Stock hali ile geçme şansımız yok mu ya Symbol'uDci motor ara ara hızlanmalarda çok iyi değil diye biliyorum, yanlışsa düzeltin.
stoc halde geçme şansın yok clio yu bende clio 2 80 lik var 1.3 stok denemedim hiç ama 1.3 fiorino van chipli ile denedim cok rahat geciyodum benim araba 4 kişi olunca anca yanımda gidiyodu üst hızlarda yine arkaya düşüyodu
hatta 1.4 tdci fiesta yazılımlı ile denedim fiestada 17 jant varken 4 kişi bile geçtim jatları söktükten sonra tek tek denediğimzde 2 viteste tutunuyor sonra açıldıkça açılıyor ara
yani sen yazılım yaptırsan bile clio stok hali ile geçmesi mümkün olabilir.
clio benim tercih arkadaşımda 1.5 dci vardı ilk 2 vitese kadar hızlı bir araç rollde durum ne olur bilmiyorum ama dragda clio alır bence
80 lik clio 2 leri küçümseme bizim serviste cotechde var 128 lik yazılımlı ceed e kafa tutuor 1 ton un altında ağırlığı var. zaten 1.3 corsa yazılımla olsun olsunda 95 bg olsun. bikere merak ettim sürdüm 1 den 2 ye sert çekersen 2 nin sonuna kadar sarıyor 3 tede ciyaklıyor![]()
95lik 1.3 multijet aracimla 1.5 dci clio4 icon araci geçemedim. clio hep 1 boy kadar önde oldu. cam tavan farki da olabilir tabii.
denedin mi ? ben gözümle gördüm gayet güzel tutunuyor g.tümüzden uydurmuyoruz
clio dediğin araba 950 kg yazılımlı hali 110 bg e yakındır ve top speedi 220 ceedle arasında nerden baksan 450 kg lık bi fark var
Boşuna niye uğraşsın ceed alan herkes 128 bg diye mi alıyo hızlı gitsin diye alsa o paralara çok daha hızlı arabalar var gider onu alır sırf ceed e tutunuo diye clioya bincek hali yokya![]()
![]()
ben herhangi bi arabadan bahsetmedim gözünden kaçmış heralde yetkili servisin cotech yani en bilgili kişinin arabasından bahsettimistanbula yolun düşerse mesaj at benim arabada 20 21 bin civarı eder direk takas ederiz
![]()
Arkadaşlar az önce denememizi yaptık videoları arkadaşımız upload edicek Videoları koyucam.
1.deneme - Drag Kalkışta corsa 1 adım önde kalkıyor 2. viteste kafa burun symbol 3.viteste arayı açmaya başlıyor 4.viteste aramızda 1.5 boy kadar vardı.
2.deneme - Roll 2.vites 50 de bastık 3.vitesi zamanında atamadı 4.viteste 2 boy arkamdan geliyordu
3.deneme - Roll 2. de 50 Normal şartlarda oldu 4.vites symbolun 1.5-2 boy arkasındaydım.
4.deneme tofaş ile drag attık, hızım 5.vites 170'lere gelirken aramızda 6-7 tır vardı.![]()
Yazılım olursa symbolü çok rahat 3-4 boy geçerdim, belki daha fazla videolar upload edilecektir kısa zamanda.
Not: Stepne vs. hiç birşey sökmedim, hatta koltuk bile montajsız sekilde arkadaydıDostluk kazandı Anlaştığımız gibi kolamızı ve diğer yiyeceklerimizi ısmarladık muhabbetimizi yaptık dağıldık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)