Renault Clio V6
Honda S2000
200+ ustu gucler cıkarmak icin hacim buyutmeye gerek yok hacim buyutmeden iyi setupla 200 ustu alnlar var. ems neptune s300 veya vafc bile yeterli guc veriyor. ayrıca headers demissin gti headersı gayet verimli karsılastırmak gereksiz b serisinin headersıyla ayrıca b serisi icin aftermarket headers sayısı cok ve ucuz o yuzden alınca ilk onu takıyorlar. egzantrige gelirsek vtec kiilerindan tut high profile low profile bicok urun var kac hp verdigi belli azcık arastır.... vsvsv bileni cokmus dimi![]()
herkes bildiğini kendisine saklayıp daha fazla konuyu kirletmeyelim en güzeli.
saçma bilgilerde geliyor bazen karısıyor yanlış bilgi doğurabiliyor insanlara yanlış bilgi vermeyelim.
konu s2k-clio v6.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
izmir deki otomobil fuarına getirdiler mavi v6 kimsede aşırı bir tepki olmadı öyle hatta içine bindiğimde hayal kırıklığına uğramıştım..ama dediğiniz gibi özel bir araç motor olarak kasa olarak..kolleksiyoner olarak düşünsem v6 alır garajıma kordum ama imkanım olsa s2k tek favorim olur...
Hondayı bende severim ama bunlar gibiler yüzünden sevmiyorum bazen,tamam arkadaş dünya genelinde modifiye konusunda en çok tercih edilen marka arasında Honda...
ama bir yere kadar...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
simge yazmıyım diyorum yazdırıyosun illa, bilgili olanı da olmayanı da savunuyor.
YouTube - ‪B20 Vtec 263 WHP 93 pump gas- Kingmotorsports‬‏
misal bu video güzel bi örnek dimi neden savdiklerine veya savunduklarına..
Vtec teknolojisi, efsane kasaları, yarışçı ruhlu motorları vs vs vs vs..
yapmayın gözünüzü seveyim yok böylelerinin yüzünden hondadan soğudum yok şöyle oldum böyle oldum..
Biz honda kötü veya işe yaramaz olduğunu söylemedik ki...
Mesela Ep3 Type-R,STI'dan sonra almak istediğim araçlar arasında...
Benim yakındığım tek nokta,bazı kişilikler Honda'yı Supersporlar'dan bile üstün görüyor,bunu
geçenlerde açılan Alman-Japon karşılaştırmasında görmüştük.Honda'ya bi lafım yok yanlış anlaşılmasın,harbiden binerim yani...
Ayrıca Renault'un aracını sevmeyen çok fazla,hiç kimse kabullenmiyor sporlarının pist'te çok iyi süre çıkardıklarını,Geçen sene Dünyanın en iyi 10 otomobili arasındaydı Meggy RS yada R26R (tam olarak hatırlamıyorum) ve Clio V6,Pagani Zonda F 1. sıradaydı.Belki dergilerden okumuşunuzdur.
Demek ki Renault yapıyor![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
+ ben. tamamen katılmakla beraber, eskiden ciddi derecede severdim vti'ları da, ama şu aşırıya kaçan fanatizm yüzünden honda markasından nefret ettim desem yalan olmaz.
ruhları yarışçı, motorları yüklemeye elverişli,parçaları da neredeyse bakkallarda satılacak derecede yaygın da alican, düz yol yarışçıları. pistte hondalar pek başarılı değiller stock olarak , şunu kabul edin fanatizmi bırakıp. daha güçsüz / verimsiz dediğiniz birçok marka model araç benzer sınıftaki hondadan yol tutuş ve sürüş dinamizmi olarak üstündür.
bide böyle gerçekler var.
sonuç olarak clio v6 , s2000'e göre çok çok özel bir otomobil. Ortadan motor arkadan itiş bambaşka bi gezegen zaten keyif olarak, varsın kokpiti vs vasat olsun.
otomobillerin hobiden öte konumda olduğu bizim gibi insanlar , s2000'i görünce v6'yı gördüğü kadar heyecanlanmaz![]()
kanka hondalar yol tutmuyor bunu her yerde söyledim frenleri çok kötü.
bunu s2k ve nsx için söyleyemiyorum cnü bilmiyorum onların durumunu hic tecrübe etmedim.
alican bak burda s2000i pek tutmayanlar (bende dahil) aslında hondaya karşı bi antipatimiz yok.
hatta nsx gibi legend gibi bikaç modelini severim.
sadece bazı şeylerin honda lehine her konunun içinde aşırı abartılması çok garip ve komik.
sanki vti-ep3-s2k başımıza xavi-iniesta-messi kesildi...
her yerde bunlar.
allahtan pajeroya rakip yok hondanın vay halimeydi o zaman.
bak kendinde söylemişsin hondaların frenleri zayıf, yol tutuşu kötü.
kaldıki bu iki madde pistte olmazsa olmaz yani.
bunlardan bahsediyoruz işte.
hiç duydunuzmu bir gün honda şöyle sağlam fren yapar, honda şöyle yol tutar? sanmam.
şu hacimden şu kadar güç alır, düzlükte şu kadar uzar bu yani genel olarak hondaya bakış.
ben motor konusunda hondanın renaultdan üstün olduğunu düşünüyordumki son zamanlarda renault dizelleriyle falan bu durumuda eşitledi bence.
honda eski honda değil buda bi gerçek artık.![]()
Bende arkadaşa katılıyorum xavi , iniesta , messi olayınada + rep
Kıyaslamada v6 seçerdim çünkü az olmak iyidir kaldıki performans olarakta öyle aman aman bi fark yok ortada![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)