aynen düşünmeden cupra, düşününce polo gti :p :D
Printable View
bende o ikilisi arasında kalıyorum. Eski kasa cupra poloya göre yavaş onu düşündüm. Ne kadar fark eder bilmiyorum ama 2 boy vardır herhalde :)
olmadı yavas olsun cupra olsun dicem gibi :)
pekı yenı polo yenı cupra hangısı daha hızlı?
Ben Le Mans sahibiyim araç donanım olarak sunroof haricinde çok dolu bir araç sanırım gti ve cupradan daha dolu ve oturduğunda spor araba kullandığını çok iyi hissediyorsun fakat işim gereği gti ve cupralarıda kullanıyorum sana şunu söyliyeyim cupra bence gti den bir gömlek daha üstün bir araç polonun gaz tepkimesi biraz düşük gibi geliyor hep bana ayrıca bu tarz arabalarda düz vites kullanım zevkini daha artırır bence fakat poloların içi cupralara göre daha göze hoş geliyor cupraların iç görünümü çok sade yani senin anlıycan hepsinin kendine göre ufak tefek artıları var bütçen ve gönlün hangisinden yanaysa onu al hız konusunda rc nin 5 vites oluşu bence önemli bir eksiklik.
aynen haklısın. 2 side aynı gıdıyorlar yenileri fark yok.
Al bi cam tavan rc bin mis gibi.
Devir TSİ devri :)
1.6 lari 1.8 leri ciksa cuprada ve poloda eline hicbiri su dokemez:)
Ama almanlar bant uretimi vergi vesaire satis politikasi takip ediyorlar
1.6Turbo GTC'den bahsediyorsun sanırım. Gitmiyor demişsin ama benim stock GTC stock Polo Gti'la 200'e kadar beraber yürüyor (Gti yarım boy kadar önde oluyor) ama 200'den sonra ayırmaya başlıyor GTC. Aynı şekilde RC 230'da bittiğinde GTC 250-260'a kadar indiryor ibreyi. Daha ne gitsin?
Bence 35 liraya alınabilecek en mantıklı arabalardan, hem düşük km hem de 2009 modelini yani en dolusunu alırsın.
Hem de diğerlerine göre bir üst sınıf oluyor. Kimse yanlış anlamasın GTi, Cupra ya da LeMans'ı kötülediğim yok gayet güzel, benim de beğendiğim araçlar.
Konuda geçen araçların hepsi şahane.Bunun dışında bir söz söyleme durumu olamaz zaten. İnce detaylar vardır,sadece fikirleri değiştirecek, kararları netleştirecek.Misal ben downpipe ile o dsg'nin patırdamalı vites geçişlerine bayılıyorum. Beni 5 boy geçseler bile ki ( zor o iş :D ) tercihim yine tsi olur.
207 Rc ile Polo GTI karisti muhtemelen
Polo stock olarak 250 km/h civari yapabiliyor
Denedim de ordan biliyorum :)
Ote yandan gti in 230 yapabildigi ayni sartlar altinda ( ayni yer ,ayni hava, ayni yuk vb) gtc nin 250-260 yapmasi tamamen imkansizdir..
Bunu anca astra opc yapabilir..
Çok doğru söylüyorsun dediğin gibi RC ile Gti karışmış orada, düzelttim hemen. Hatta GTC almadan önce ikisi arasında kalmıştım ben de sırf 6. vites olmadığından vazgeçmiştim RC'den :)
Bu arada GTC'nin hacim avantajıyla 200'den sonra stok olarak Gti'dan daha iyi gittiği bizim denemelerde barizdi.
Yok dogrudur az biraz daha iyi gidiyordur olabilir hic denemedim
Ama ilk yaziya gore olan durum cok farkliydi o yuzden duzeltiyim dedim
Bu arada gtc nin fiyatina gore cok iyi bi secim oldugu fikrine katiliyorum
Sadece tuketim biraz fazla diye biliyorum yanlisim yoksa
Hadi ya sanziman oranlarına kadar ayni diye biliyorum tuhaf geldi gerçektende öyleyse ozaman gene polo gidiyor. GTC çok güzel gerçektende yakiyor biraz bindim 1.5 yil kadar ama motorları kollari sorunlu 240 bg sen sonra silinti basliyor dayaniksiz yani insigniadada ayni sorun oluyor yani turbo değişip motor içine girmeden 270 bg fln alinamiyor yani o yüzden 2.0 ileri çok daha dayanikli TSİ dan sonra alinmasi gereken bir araba helede polo fiyatina Astra Opc satiyorlar ama tüketim çok yuksek vergisi de alan yok yoksa çok çok iyi yani Opc çok iyi
yakit konusunda cok cok yakiyor demek dogru olmaz ama gtii'dan biraz daha fazla yaktigi dogru. bu mesele kullanimla cok alakali, adam duz yolda 70le 6. vites gitmesi gerekirken hala 3. vites gidiyorsa araba cok yakiyor diye sikayet eder tabi
bu kis sehir ici ankara yakit ortalamam su anda 8.4 son 1500km'dir sifirlamiyordum.
nedir bu 230 geçemiyor takıntın bence cok gereksiz bi takıntı sende fark edersin sonraları gereksiz yere dert etmişim die
tamam şimdi ( : bi vtec çi seni 220 den sonra geçerse biraz can sıkar ama takılma bence 230 a
207 koltukları beni benden alıyorr xd görüntüsüde on numara
gönlüm gtı yana fakat bütçen el vermiyor sanırım en mantıklısı cupra
bu gtı test sürüşü
Oto-Park.Com | Volkswagen Polo GTI (2013) - YouTube
buda cupranın
Oto-Park.Com | Seat Ibiza Cupra (2013) - YouTube
bu vtec ( :
eg vtec & s2000 - YouTube
bence gel biz sana honda alalım ( :