User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
251 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tsi Cupra / Cooper S 163 / 207 RC / Megane RS

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 RC candır gerisi hikaye benim için.R56 miniyide eklemeni isterim lsiteye.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm Merthan konuyu terk et
    Type_r a cupraya karşısın zaten
    Ne 207miş bee

TSI pavaaaa
    207 ile ne alakası var abi
    Type r'a sende karşı değilmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya gencler neyin pesindesiniz anlamiyorum..

O yerlere goklere sigdiramadiginiz araclarin cogu ciddi manada yag yakiyor ve şanzımanlarinda da sorun var cogunda. Hala bana yok soyle yapar yok soyle ucar diyorsunuz... Kabul etseniz de etmeseniz de o araclar sorunlu ayipli... Siz boyle arkasinda durmaya devam edin dogus grubunun araclarinin. Daha cok gezersiniz mobylette gibi bagajda yag sisesiyle.

Kimisi de demis ki stage-2 cupra/polo ne yaparmis.. Siz peki siz stage-2 Megane RS'in elinin armut topladigini mi saniyorsunuz?? Bi tek sizin arabalar ucuyor kaciyor.. hey Allahim yaa..

Bakiniz ben dogrunun yanindayim. Ucana kacana b.k atmiyorum. Pejo ya da cooper'a laf etmiyorum. Iyi mala lafimiz yok...

Sacma sapan mesajlar atmayin lutfen. Herkesin bildigi gercekleri duydugunuz icin gaza gelmeyin hic...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya gencler neyin pesindesiniz anlamiyorum..

O yerlere goklere sigdiramadiginiz araclarin cogu ciddi manada yag yakiyor ve şanzımanlarinda da sorun var cogunda. Hala bana yok soyle yapar yok soyle ucar diyorsunuz... Kabul etseniz de etmeseniz de o araclar sorunlu ayipli... Siz boyle arkasinda durmaya devam edin dogus grubunun araclarinin. Daha cok gezersiniz mobylette gibi bagajda yag sisesiyle.

Kimisi de demis ki stage-2 cupra/polo ne yaparmis.. Siz peki siz stage-2 Megane RS'in elinin armut topladigini mi saniyorsunuz?? Bi tek sizin arabalar ucuyor kaciyor.. hey Allahim yaa..

Bakiniz ben dogrunun yanindayim. Ucana kacana b.k atmiyorum. Pejo ya da cooper'a laf etmiyorum. Iyi mala lafimiz yok...

Sacma sapan mesajlar atmayin lutfen. Herkesin bildigi gercekleri duydugunuz icin gaza gelmeyin hic...
    sadece guluyorum
    Megane rs isteyen musteride yokki yonlendireyim sana
    Sadece tartisma donsun muhabbetindesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gulmeye devam kardes.. Allah ağlatmasin...

Ben de sizlere guluyorum.. Siz gidin abiniz(Leon Cupra) gelsin...

RS'in dengi degil sizin araclar; kusura bakmayin...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gulmeye devam kardes.. Allah ağlatmasin...

Ben de sizlere guluyorum.. Siz gidin abiniz(Leon Cupra) gelsin...

RS'in dengi degil sizin araclar; kusura bakmayin...
    Leon cupra biraz agir gelmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmez gelmez.. sen gönder. ..

2005'ten beri gelmedi.. Bu saatten sonra gelmez...

'Burak'
    Misafir
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuprada yağ eksiltme şanzuman duman atma gibi bi sorun duymadım ben hiç. cooperın yakıtı cupraya göre fazla olur ama egzos ve charger sesi mükemmel cooperın bikaç dokunuşla çok zevkli bi araba olur. keza yol tutuşu da çok iyi
    Üstad eğer cuprada yağ eksiltme,duman atma ve şanzıman sorununu duymadıysan bence biraz daha araştırma yapmalısın.Önerin içinde teşekkür ederim.
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane rs benim kayinço satıyor düşük km ve kazasız cilllop gibi araba sahibinden de hala olması gerek Zafer ismi
    ama ben elbette Cupra derim
    Daha tam karar veremedikki öle bi durumda sizinle irtibata geçeceğim çok teşekkürler.
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence listeye corsa opc eklenebilir, çok çekici bir araç...Tamam belki rakiplerine oranla yavaş olabilir ama sürekli roll vs. kovalanmayacaksa gayet iyi bir araç benim gözümde.
    Corsa OPC tip olarak hiç beğenmiyorum dayanıksız ve güven vermiyen motoru var.
    İçlerinde en iyi ve kullanışlısı, genel anlamdaki tüm maliyetler olarak bakıldığında Megane RS açık ara önde çıkar...

