bence farklı segmentte 2aractan bahsediyoruz fakat 2side tadına bakılması gereken araclar diye düşünüyorum tercihim tabiki atmosferikten yana sk2![]()
evoyu tek gecerim benim icin araba diil makina kurcala kurcalayabildigin gibi her yola gelir
Fuck The System !!!
EVO Tabiki![]()
tercihim evodan yana olurdu...4 kapı olması turbo olması vs vs daha bir cok neden var ama herkesin dedigi gibi s2k da evo da tadına bakılması gereken araclar![]()
ikisininde tadına bakmak lazım cok güzel araclar ikiside
Ne amaçla alınacağına göre değişir.
Sonuçta bir tarafta atmosferik 2.0 lt 240 hp RWD roadster olan S2000 varken diğer yanda 4 kapılı sedan ancak aşırı beslemeli ve AWD EVO var...
Amaç kız arkadaşınızla haftasonu sahilde üstünü açıp gezmek gibi ise S2000 seçilir genelde. Ancak asıl amaç performans ise aşırı beslemeli Evo kıyas kabul etmez ki benim tercihim de Evo'dan yanadır...
ateşş kırmısısı bir ewo bence yol tutus super
Evo derim.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
S2000 alırdım RWD ve cabrio olduğu için
ikisini de alırdım![]()
yeterki para olsun...
Evo
S2K'yla Kıyaslamıyorum Bile,Yabana Atılacak Makine Değil Tabiki S2k Ama Karşısındaki Evo Beaa
Al Yükle Kullan,İçin rahat kafan rahat,ama IX derdim
2side tadına bakılacak makine ama evo![]()
ikiside farklı tarzların otomobilleri,ama herzaman evo derim.evo'yu alan yakıtını düşünmez...
bence kesinlikle s2k g.tün yere ne kadar yakın o kadar farklı bi hisse giriyorsun ve kesinlikle vsa'lı s2k.
vsa'lı s2k'dan zevk alamadım diyen kimse vsa'yı bi dokunuşla kapatır vsa'sız s2k olur.
4 çeker turbo s3,subi,evo vs. mevcut ama esas 3'leme tek araçta :
RWD + CABRİO + VTEC =![]()
ewo tercihim olurdu muhtemelen ama 6 tm olurdu odayoksa s2k alırdım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ne olursa olsun 4 kişilik olsun diyenlerdenim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)