207 RC candır gerisi hikaye benim için.R56 miniyide eklemeni isterim lsiteye.
Ya gencler neyin pesindesiniz anlamiyorum..
O yerlere goklere sigdiramadiginiz araclarin cogu ciddi manada yag yakiyor ve şanzımanlarinda da sorun var cogunda. Hala bana yok soyle yapar yok soyle ucar diyorsunuz... Kabul etseniz de etmeseniz de o araclar sorunlu ayipli... Siz boyle arkasinda durmaya devam edin dogus grubunun araclarinin. Daha cok gezersiniz mobylette gibi bagajda yag sisesiyle.
Kimisi de demis ki stage-2 cupra/polo ne yaparmis.. Siz peki siz stage-2 Megane RS'in elinin armut topladigini mi saniyorsunuz?? Bi tek sizin arabalar ucuyor kaciyor.. hey Allahim yaa..
Bakiniz ben dogrunun yanindayim. Ucana kacana b.k atmiyorum. Pejo ya da cooper'a laf etmiyorum. Iyi mala lafimiz yok...
Sacma sapan mesajlar atmayin lutfen. Herkesin bildigi gercekleri duydugunuz icin gaza gelmeyin hic...
Gulmeye devam kardes.. Allah ağlatmasin...
Ben de sizlere guluyorum.. Siz gidin abiniz(Leon Cupra) gelsin...
RS'in dengi degil sizin araclar; kusura bakmayin...![]()
Gelmez gelmez.. sen gönder. ..
2005'ten beri gelmedi.. Bu saatten sonra gelmez...
Üstad eğer cuprada yağ eksiltme,duman atma ve şanzıman sorununu duymadıysan bence biraz daha araştırma yapmalısın.Önerin içinde teşekkür ederim.
Daha tam karar veremedikki öle bi durumda sizinle irtibata geçeceğim çok teşekkürler.
Corsa OPC tip olarak hiç beğenmiyorum dayanıksız ve güven vermiyen motoru var.
Şuana kadar cooper s ve 207 rcde sorun yaşayan kimseyi görmedim.Aksine heryerde megane rs'in çok maliyetli,pek yürümeyen ve 2.eli çok zayıf olduğu konuşuluyor.
Opel pek sevmem opel düşünmüyorum ama Golf gti olabilir evet onlarada baktım fakat işte 2.0 olması yakıt anlamında içimi huzursuz ediyor.Bide 40.000 tl'ye içimi rahat ettiricek bi Gti yok maalesef.Öbürlerininde kmler baya yüksek.
Üstüne koyma durumum şimdilik yok ama koyabilsem temiz bi golf gti alırım.Polonun görüntüde dizelden farkı yok bide dediğim gibi problemleri çok düşündürüyor.
Tek beklentim gazlamakTeşekkür ederim.
Motor olarak derken yakıtı mı kastediyorsunuz orayı anlamadım?
Cupra kafamdaki ilk araba ama konu başındada belirttiğim gibi yüklediğin zaman duman atması,dsg problemleri,yağ eksiltmesi,bagajda yağ ile gezmek,herhangi bi arıza olursa doğuşun kitleme politikaları falan neresinden baksan sorun.
Dsg gelişiyor evet ama benim alacağım araç en fazla 2011 olucak,kmler tahmini 40-50-60 bin arası olucak. Bu araçta dsg problem çıkarıyor heryerde okuyoruz çoğu kişi mahkemelik oluyor.
Ayrıca gazlamak için araba alıyorum,şanzımanın kurlları olması ve her an bozulucakmış gibi kullanmak ne kadar mantıklı ki?Yeri gelse babam kullanır,yeri gelir annem kullanır ama bende hep soru işareti olacak.
Kullandınızmı bilmiyorum ama dodda falan baktım heryerine ama gerçekten kalitesiz geldi bna.Pist ile işim yok ben kendim için gazlamak için istiyrum başka düşüncem yokYagı neden dert ediyosunuz demissiniz ama sizdede polo var sanırım bu yuzden boyle demeniz cok normal.Sureklı yag eksılten bı ara sızce normal bısey olabılır ama bence pekte normal bısey degıl.Ornek olarak 1 ay boyunca ablama anneme verdım arabamı onlar kullanıyor,ben sureklı dıken ustunde olucam yag bıttı mı var mı falan bu yastan sonra kadına yag bakıp yag eklemeyımı ogretıcem
207 Rc almak daha mantıklı değil mi
Haklısınız işim çok zor,internette gezdıgım zaman hıcbı sekılde temız 163 luk cooper bulamıyorum yanı ıcıme sınen.Tabıkı 30 bınde aramıyorum ama hepsı boyalı degısenlı temız carpmıyor gozume.
