110 luk 206 çok başarılı gerçekten![]()
ayda bir engine-check isigi yakmasi disinda bir sorunu yok tabi.. ayda bir oksijen sensoru degistirmek senin icin sorun degilse! ayrica sakinde 8 litre az bastirinca 11-12 litre yakmasi da sorun degil hic!
Ayrica tigra 500 lirayla filan degil ancak c20let koyarsan yurur vtecle..
edit: harareti de ekleyeyim, trafikte hararet ibresi oyle hizli yukselirki diken ustunde gidersin fan calisiyor mu calismiyor mu duyabilmek icin muzik bile dinleyemezsin.
helal gokhannperformans acısından elektoronıgı sorunsuz bı tıgra 206 xs e ezdırmez kendını , helekı emme ve yazılım la tadlandırılırsa 206 gtı yada vtı la deneme talebınde bulunabılırsın . parca konusundada opelde kullanılan en sorunsuz, ve parcası en bol olan motora sahıp , yuruyenıde corsa b , corsa a ıle tamamen aynı halıyle parcasıda bu oranda bolluktan ucuzdur . tek kotu yanı ımajı amaseverek alırsan aklına bıle gelmez , ben 2001 den berı kullanıyorum , belkı 10 dan fazla arkadasımın almasına vesıle oldum hepsıde memnun ve hala kullanıyor .
yazdgnz sorunların hıcbırını yasamadım ben ve arkadaslarım , arıza ısıgı yanar o dogru ama eften puften sebeblerden yanar ve soner takılıncak bısey deıl , ben motorum 1,6 ıken ılk oksıjen sensorumu 110 bınde degıstım , 136 bıne kadar baska hıcbır sensorumu degısmedım, 136 bınde krank okuyucum bozuldu bana bahane oldu c20xe ye gectım ..
500 lıra ıle vtecle yurur olayı sonuna kadar dogru , sadece emme manıfoldlu ve yazılımlı bı tıgramız var ızmırde standart vtı varsa denemekten zevk duyarız . onyarlıgı olmaya arabanın ımajı kotu dıye bukadar kotulemeye gerek yok![]()
5000tl fark başta cazip gelebilir ancak yarın bigün satmak istediğinde 206 için daha az uğraşacağın kesin eğer abuk sabuk bir problemi yoksa, diğer taraftan imajdan bahsetmiş bir arkadaş o konuya bende katılıyorum, 206 ağır basıyor
her zafer acı ister...!
Ya benim kullandigim tigra tigra, vti vti degildi ya da baska arabalardan bahsediyoruz.. Neyse uzatmaya gerek yok.
Kotulemeye de calismiyorum. Ilk arabamdi severek aldim, kullandim ve sattim. Arkadas araba alacak herkes fikrini soyluyor sizin tigra sorunsuz olabilir belki lakin ben benim tigradan memnun degildim masrafindan yildigim icin sattim.
Ayrica yazilim+emme 500 lira tutuyorsa hakaten ucuzmus..
değil tigra çorsa gsi bile vti ile yürüyemez wtec2 diosanız bi ihtimal ikisinide kullandım
HobbyCar Colour Changing
Vtec 2 lerle 4de 100le basarım varsa denemek isteyen. 4ün sonunda biter, ben vites değiştirmicem kaçta çıkarsa çıksın, 100-200
DRCORSAAydın ÇAKICI
ne çorsalar varmış vti ile yürüycek ama vti yok elimizin altında şuan swap ef var cokmu gelir
HobbyCar Colour Changing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)