevkli gezdim, hic sikinti cikmadi.
S2000 cok zevkli, cok korkutucu, belli noktalarda insanin kendine guvenini yok ediyor cidden. Fakat bir o kadar adrenalin dolu. Ayni zamanda muhtesem dayanikli, yagini suyunu eksik etme tank gibi genel anlamda. 2kisilik gunluk kullanimda 10 numara puma yavrusu :D
Bende evo mu alsam falan diyordum ama simdi arabayi turboluyorum, bu yuzden mantikli gelmiyor evo artik :D Karar verebilmek icin bir kac nokta var onlari da yukarida belirttim.