O rakamlara hatasızını bulmak zor ama bi araştırın.
    Şuana kadar cooper s ve 207 rcde sorun yaşayan kimseyi görmedim.Aksine heryerde megane rs'in çok maliyetli,pek yürümeyen ve 2.eli çok zayıf olduğu konuşuluyor.
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oraya bencede sen golf gtı da ekle olmazsa astra gtc de düşünebilirsin. üzerine 2 3 lıra daha koy polo gti alabilirsin.
    Opel pek sevmem opel düşünmüyorum ama Golf gti olabilir evet onlarada baktım fakat işte 2.0 olması yakıt anlamında içimi huzursuz ediyor.Bide 40.000 tl'ye içimi rahat ettiricek bi Gti yok maalesef.Öbürlerininde kmler baya yüksek.
    Üstüne koyma durumum şimdilik yok ama koyabilsem temiz bi golf gti alırım.Polonun görüntüde dizelden farkı yok bide dediğim gibi problemleri çok düşündürüyor.
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İç hacim,bagaj gibi beklentilerin yoksa ben Mini Cooper ı tercih ederdim.
    Tek beklentim gazlamakTeşekkür ederim.
    Alıntı ARZ1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görünüş ve motor olarak direk Cupra 1.4 tsi diyorum ben.
    Motor olarak derken yakıtı mı kastediyorsunuz orayı anlamadım?
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen aynı yaştayız ben olsam Cupra alırdım Görünüş performans yakıt üstelik yeni bir araç +DSG şanzumanın zevki egzoz taktığında ki patırdaması vs vs
    Cupra kafamdaki ilk araba ama konu başındada belirttiğim gibi yüklediğin zaman duman atması,dsg problemleri,yağ eksiltmesi,bagajda yağ ile gezmek,herhangi bi arıza olursa doğuşun kitleme politikaları falan neresinden baksan sorun.
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tsi guzel motor secenegi sanzimana gelince problem yasayanlar olabiliyor evet ama dsg devamli gelisiyor en guzel otomatik vites secenegi
    Araci tek kisi kullaniyosa arti dikkat edilmesi gereken kurallara rivayet ediliyorsa otomatik sanzimanda problem cikmaz buna emin olun
    Dsg gelişiyor evet ama benim alacağım araç en fazla 2011 olucak,kmler tahmini 40-50-60 bin arası olucak. Bu araçta dsg problem çıkarıyor heryerde okuyoruz çoğu kişi mahkemelik oluyor.
    Ayrıca gazlamak için araba alıyorum,şanzımanın kurlları olması ve her an bozulucakmış gibi kullanmak ne kadar mantıklı ki?Yeri gelse babam kullanır,yeri gelir annem kullanır ama bende hep soru işareti olacak.
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupranin nesi kalitesiz yahu seatdan bahsediyoruz...poloya gore kalitesiz dersen eyvallah ama cupranin ici oyle kalitesiz falan degil yani.buna ek olarak duman atmasi sadece katalizoru iptal edersen yani dp yaparsan arabaya atar.ben stok hic bir 1.4 180 in duman attigini gormedim.yag olayida niye bu kadar dert ediliyor anlamadim.verdigin listedeki arabalardan 1 litre daha az yakicak cupra maliyet olarak yinede ucuza gelir..ha ama sunu soylim dsg avantaj oldugu kadar dezavantaj alabilecegin gucler belli en babasi nosla 290 hp.

Ben efendi gezer arada sikarim deesen cupra 2-3 k tl verip 220 hp alirim bana yeter diyorsan.ve goruntusu gercekten beni kiskandiriyor yolda.

Ben pist severim araba viraja girdimi yola yapissin.Onumu kesen elektronik sistem.olmasin kapatabileyim.mod imkani bol olsun,koydummu tam verim alabileyim (2.0 olmasindan) kupon ve gercekten hos bir arac olsun dersen meggy rs derim.
    Kullandınızmı bilmiyorum ama dodda falan baktım heryerine ama gerçekten kalitesiz geldi bna.Pist ile işim yok ben kendim için gazlamak için istiyrum başka düşüncem yok Yagı neden dert ediyosunuz demissiniz ama sizdede polo var sanırım bu yuzden boyle demeniz cok normal.Sureklı yag eksılten bı ara sızce normal bısey olabılır ama bence pekte normal bısey degıl.Ornek olarak 1 ay boyunca ablama anneme verdım arabamı onlar kullanıyor,ben sureklı dıken ustunde olucam yag bıttı mı var mı falan bu yastan sonra kadına yag bakıp yag eklemeyımı ogretıcem
    Alıntı uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ds3 al şu saydığın hiç bir eksik yok.herşeyden optimum seviyede var
    207 Rc almak daha mantıklı değil mi
    Alıntı Alper_j Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra o listedekilere göre kalitesiz bir arac degil
    Bu araclar ıcınden benım tercihim cupra olurdu kolay yüklenebilir olması yakıt olarak sakın kullanımda 5-6 litreleri görebilmesi ve listedekilerden prestij olarak en iyisi

