User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Vectra C mi? Peugeot 407 mi?

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı balamir_33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem ve darkmoon,herkesi otomobillere bizim gibi insanüstü bağları,bilgileri varmış gibi düşünmemek gerek o yuzden her zaman yazmak gerek gerçekleri
    ben vectra kötü demiyorum.veya sizin görüşleriniz yanlışta demiyorum.hatta marea hlx i satınca alma ihtimalim olan araçlardan biri astra gtc.tüm konforsuzluğuna,kemik gibi direksiyon ve taş gibi depriyajına rağmen çünkü gtc de konfor aranmaz az önce 1.6 turbo alsam söküp takabilirmisin diye ustama sordum hatta sanayide.
    opel,ford gibi markalar d sınıfı araçları odun gibi sert yapar.kimisi için iyi,kimisi için kötüdür.2005 mondeo da binmeyi düşünmeyi düşündüğüm araçlardandır tüm odunluğuna rağmen
    vectranın en boşu 2004ten sonra sanırım hava yastıgını en boş donanımında 6 ya düşürdü.benim 407 için saydığım özellikler en boşu için olanlardı ama
    saab opel alfa aynı şaseyi kullanıyor da,o şase çok çok üstün değil ki,mondeo da jaguarla aynı şaseye sahip,ama kabin koruma gibi değerlendirilmelerde 407 en yüksek kabin içi koruma puanını almıştır.
    iki defa ön düzen yaptıran kişi acaba nasıl bir sürücü? benim 50bin km kullandığım 307sw,30bin km kullandığım 407,15bin kmdir kullandığım marea hlx,60bin kullandığım mareasx,95bin km kullandığım marea sx,30bin km kullandığım stilo...bunların tümü sırayla evimize girip çıkanlar ve hiçbirinde öndüzen yaptırmadık.ama forumlara bakarsak hepside sınıfının en dandikleri tümüde dağ köylerinde kullanıldı hemde.kullanıcı hatası bunlar
    ama ben olsam dizel 407 alırım,lpgli vectra yerine.kıyıda köşede lpg li mareaya park yeri arayıp yaya olarak bir avmye girmek,bisikletle 5 yıldızlı otele girmek gibi geliyor,190cm boyum 150 ye düşüyor sanki
    her zaman gerçekleri yazmak gerek mi değil mi orasını tam çıkartamasamda söyleminizden,,,benim yazdıklarım yeterince gerçek sanırım ,,,ben bu arabaların bi çok şeyi eşit demeye getiriyorum zaten,kişisel beklentiler etkiler burda seçimi,,bende mevcut araçların artı ve eksilerinden bahsettim ,,,

sizin kötü dediğiniz şase nin kullanıldığı arabalar sınıflarını en iyi yol tutan arabaları ki ben sadece şase değil en ufak bi örnek vererek kapı kilidine kadar aynı demeye çalıştım siz ordan da pek bi sonuca varamamışsınız,,burda boş donanımlardan da bahsedilmemiş Vectra C Elegance donanım,407 de Executive,,boşunda dolusunda ne var hiç dert değil aynı sınıf bu arabalar aşağı yukarı eşitlerdirde demiştim ,,,,

neyse hep aynı şeyleri yazdık bu arada bende 5 sene bravo hgt ye bindim, yağını suyunu değiştirdim bindim ,,tr de de speclerine göre en hızlı hgt idi ,,hatta en yüklüsüne kadar da ne var yok estirmiştik ama istisna bir araçtı bunuda herkes biliyodu,,evet binmeye göre sahibine göre değişiyo ,,at sahibine göre kişner ama biz burda doğru bi yorum yapıcaksak eşit şartlar altındaki araçlardan bahsetmeliyiz

Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vectra alıcaksan 1.6 benzinli modelini alma araban hem gitmez hem çok yakar mağlum kasa çok ağır kalır,407 dizel düşünülebilir..
    aynı kuruluşun yaptığı 2 teste de bir göz atalım doğru binilen yanlışlardan birine daha çözüm olsun,,bakalım performans değerlerinden hangi kasa ağır hangisi yavaş

Opel Vectra 1.6 Elegance Modelini Test Ettik

Peugeot 407 1.6 HDi Modelini Test Ettik

özellikle 0-130 km daki fark ciddi bir rakam 5sn kadar

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

..

kardeşim vectra kaç kg? araba ne yani bu 407 den daha mı az yakacak??????,,biz ne dedik hem gitmez hem çok yakar dedik yanlışmı?

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracı da bilen biri değilim ancak olaya Alman vs Fransız diye bakıldığında sonuç ortada bence. 407 güzel araç, kibar araç, ancak tercihim Vectra olurdu.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim 2004 1.6 ecotec vectram 10-11 yakardı şehir içi
    2006 makyajlı twinport motorlu vectram şehir içi 9 civarı yakıyordu..
    twinportta o hantallık bir nebze giderilmişdi..

ama her iki araçda şehir içi hantaldı.. tabi bu neye göre değerlendirilir o tartışılır.. öyle ibr araçla kapışa rolla çıkılmaz amacı belli uzun yolda da kaptırdımı o hantallığından eser kalmaz.. zaten uzun yolda çok keyifli bir araçdır.. sunroofuda açdınmı deme keyfine..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle vectra c..temiz 1,9 cdti olursa tadından yenmez..

RACE WERKS

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır 407 kullanıyorum. Ön düzeni aldığım her arabada mutlaka bir elden geçiririm. Bununda geçirdim. Eşim kullandığı için ön tamponun ucunu sürekli sürtme dışında bu zamana kadar hiç masraf açmadı. 2.0 Otomatik comford. Donanımı olsun, uzun yoldaki keyfi olsun gayet başarılı bir araba. Şu aralar bende satmayı düşünüyorum model yenileme vakti geldi. Böyle donanımlı ve fiyatı makul ne alabilirim diye bakıyorum henüz bulamadım...
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)