User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: C220-300C-5.20d

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saab 9-3 TTid Aero (çift turbo,180 HP) otoatik falan olunca 50-52 bin euro oluyor.. onu düşünür müsün ?

ardacar
    Misafir
    7 aydır araba arıyorum daha doğrusu alınabilecekler konusunda babamı ikna etmeye çalışıyorum, Saab'tan tutta Audi'ye kadar hepsine baktım onunda içine sinen araçlar bunlar diğerlerinin yanına bile yanaştırmıyor

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman sen yine bunlardan C220 CDI'a bakacaksın.Bir tek gidişini beğenmedin sanırım, onu da bir chiple halledersin ?

Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C220 CDI : Gidiş yönünden diğer araçlara göre daha verimsiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    520d i orjinale yakin alip soradan jant chomline vs ilede desteklemek mantikli olabilir..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320d düşünülmüyormu ? makyajlandı da

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 serisi kasa değiştireceği için cok uygun fiyatlara bulabilirsin sıfır olarak kosiflerle görüş.300C düşünme diyorum elinde kalır 2.el değeri düşük.Audi A4 lere bakmanı tavsiye ediyorum 1.8T ları cok verimli aksesuar kalite olarakta tatminkar.C serisinde dizel yerine C200 comp. test etmeni öneririm performans olarak klasik mercedes çizgisinden farklı 184 beygir hemde karşılaştırmasını yaptığın hiçbir otomobilde olmayan yenı denenen ve cok başarlı bulunan direksiyon ve amortisör sistemine sahip herzamanda para eder.Benim gibi BMW hastası bir adamı bile mercedes manyağa yapan ve aldıran bir otomobil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşina göre bir araç arıyorsan 520 büyük gelir benim kanatimce...ama illaki alıcam diosan da sıfır baz model alacağın fiyata ikinci el yüksek modelli m 520 bakabilirsin...

*QuaReSMa*
    Misafir
    beyaz 5.20d m pack + m5 çok kollu jant köşeleri kırık kırık gibi olan janttan

ardacar
    Misafir
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320d düşünülmüyormu ? makyajlandı da
    Seneye düğün var ve işlere koşturmaya başlayacağım ondan dolayı 3 serisi çocuksu dediler yoksa benimde gönlümden tek kapı beyaz 320d m pack geçmiyor değildi.

Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 serisi kasa değiştireceği için cok uygun fiyatlara bulabilirsin sıfır olarak kosiflerle görüş.300C düşünme diyorum elinde kalır 2.el değeri düşük.Audi A4 lere bakmanı tavsiye ediyorum 1.8T ları cok verimli aksesuar kalite olarakta tatminkar.C serisinde dizel yerine C200 comp. test etmeni öneririm performans olarak klasik mercedes çizgisinden farklı 184 beygir hemde karşılaştırmasını yaptığın hiçbir otomobilde olmayan yenı denenen ve cok başarlı bulunan direksiyon ve amortisör sistemine sahip herzamanda para eder.Benim gibi BMW hastası bir adamı bile mercedes manyağa yapan ve aldıran bir otomobil..
    5 serisinin m pack olanını istiyorum ama fiyat farklı çok fazla değer mi değmez mi ona karar veremedim daha öncede açıkladığım gibi donanım için o kadar fiyat yükseltmek yerine C'ye binerim hem donanım açısından tatmin olurum temde mercedese binerim! Yeni C kullanıyorsun sanırım + ve - leri neler söylersen sevinirim?

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşina göre bir araç arıyorsan 520 büyük gelir benim kanatimce...ama illaki alıcam diosan da sıfır baz model alacağın fiyata ikinci el yüksek modelli m 520 bakabilirsin...
    Seneye düğün var ve işlere sarılacağımdan dolayı 5 kasa tercihim.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni C serisi eski modellerine ve mercedes stiline aykırı performansıyla ,yenı geliştirilmiş ve yenı gelecek tüm mercedes modellerinde kullanılacak olan anlık sertliği otomatik ayarlanır amortisör sistemiyle yenı geliştirilmiş direksiyon sistemi ve sportif görüntüsüyle cok güzel bir secim.Senelerdir BMW Audi Honda Peugeot Land Rover vs bircok tip arac kullandım ve en memnun kaldığım arac C oldu.Bu tamamen tarz ve zevk meselesi beni fazlasıyla memnun etti hatta bundan sonra Mercedesten devam etmeyi düşünüyorum Allah imkan verirse başka arabaya binmem bundan sonra.

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle mercedes
    Fuck The System !!!

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi mükemmel kalitede,Ben 300c tercih ederdim,asaleti ve dikkat çekiciliği ile ön planda
    5 almazdım şahsen,çok kompakt
    C gerçekten harika,bi chiple deli makine olur
    tavsiyem c220...

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclar aynı sınıfa ait değil ama sende bazı insanlar gibi farklı sınıflardaki araclar arasında kalmışsın.C300 hiçbirzaman sevemediğim bir arac alman varken amerikana binmem şahsen.5 ve E deseydin tartışmasız E derdim.5 kasa değiştirecek E seriside keza öle.Yeni C serisi donanım özellikleri kullandığı yeni direksiyon ve amortisör sistemiyle beraber bence şu anda sınıfının lideri.Yenı A4 ona en güzel alternatif.Bu birazda tercih meselesi sportiflik devri seven motorlarmı yoksa MB ağırbaşlılığımı.Ayrıca fotografını koyduğun C220cdi ve amg paketse tercihin o arac 63ooo euro değil cok daha şişik bir fiyatı var onuda belirtmekte fayda var.
    .................................................. .

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuşta zewk meseLesi 300 c diyen fazLa oLmamiş ama bence mükemmeL bir araç. Şahsen benim için hepsinden daha öte bir araba.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda senı tandıgımdan berı araba alacaksın noldu almadınmı hala?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)