aynen bır cupraya bınmem lazım sonra rc yede. :D megane rs cok guzelde satılma kısmı cok zor. bırde parcalarıda pahalı. model eskıyor bırde tabı :)
Printable View
aynen bır cupraya bınmem lazım sonra rc yede. :D megane rs cok guzelde satılma kısmı cok zor. bırde parcalarıda pahalı. model eskıyor bırde tabı :)
Uygun fiyata temiz bi Rs alırsan satmakta zorlanmazsın.
sekil olarak RC hepsini bozar
extra özellik olarakta çok dolu, çarpık yıkık gti cupra alıcagına kız gibi rc lemans alıp binebilirsin
yedek parçası çok ucuz vede modlamasıda çok kolay :)
dsg şanzımanlı VAG alırsan dsg bozulursa neyle yaptırıcaksın nerde yaptırıcaksn yaptırım gücün varsa hemen al hiç düşünme
rc de modlama ne kadara mal oluyor 20 lı cıvarlar konusuluyor sasırdım kaldım :) birde 260 devıremıyor sanırım rc dımı 230 da kesıcıyemı gelıyor :) 6 ılerı olsaydı ıyıdı :D
kardesim ne 20si lütfen , 20milyara kainatın en hızlı RCsine sahip olursun , bu işin matematigi var hesabı var kitabı var.
230u geçemiyor ama sende hergün 230 yapıcak degilsin demi :D
ilk etapta Rc modlamak için 3liraya milyara ihtiyacın var
big turbo felan içinde yine bi 5 lira ateşlersin sonra gelsin cupralar gelsin gtilar typerlar :D
10 liraya hızlı Rc aracın olur tabii kişiye göre degişir bu para ben daha ucuza hallederim başkası daha fazla bi ücrete halleder çevre meselesi birazda.parça tedariginde antalyalogy özgür abi yardımcı olur Rc aldıktan sonra o bizim ruhani liderimiz sonuçta.
20 bin mi heheh :) STİ motoruna 20.000 harcarsan 400+ yapıyorsun gerisini sen düşün :)
RC almak senin için en mantıklısı. 35 bin e Cupra alınmaz,varsa 40 bin tl düşünmeden Cupra al.
Dragon'a katılıyorum görüntü olarak gerçekten çok güzel araba daha sporcu.
Fikirleri her zaman kullananlardan al,biliyorsun doğuştan ağzın varsa konuşmak çok kolay:)
turbo değiştimi karekteri değişiyor rc nin tabikide 10 lıra yer tabi yok arada uzun yola gidiyorum adam 230 dan sonra yanımdan geçerse bmw le fln sınır olurum ondan cıldırmak ıstemıyorum :D
Cupranın son hızını kaç olarak biliyorsun :)?
limiti kaldırdınmı gidiyorlar :D 260 ı deviriyorlar valla :)
2013 ibiza cupra 230 gibi cörtler.Eski kasalarınında daha çok yapabilceğini düşünmüyorum:)
alcağım arabayla mutlaka oynarım tabikide sanırım araba alma işini ertelicem biraz çok kararsız kaldım.
Al bi tane şahin keyfine bak :hihih:
Bende yağ yakan araba alayim içinden geceyim senin sadece egzosla hehe :)
207 RC al kardesim ben 42 bin tl verdim 8 binde suanda aldim araci cok dusundum napim nedim diye dusundugum zamana yazikmis resmen asik oldum arabaya herseyiyle mukemmel bir araba allah askina bu arabanin sanzumanina neden bu kadar takiliyor millet ben anlamiyorum. Zaten roll de 60 da basip 230 lara cikana kadar sonuc zaten belli oluyor. 106 larin cogu kisa kullaniyorlar 220 de bitiyor. Veya orneyi olan cok araba var bence o kadar takilma bunlara. Sanzumanin vites oranlarida bence mukemmel tam istedigim gibi. Son hizi 228 de tam istedigim gibi. 6. Vites sadece uzun yolculuklarda lazim olur oda cok cok onemli degil dizel degilki bu araba oraya buraya gidesin zevk icin yurumek icin alacaksan bence sanzumani cok guzel. 207 rc herseyiyle cok iyi dostum 5 cm yaylarla efsane yol tutusu var. Telden yazdigim icin tam anlatamiyorum kendimi. Son sozum dusundugun zmana acicaksin ;)
207 Lemans'ım oldu daha önce, şuan Cupra kullanıyorum.. Zevk meselesi ama "bence" 3'ü arasından kesinlikle 207 alma.. Cupra yada polo "bence" daha iyi bir tercih olur.
Kesinlikle cupra
Cupra agresif bir tipe sahip 207 de oyle bir sekil yok
Kasa olarak kesinlikle cupra oneririm hem yeni model
Birde manuelmi otomatikmi buna karar vermen lazim
Fiyat olarak rc daha mantikli cupraya gore
İkiside performans olarak bekleneni verir ama tamamen butce meselesi
aynen arkadaşlar aldığım zaman çok oynayamam f/e/h yazılım yaparım ancak. Borcum bitince yüklemeye tam başlarım ama cıtır hasarlı poloyuda kımse onermedi zaten cupra daha mantıklı gibi geldi banada.
Bence de en mantıklı cupra Emre hayırlısı olsun. Seçeneklere corsa opc eklemiyormusun :)