anket v6 diyor.
nedense bana da daha cazip geliyor.mostwanted yüzünden heralde :)
Printable View
anket v6 diyor.
nedense bana da daha cazip geliyor.mostwanted yüzünden heralde :)
konu reno mu clio v6 mı once onun ayrımını bır yapalım.
alıp satacaksan honda reno dan avantajlı.
ama konumuz clio V6. bu arac tıcaret amaclı,alım satım yapmak amaclı alınacak bır arac degıl.
sınırlı sayıda uretılmıs fantazı bı arac.cok zengınsındır alır garajına koyarsın.
şu fabrika çıkışı 300 hp olanın motor kodu nedir yau ben bulamadım ?
2001-2003 Phase 1: 2946 cc L7X V6 petrol, 24 valves, 230 PS (169 kW; 227 bhp) - 1410 Kg
2003-2005 Phase 2: 2946 cc L7X V6 petrol, 24 valves, 255 PS (188 kW; 251 bhp) - 1400 Kg
diye biliyorum
Karşılaştırma çığrından çıkıp aşağılanmaya geçmiş :cool:
kardeş ben kendi aracımı savunmuyorum zaten 206 teneke dizel dandik poktan traşş bişi demiyorum ama sen ilk önce altındaki aracın şuan yorum yaptığın arabanın yanından bile geçemiyeceğini kabul et erdemlik göster yok konsolu baz versiyonu gibiymiş bilmemneymiş geçin bu çoluk çocuk işlerini her aracın baz ve üst versiyonlarının bütün konsolları aynıdır bunu daha bilmiyorsun bende altındaki arabadan örnek verdim zaten anlamışsın ki böyle sataşmaya geçmişsin başka dicek bişeyim yok sana :) ;)
Ibo o zaman bu baslik bize hitap etmiyor :) Cok zengin olmadigimiza gore kolleksiyonluk araba da alamayacagimiza gore alirken de sekonun dedigi konulari dikkate almamiz gerekecektir. ***** bu paralari kazanabilmek icin essek gibi calisiyoruz :D
Cok zengin olmayan konuya yazmasin lutfen:D
Konu kapanmistir beyler dagilin :D
Bu arada Clio V6 cok guzel de karsilastirma yaparken kendi yasadigimiz sartlari goz onunde bulundarmadan neyin karsilastirmasini yapalim ki. O zaman gider Authoshow dergisinin 2005 sayisina bakar okur okur geceriz. Onemli olan Turkiye`de bu iki araci alabilecek paraniz olsa hangisini neden nasil tercih edersiniz bunu anlayabilmek.
Sahsen ben 65 milyar param olsa, yarin oburgun Allah korusun basim SIKISIRSA (Turkce klavyem yok) rahat satabilirmiyim yoksa ilana koyup ben de 2 sene bekleyip sonra olu fiyatina mi satarim endisesi tasimaktansa gider guzel temiz modelli bir s2000 alirim hem yanlarim hem rollerim hem de ustunu acip reinalarim :D Haa canim sikilirsa da aldigimin bin lira ustune her zaman satarim ;)
Haa koleksiyon yapacak kadar cok param olursa da kimse kusura bakmasin Ferrariye binerim. Clio V6 ya degil :)
renoyu sevmesemde v6 cok özel bi araç
V6 ıle 2000 cc arabayı aynı kefeye koymak tabıkıde saçmalık.ama gorsellık. kalıte açısından clıo yanında bıl geçemez typerın.ayrıca.ozaman koyalım serçeye v10 motor kıyaslayalım.Bunu söylemekle eş değer eğer motordan bahsedıyorsak.burada motordan bahsetmıyorum az dikkat et.konsoldan bahsedıyoruz.typerın alt versonlarına bınılır belkı konsolu yeterlı aynı olsa bıle ama v10 makınası olan bı arabada boyle konsol arabayı sadece sattırır bındırmez.hee dıyosankı motoruna hastayım o yeter.gıdıp ozaman dedıgım gıbı bı serce alıp v10 yerletırmek en güzeli senın dedıgıne göre ozaman .:).rahat rahat bıner binecek adam :).
bi tane konuda da stres yükselmesin arkadaş bu ne yaa
clio ve s2000 konusu yine gitti typeR'a saplandı
typeR denen zıkkımın evet iç mekanı 1,6lar ile aynıdır ama farklı olan milyon tane parçası vardır , bu sebeple 1,6 ile typeR arasında dağlar kadar tad-kabiliyet farkı vardır...
bu konu clio için de geçerlidir , dci clio ile rs arasında aynı sebeple dağlar vardır ama görünüme baktığınızda "bu mudur yani?" dersiniz.. keza v6 clio da iç mekanda farklı birşey vermez... ama rs'i kullanırken ne kadar farklı hisler alıyorsanız v6 için durum bunun kat kat fazlası olacaktır :)
konu bu değil ayrıca... sataşmanın şakalaşmanın da bokunu çıkarmamak lazım...
herkes birşeylerin taraftarıdır fanatiğidir aşığıdır vs..vs.. kimse kimseye saygısızlık etmemeli...
gelelim konuya...
v6 clio / s2000
bu iki makine de günlük kullanım için değil , farklı lezzetler için tasarlanmış özle araçlardır
cliov6 da vergiden dezavantajlı olmasaydı ve daha az sayıda üretilmemiş olsaydı eminim ki tr'ye daha çok gelirdi ve ikinci el fiyatı bu seviyelerde olmazdı
v6ya göre s2000 evet daha çok var ve yıpranma seviyelerine göre farklı fiyat değerlerinde örnekler mevcut...
arkadan motor hb v6 bir araba ile önden motor 2 litre cabrio bir aracı aynı kefeye koyup muhabbeti buralara kadar getirmek esas yanlıştır..
üstelik bu yanlışı "konuşamazken" seviyenin git gide düşmesi de cabası...