s2k...............
s2k...............
günlük kullanım için s2k i hiç önermiyolar 2 araban varsa s2k al diyolar ne bilim bende düşünüyorumda 4 çeker ve ne kadar zorlarsan kopmayan bir arbadan sora 2 kişilik konforsuz bir araba kötü olur gibi ama hiç binmedim s2k ne kullanmadımda o yüzden birşey diyemiyorum kararsızım ama öyle bir seçenek varki birazdaha para koyup carerada alabilirim seçim zor olcak
ama carrerayı 98 model alabilirsin ancak... o da eski bana göre fiyat olarak s2k en ii olanı.. 2 kişilik olması dertse rx8 daha ii olcaktır tabe
abim bence rx8 al s2k lar cogalmaya başladı hem ayrıcalıklı olursun spor aracın var dizayn da cok gzl farklı bi arac onun vericegi zevk farklıdır s2k nınkide tabi ama bence rx8
ama suby forever....![]()
s2k in kasasımı değişicek ??ilk defa duyuyorum.. İçinde ve araç kontrolünde 2007 de bazı değişiklikler olucak ama kasada bi değişiklik yok.
link: http://www.s2ki.com/Home/index.php?o...d=327&Itemid=6
Tolga
rx 8 daha mantıklı sanki ufak performans farkları için araç alınmaz..
açıkça belli hangisi daha pahalıysa o iyidir![]()
s2000 ....
konu açacaktım ama açmadan bir araştıraymı dedim..2006 senesinde açılmış konu...
bu iki araçtan hangisini tavsiye tercih edersinz..sitede bu iki aracında sahibi olan dönem dönem kullanmış kişiler illaki vardır..yorumlarını merakla bekliyorum
bugün çağlayanda trafik sıkışıktı FK plakalı beyaz RX8 in yanına yanaştım genç bir kardeşimiz vardı rica ettim camı açtı iki lafladık.daha önce s2k kullanmış şuan rx8 kullanıyor
yakıtı fazla olabilr belki s2k den 2 3 boy geride kalabilir ama bu daha mantıklı dedi...fiyat ve donanımların bakınca banada öyle gelmeye başladı açıkcası
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ilk yorumlar fenaymış yalnız konunun başında ki![]()
bende rx8 alırdım böyle arada kalsam.tip,4 koltuk vs...
ne guzel zamanında aynı paraymış ikisinide sıfır alabiliomşsun falan![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
ikiside 2006 da sıfır alınsaymış bugünkü piyasaları arasında 20.000 oynuyor.
Connecting site...
Connecting site...
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)