tayfun opc gıtmıyor ya :D turbo değişmedikçe birde fiyatları ucmus 42 den aşağıya yok :) bakalım bişeyler düşünüyorum hayırlısıyla . Rc ye bindim lemansa çok geniş içi sasırdım çok çok ferah bir araba :)
Printable View
tayfun opc gıtmıyor ya :D turbo değişmedikçe birde fiyatları ucmus 42 den aşağıya yok :) bakalım bişeyler düşünüyorum hayırlısıyla . Rc ye bindim lemansa çok geniş içi sasırdım çok çok ferah bir araba :)
Cupra bence güzel tercih ben çok memnunum aracın yürürünü biliyorsun ama o paralara zor ;)
2014 satış fiyatı 60.500tl olmuş
Ben 207gt alma arifesindeydim. Colt czt baktım o arada, 207rc baktım bir tane kazalı. En son bir tane megane rs baktım, gittiğim gibi kapora işini hallettim. Bence megane rs de bakabilirsin, içi ferah ve muazzam bir yol tutuş/fren var. Donanım olarak doludur, biraz daha yaşlıdır baktığın araçlara göre ama C sınıfıdır sonuçta yalıtım vs gayet güzel.
Caglar RC güzel gidiyor stage 4 yaparsan örnekleri var ozaman o araba satilmaz ama 230 olayi dusundurdu . megane Rs çok güzelde Dediklerim gibi yani onada binmek lazim :)
Rc doldurmadikca Cupra performansi beklemeyin.
Fakat surus zevki olarak cok keyifli araba. Cupradan yol tutusu ve frenleri muazzam iyi.
Ama Cuprada da Dsg gercegi var :)
stage 2 fabia rs ile 259 yaptım, araçta tektim ,yok denecek kadar eğim ile.Polo ve cupra da doldurulursa rahat çıkar bu hızlara. 1 senedir araba bende, ilk defa müsait bir yol bulup yapıştırdım. Hani senede 1 kaç kere yapacağınız top speede çok takılmayın bence.Hele ki sıfırlara gelen zamdan sonra, bahsettiğiniz bütçe çerçevesinde konuşuyorum, dert sahibi olacağınız, dsgsi sıkıntılı, yağ içen ve çok büyük ihtimal ile kazalı tsi ''belki'' bulabilirsiniz. 207 rc veya meg rs'i değerlendirmek daha mantılı duruyor.
Bende dp dv varex kutu ici filtre ile 240 ları rahat görüyorum yol olsa gider daha yazılımla daha keyifli olacak Cupram
Opc alıp almaman önemli degil sadece alternatif söyledim ben ama gitmiyor demen garip stock opc ile rc denemesine şahit oldunmu hiç ? veya yapılmış opc gördünmü ? sitede örnekleri var yapılmış Ankara da bi bak istersen ney gidiyor ney gitmiyor. Bu arada rc kötü demiyorum yakın arkadasımda var benimde çok hoşuma gidiyor yanlış anlaşılmasın, 30 bin civarı en mantıklı araba bence de.
+ olarak turbo değiştirmeden kol piston yapıp ve güzel yazılımla çok güzel güçler alabilirsin.
Bak burda var hatta bi örnek
http://www.techturkey.com/forum/vide...pe-bmw335.html
Ben Cupra almadan önce Corsa Opc ile ilgileniyordum,çok araştırdım fakat herkes motor gücüne göre 1.6 192 hp (buna bu camiadaki bilinen isimlerde dahil) Opc alma beklediğin gibi gitmez dedi. Bunu sadece bu arkadaş değil herkes söylüyor. He tabiki sahibi varsa gidiyor der ama beklendiği gibi gitmiyormuş. Bende tercihimi Cupra'dan yana kullanmıştım o zaman. Hatta Bocanegra SerkanÇakır'ın yakın bi arkadaşı Opc'sini beklediği gibi gitmediği için ve yazılım için bile piston-kol istediği için sattığını söylemişti.
Stock vs stockken Gti'in peşinden gidemiyorum diyordu bize ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem ama durum bu.
Rc-Opc kıyasına gelirsek,Rc stock haldeyken gerçekten yavaş bi araba. Stock vs. stock kesinlikle karşılaştırılmayacak bi araba. Ama 1.6 192 hp bi araba Cupra ve Gti kadar gitmiyorsa ve güç almak için kol-piston gerekmesi bence almamak için bir sebep bu benim görüşüm.
aynen vıdeoları var gıtmıyor hakkatende. Kol piston girmedikten sonra çok zayıf yani. Motora girildimi aynı o videodaki canavara dönüsüyor ama çok maliyetli okadar alcağıma golf gti alıp dookanın gibi bir araba daha sonra yaparım hemde 10 numara olur :)
baskan yukarda caglar demişsin cevap verirken de benim nickten de belli oldugu gibi adım haluk,caglar benim yegen :) ben corsa opc yle kıyas için soylemiyorum ama hızlı yavas binilmesi olağan butun arabalara bindim senelerdir,rc de kesnlikle yavas bi araba,stage 4 blmemne demişsin de yne stockluktan cıkıyo iş ugrasmıs oluyosun,o zaman modifiyenin sonu yok demek lazım :) yani sen burda sordugun için bende bildiklerimi yazıyorum belki sana bi faydası olur diye , yoksa sen kafana rc almayı koyduysan burda bizim meram anlatmamıza zaten gerek yok .. :o
Anladım kardeşim eyvallah sağol tskler genede hayirlisiyla bakicam birşeyler motora girmek istemiyorum asiri kaciyor rakamlar 15 20 sen bahsediliyor o yüzden yani dediğin gibi zevkine biniyoruz stres atip sohbet ediyoruz :)
İlk arabamdı 207 RC koltukları güzel,içi geniş ama çok güven verdiğini söyleyemem son hız kısmında 220 der 5 daha demez. Son dişli çok kısa uzun yolda çok yorar beni yormuştu koltukları çok güzel ama onlarda uzun yolda fena sert geliyor bir süre sonra taşa mı oturuyorum diyebilirsin yakıt şu an kullandığım cupranın çok üstünde ama 207 RC ilk göz ağrımdı onun için objektif olamıyorum. Ama şu an cupra kullanıyorum iyi ki almışım diyorum beni hiç üzmedi uzun yol şehir içi en azından şunu diyebilirim allah DSG şanzımanı bulandan razı olsun :)
230da bitiyor rc
polo gti alınabilitesi en yüksek araç. cupranın dışı güzel ama içi çok kötü. radyosu, havalandırma ızgaraları vs içi poloyla kıyaslanmaz.
öylede kazalı ıle kazasız arasında 5000 tl fark oynuyor genelde :D kazalısını sanırım 30 almak lazım :)
düşünmeden cupra alır geçerdim heralde :)