madem 25 bin nakit paran var sana güzel bir pd 130 luk dizel alalım emre. Az yakar işede gelip gidersin, günlük binersin. gti bende var zaten değişik bişeyler alda çıkıp sıkalım beraber napacaz iki tane gti ı :D
Printable View
madem 25 bin nakit paran var sana güzel bir pd 130 luk dizel alalım emre. Az yakar işede gelip gidersin, günlük binersin. gti bende var zaten değişik bişeyler alda çıkıp sıkalım beraber napacaz iki tane gti ı :D
Sen ne istediğini pek bilmiyorsun işin zor başkan.
Emrecim öncelikle hayırlısı olsun.
Gönlünde polo gti yattığını biliyorum, belirttiğin bütçeye bence en uygun olanı 207 RC, çünkü o fiyata temizini çok rahat bulup, ufak tefek de dokunuşlar yapabilirsin.
Ama 207 RC'ye pek sıcak bakmadığını bildiğimden bir diğer seçenek olan ibiza cuprayı da öneririm... 35'e belki biraz zor ama 37 civarına temiz bişeyler kıstırabilirsin gibi geliyor. Bence polo gti'a şimdilik yanaşma, ibiza cupra veya 207rc ile keyfini alırken ufak tefek birikim yapıp çiçek gibi bir polo gti'a geçiş yap derim...
fabia rs 38 e daha dün satıldı 5 binde araç
olmazsa Cupra şu an sıfırı 50 bin 2013 2 ay sonra 58 bin oluyor aldığın araç 2 ay sonra 8 bin tl zam görecek yani aldığın fiyatın üstüne satabileceksin
polo nun sıfırı dolusu 62 bin idi en son zamsız oda sanırım 65 olmuştur
Citayi yukseltebilirsem 208 gti yukseltemezsem cupra dusunuyorum bende.
İci cok sade ewt ama dış gorunusu bence oldukca hos.polo yerine cupra tercih edenlerdenim.
Ben 2 ay araştırdım bahsettiğin bütün araçları en mantıklı kendime 207 rc almam olduguna kanaat getirdim. şu an 4 aydır biniyorum, çokda memnunum saydıgın diğer araçlardan fazla standart özeliklere sahibim, çokda memnunum ayrıca primde yapıyor, şu anda inan yazın ilk sezonlarında rc veya lemans ların nasıl fiyatının yukselceğini hep beraber görüceğiz, ayrıca bazı arkadaşlar dsg demiş ama bana göre şahsı fikrim hiç bir otomatik araba manuelin verdiği zevki veremez düşüncesindeyim. ayrıca tsi motorlarda yağ problemin var,ayrıca parça fiyatları çok pahalı garantili araçda o fiyatlara zor alırsın, iyi düşün iyi karar ver.
Herkes yorumlar için TSK ediyorum RC alirsam şayet ufak dokunuş lar yapabilirim ama poloyu doldurduğunuzda an cemin gibi 0-100 5.2 snlere kadar düşüyor her arabayla genellikle kalkilir. Ayrıca 100 200 ude 14 lerde koşturuyor yakitida az diye de düşünüyorum kafam karisik cok RC te binmek lazim :)
Şunu da söylemeyi unuttum krediyle alcagim için 2 sene sonra ancak polo alabilirim zor olucak çok o yüzden iyi karar vermeliyim pişman olmamak icin
Herşeye zam tabi hayirlisi artik
207 RC al üstünede Orhan Güney'in yaptığı gibi çıtır dokun keyif yap.
Bir ara Astra GTC düşündüm ama öyle çok gitmiyor oda 2.0 lazim oda temizi yok görkem abinin gibi :)
varmı başka önerileriniz?
Mevcut parayı 35bin tl olarak düşünürsek Megane Rs'den başka alternatif yok.
Ama sen şimdi klasik Renault' diceksin biliyorum :)
Başka bi seçenek olarak R53 cooper s olabilir 163 hp.
Ama dediğim gibi eğer 35 bin tl'nin üstüne çıkamıyorsan kesinlikle RC al.
Ama bütçeyi 39-40 gibi yapabilirsen güzel bi Cupra ya da Boca alabilirsin o zaman tabi garantisi bitmiş olucak onuda göz önünde bulundurmalısın.
Ben 35.000 km'de sattım arabamı,aldığımdan beri ne aşırı yağ tüketimine rastladım ne de herhangi bi dsg arızasına ama ben şanslı kısımdaydım.
Ama sen çok kararsızsın zor yani araç seçmen.