CooperS r53 cok keyifli bir aractır ancak temizini bulmak zordur

İşin zor valla ama listeye corsa opc de ekleyebilirsin oda cok keyiflidir
    Haklısınız işim çok zor,internette gezdıgım zaman hıcbı sekılde temız 163 luk cooper bulamıyorum yanı ıcıme sınen.Tabıkı 30 bınde aramıyorum ama hepsı boyalı degısenlı temız carpmıyor gozume.
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İç kalitesi filanda önemli sanırsam, o zaman polo gtı tek secenek olur, meganda 207de bu konuda cok tatmın etmez.
    suspansıyon konforu önemlıyse yalnız iyi araştırın derim.
    Tesekkur edrım sagolun.
    Maceraya gerek var mi?? Ya eski model cooper ya da daha genc megane rs almak, dalgana bakmak varken neden basinizi agritasiniz ki anlamadim??
    Ayrica o bahsettiginiz araclar B segmenti...
    Acıkcası bu lısteye megane rs eklemek benım bıraz yaptıgım yanlıs.Tabıkı burdakı alınacak araba Megane Rs dır her kosulda ve her kulvarda ama yınede fıkır almak ıstedım.2.000 cc olması falan yakıtta uzermı dıye dusunuyorum
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KM'si 100k'yı geçmemiş araç alırdım ben sizin yerinize olsam. RS artık Meg III RS alınır o da sizin bütçenizi 2 katlar. Bu sebeple 1.4 TSI Cupra, Polo GTI vs. başınızı ağrıtmaz. Cooper'a benzin dayandırmak cidden zor olur, uzun süre bineceğim demişsiniz. Kullanım sırasında bütçeyi çok yorar... Hepsi kişisel görüşüm ve tüm önceki yorumlara saygım var.
    Megane 3 rs konuya koymak sacmalık olur,megane 3 rs alıcak durumum olsa zaten ılk ben alırdım sanırım turkıyede Cooper evet yakıtı fazla ama ıste kafa cok karısık.

Yağ yakan arabalarla daha fazla kıyaslamasak?? Zaten bu arabalar benzin yakıyor.. bi de başımıza yağ çıkaran araçlarla işimiz olmamalı...

Aracı tabii ki 230larda kullanmıyoruz ama yeri geldiğinde gücü hissetmek güzel bişey...
    Hayatımda hıc 230 ustu yapmadım yapmayada gerek yok yanı 200 e kadar zevk vermesidir benim ıcın onemlı olan.
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane rs mi kaldi artik ikinci eli sifir olan satilmayan bir arac uvey evlat misali
    Tipide tip degil ayriyetten 2.0 turbo ama stage 2 cupraya don lastigi oluyor yuklusu
    Megane rs mi kaldı derken 2005 bı megane rs dekı marıfet suan pıyasadakı cogu arabada yok.Bence pek bı bılgınız yok sanırım Megane rs hakkında
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Magane RS
    Tsi Cupra
    cooper s
    207rc

Benim öncelik sıralamam bu şekilde olurdu.

Megane RS listedeki araçlardan bir beden büyük ve daha iyi bence.
    Benımde kafamdakı sıralama bu sekılde ama suan ıcıme sınen ne megane rs var neden cooper s.
    Megane RS, Type-R, Golf GTI, Leon Cupra vb. ile değerlendirilse anlarım da arkadaşın mukayese ettiği araçlar hep bi alt segment araçlar...

Bu arada, canı alınmamış RS'leri kimse 40'ın aşağısına vermiyor.
    Komple araba olarak suanda kendı segmentınde kıyaslanacak baska bı araba yok.
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 tfsi leon FR alırdım ben olsam
    Aynı motorda golf5 gtı daha mantıklı degılmı abı hemde 2.el acısından.
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yazdığın ayıptır. Ne çabuk vtecleri bırakıp don lastiği ettin bizim araçları. 1420kg bir araçtan bahsediyorsun, frenleri brembo yol tutuşu çok iyi. Pistte saygı duyulan bir araç, sen her ne kadar duymasanda.

