Yağ yakan arabalarla daha fazla kıyaslamasak?? Zaten bu arabalar benzin yakıyor.. bi de başımıza yağ çıkaran araçlarla işimiz olmamalı...
Aracı tabii ki 230larda kullanmıyoruz ama yeri geldiğinde gücü hissetmek güzel bişey...![]()
Yağ yakan arabalarla daha fazla kıyaslamasak?? Zaten bu arabalar benzin yakıyor.. bi de başımıza yağ çıkaran araçlarla işimiz olmamalı...
Aracı tabii ki 230larda kullanmıyoruz ama yeri geldiğinde gücü hissetmek güzel bişey...![]()
Megane rs mi kaldi artik ikinci eli sifir olan satilmayan bir arac uvey evlat misali
Tipide tip degil ayriyetten 2.0 turbo ama stage 2 cupraya don lastigi oluyor yuklusu
Megane RS'in ne olduğunu dünya kabul etti, bi siz edemediniz...
Fabrikası bile apayrı bi araca bile laf söylenebiliyor ya, ne diyeyim...![]()
Magane RS
Tsi Cupra
cooper s
207rc
Benim öncelik sıralamam bu şekilde olurdu.
Megane RS listedeki araçlardan bir beden büyük ve daha iyi bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Megane RS, Type-R, Golf GTI, Leon Cupra vb. ile değerlendirilse anlarım da arkadaşın mukayese ettiği araçlar hep bi alt segment araçlar...
Bu arada, canı alınmamış RS'leri kimse 40'ın aşağısına vermiyor.![]()
145 e 500 km iyiymis ya hic gulecegim yoktu![]()
Kaç defa RS kullandın ya da uzun yola çıktın ki gülüyosun birader..??
kımse astra gtc dememiş hayret araba değilmi odagörkem abinin neler yaptığı belli
![]()
doğuştan araba manyağı
GTC 2.0 Turbo olur ayrıca Leon 1M Cupra R da olur en 1.8T olanından aslında bu listeye alternatif, Megane'a rakip![]()
2.0 tfsi leon FR alırdım ben olsam
SEAT SPORT
Abi yazdığın ayıptır. Ne çabuk vtecleri bırakıp don lastiği ettin bizim araçları. 1420kg bir araçtan bahsediyorsun, frenleri brembo yol tutuşu çok iyi. Pistte saygı duyulan bir araç, sen her ne kadar duymasanda.
Yüklü kaç tane rsle denedin bilmiyorum ama dv megane rs'ten methanolü felan sökmeseydim denerdim senle. Ama inancın araba piyasaya çıksın bi denersiniz olmadı
.
Aynen katılıyorum. 12 yıllık tasarıma sahip olsa bile rs; stg2 tsi, rs'i don lastiği etmeye çalışırken rs viraj döner, frene basınca durur en azından ki bize de öylesi lazım. Her araba düz gidiyo elbet, çarpık bacaklı Skoda kamyonetler bile
Keza kendisinin de aldığı ilk sıfırı halen olan araç İbiza. Gerisi hep vti, delsol tarzı araçlardı yanılmıyorsam. Allah sıfırını da nasip etsin inşallah.
Bazilari icin hothach sanirim sadece roll yapmaktan ibaret. Sokun bence cupranin icini daha iyi gider, biraz daha artar fark.
Cuprayi kotulemiyorum ama koru korune elestirmek de bu olsa gerek
Burak kardes yasina gore agir gelebilir belki ama git octavia rs alkimse soylememis ben soyliyim bari
![]()
Megane RS diğer araçların içinde bir tık öndedir bence. Segment olarak da farklı zaten. Ama ben Cupra tercih ederdim ayrı mesele.![]()
Cupra Tsi alınacaksa şayet bildiğin birisinden almak gerekir. Dsg yi ve aracı ne şekilde kullandığı çok ama çok önemli.
stage2 cupra nın gunumuzde neler yapabildiğini de herkes az cok biliyordur.
tüm bunlara rağmen ben spor bir araç istiyorsam eğer bu kesinlikle manuel olmalıdır.
ve bu araçların arasına Golf mk5 gti manuel olanı dahil ederim.
megan için benimde hep içimde uhtedir bu zamana kadar da öyle kaldı kalacakta![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)