Tesekkur edrım sagolun.
Acıkcası bu lısteye megane rs eklemek benım bıraz yaptıgım yanlıs.Tabıkı burdakı alınacak araba Megane Rs dır her kosulda ve her kulvarda ama yınede fıkır almak ıstedım.2.000 cc olması falan yakıtta uzermı dıye dusunuyorum
Megane 3 rs konuya koymak sacmalık olur,megane 3 rs alıcak durumum olsa zaten ılk ben alırdım sanırım turkıyedeCooper evet yakıtı fazla ama ıste kafa cok karısık.
Hayatımda hıc 230 ustu yapmadım yapmayada gerek yok yanı200 e kadar zevk vermesidir benim ıcın onemlı olan.
Megane rs mi kaldı derken 2005 bı megane rs dekı marıfet suan pıyasadakı cogu arabada yok.Bence pek bı bılgınız yok sanırım Megane rs hakkında
Benımde kafamdakı sıralama bu sekılde ama suan ıcıme sınen ne megane rs var neden cooper s.
Komple araba olarak suanda kendı segmentınde kıyaslanacak baska bı araba yok.
Aynı motorda golf5 gtı daha mantıklı degılmı abı hemde 2.el acısından.
Pıstte derken sadece pıstte degıl tum dunyada saygı duyulan bı arac ama turkıyede frenın yol tutusun kısacası komple araba olmasının bı onemı yokkı,onemlı olan ne kadar cok ses cıkardıgı duz yolda gıtmesı
Volswagen grubu bıraz dusunruyor benı abıde o segment bana hakaten agır ya
207 rc cok kalıtelı malzemeye sahıp frenlerı ve yol tutusu cok ıyı olan bı araba ama nedense kımse onermemıs.
Sahibinden'deki kırmızı RS'i gördünüz mü??
Kusura bakma ama sen başlığı cok yanlış açmışsın cupra dıyorsun cevap olarak volkswavgen grubu düşündürüyor diyorsun dsg sorunlu yağ yakıyor dıyorsun
Megane dıyorsun 2.0 lt yakıtı düşündürüyor dıyorsun
207 mını cupra b segmentı megane c
Mını ıstedıgın gıbısı o paraya zaten yok
Gerıye kalan 207 rc al bın temiz temız
Dip not 67.000 km de 2010 model ıbıza cupra kullanıcısıyım ilk sahıbıyim aracım stok suana kadar ortalama 5000 km de 500 gr yağ ekleme dışında hıcbırsey yapmadım hiç sorun yasamadım , iyide gazlarım kendıme gore .
Kardesim performansı önünün açıklığı açısından , golf V gti manuel - mrs arasında hangisinde temiz bulursam tabi öncelik golf 5 gti olarak alırdım. Ancak 2lt araç şehir içi vs dolaşmak külfet olabilir bir süre sonra. Genç insan çok km yapıyor..
Hacim düşürünce en güzel tertemiz bi 207 rc derim. Bırak düzde geçen tsi geçsin de yol tutuşu frenleri koltukları iç mekan ferahlığı olarak çok keyif alırsın satmazsın 207 rc yi.
5 ileri olmasından çekinmişsin evet 5 kısa 220 gibi bitiyor diyorlar. Ancak 207 cilerin konuyu oku istersen. Son dişli ile her vitesi biraz daha uzatmış oluyorsun. Stock araca takınca hemen şimdi hızlanmayı olumsuz etkiler diyenler olur da. Alırsın stock biner eğlenirsin. Yazılım , intercooler , dp , egzoz vs yüklerken bir de son dişli değiştirirsin. Hem ivme kaybetmez hem istediğinde daha düşük devirde seyahat edebilmiş olursun
MCS r53 de çok keyifli olur ancak yakıt konusunda 207 kadar düşmez diye düşünüyorum yakıtı. İçi de aynı oranda ferah değil. Yine de temiz bir araç bulup düşünülebilir tabii.
-Fırat
cooper iyidir...hem gazlarsın...hemde her ortama gidebilirsin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Vag'ın motor içi sağlamlığı f4r makineli megane rs'de yok malesef. Stock motor stock enjektör 280hp civarı sınır, üzeri için çok uğraşmak lazım. O hp'lerle belki revo2'li cupra ile yürür o da zor. Rolling koşturulacaksa megane Rs zaten mantıklı bir makine değil, fazla ağır.
Önemli olan rollingde koşsun bana bir kaç boy önemli diyorsanız, megane rs'i eleyin.
.
500 hp megane rs var birader...![]()
eskiden 6 vites mi vardı ya al rc gitsin usta
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)