Yüklü kaç tane rsle denedin bilmiyorum ama dv megane rs'ten methanolü felan sökmeseydim denerdim senle. Ama inancın araba piyasaya çıksın bi denersiniz olmadı
    Pıstte derken sadece pıstte degıl tum dunyada saygı duyulan bı arac ama turkıyede frenın yol tutusun kısacası komple araba olmasının bı onemı yokkı,onemlı olan ne kadar cok ses cıkardıgı duz yolda gıtmesı

Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak kardes yasina gore agir gelebilir belki ama git octavia rs al kimse soylememis ben soyliyim bari
    Volswagen grubu bıraz dusunruyor benı abıde o segment bana hakaten agır ya
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 RC candır gerisi hikaye benim için.R56 miniyide eklemeni isterim lsiteye.
    207 rc cok kalıtelı malzemeye sahıp frenlerı ve yol tutusu cok ıyı olan bı araba ama nedense kımse onermemıs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 'Burak' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Volswagen grubu bıraz dusunruyor benı abıde o segment bana hakaten agır ya

.
    Yok dostum şaka amaçlı yazdım zaten onu.Aynı motor golf 5 gti veya leon fr düşünülebilir ama octavia rs büyük gelir gerek yok zaten Neyse fazla saptırmıyım konuyu ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden'deki kırmızı RS'i gördünüz mü??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakma ama sen başlığı cok yanlış açmışsın cupra dıyorsun cevap olarak volkswavgen grubu düşündürüyor diyorsun dsg sorunlu yağ yakıyor dıyorsun
    Megane dıyorsun 2.0 lt yakıtı düşündürüyor dıyorsun
    207 mını cupra b segmentı megane c
    Mını ıstedıgın gıbısı o paraya zaten yok
    Gerıye kalan 207 rc al bın temiz temız
    Dip not 67.000 km de 2010 model ıbıza cupra kullanıcısıyım ilk sahıbıyim aracım stok suana kadar ortalama 5000 km de 500 gr yağ ekleme dışında hıcbırsey yapmadım hiç sorun yasamadım , iyide gazlarım kendıme gore .

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim performansı önünün açıklığı açısından , golf V gti manuel - mrs arasında hangisinde temiz bulursam tabi öncelik golf 5 gti olarak alırdım. Ancak 2lt araç şehir içi vs dolaşmak külfet olabilir bir süre sonra. Genç insan çok km yapıyor..

Hacim düşürünce en güzel tertemiz bi 207 rc derim. Bırak düzde geçen tsi geçsin de yol tutuşu frenleri koltukları iç mekan ferahlığı olarak çok keyif alırsın satmazsın 207 rc yi.
    5 ileri olmasından çekinmişsin evet 5 kısa 220 gibi bitiyor diyorlar. Ancak 207 cilerin konuyu oku istersen. Son dişli ile her vitesi biraz daha uzatmış oluyorsun. Stock araca takınca hemen şimdi hızlanmayı olumsuz etkiler diyenler olur da. Alırsın stock biner eğlenirsin. Yazılım , intercooler , dp , egzoz vs yüklerken bir de son dişli değiştirirsin. Hem ivme kaybetmez hem istediğinde daha düşük devirde seyahat edebilmiş olursun

MCS r53 de çok keyifli olur ancak yakıt konusunda 207 kadar düşmez diye düşünüyorum yakıtı. İçi de aynı oranda ferah değil. Yine de temiz bir araç bulup düşünülebilir tabii.
    -Fırat

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cooper iyidir...hem gazlarsın...hemde her ortama gidebilirsin...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak baya abartmışsın Cupra'yı kardeşim
    Binerken gayette seviyordun lan

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vag'ın motor içi sağlamlığı f4r makineli megane rs'de yok malesef. Stock motor stock enjektör 280hp civarı sınır, üzeri için çok uğraşmak lazım. O hp'lerle belki revo2'li cupra ile yürür o da zor. Rolling koşturulacaksa megane Rs zaten mantıklı bir makine değil, fazla ağır.

Önemli olan rollingde koşsun bana bir kaç boy önemli diyorsanız, megane rs'i eleyin.
    .

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmez gelmez.. sen gönder. ..

2005'ten beri gelmedi.. Bu saatten sonra gelmez...
    yanlısım varsa duzeltın abı ama ben hıc 300 hp bı megane rs gormedım kı cupraya bı duz boru bı yazılım 300 hp ustu alınıyor sızce megane rs cupraya nasıl rakıp olabılır kendı sınıfında megane rs tabıkı tartısmasız bı arac ancak cupra bıraz asar gıbı gelıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 hp megane rs var birader...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 hp megane rs var birader...
    yurt dışında evet bikaç örneği mevcut ülkemizde varsa bilmek isteriz bizde ?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden 6 vites mi vardı ya al rc gitsin usta
    YamahA Xmax 250 ABS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)