Yanlıs araçları karsılastırıyorsunuz arkadaslar ıkısıde Aslan rc yı etle typerı kemıkle doyurursan kafa kafaya olur belkı en kotu ep3 U bıle gecmek kolay olsaydı (pesınden kosturmazdı)
öle aça aça gitme durumu söz konusu değil 5 sonuna kadar kafa kafa sonraı nel olur bilinmez ama EV RC olsa idi ozman böle yazmazdım çünkü neler yaptıgı ortada
https://www.youtube.com/watch?v=d6XtoWiwN9g
buda video burda okanım 5 e atıyo ve tünel sıkıştrma her yol var![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
ulan ibotünelmiş sen tünelin ne olduğunu biliomusun
arkaya düşen araç tünel yapar vtc ye burun bile çıkaramayan araca niye tünel yapayım o videoda tüneli yapan senin araç okadar yakın yürümese bana gidecektim zaten sonlara doğru giderkende bıraktışu tünel muhabetleriniz yokmu bitirio beni
ayrıca vtc başlıkta yazılan speclerde f h e ama senin araç chip filtre egzosmuydu orda sadece ?? emme kelebek kapak polishin ayarlı kasnağın timing 15" jantların bisürü ıvır zıvırın vardı komple söküktün vs vs bu şekilde anca f/h/e typer ile zar zor yanyana gidiodu senin araç bide sadece chip filtre egzos ken halini hatırla stock clio rs ten kaç boy yedin![]()
öğrendiğim kadarıyla deneme yapılmış sonucu yazarlar![]()
![]()
banada Typer geçer gibi geliyo Kısa olmayınca aman aman gitmiyo RC ler sanırım fabrika şanzımanı yanlış takmış meğerse dizel berlingonun şanzımanı rc ye üretilmiş. böyle bir hata var RC de![]()
Typerle denemedim bende Clio rs 182 ile denedim stokken baya fark yemiştim 7 boy falandı ama kısa yazılımdan sora 8 boy kadar aldım bir kısa yazılım bu kadar vereciğini hiç tahmin etmemiştim. Tabi Magic performance es geçmemek gerek hakkını veriyo![]()
208 GTI
zaten benım tahmınım olay şöyle yapılacaktı da sanırım ben oyunu bozdum ;
deneme zaten cuma akşamı yapıldı , araç sahıbı arkadaşına dedı kı tech e konu aç bakalım 206 rc ıle tayyar denese ne olur ??
tabı mıllet tayyar affetmez 10 boy sokar 20 boy atar diyecegı için aradaşlar kendınden emın bı sekılde açtı konuyu
eger konuda typercılar aşırı öne cıkmış olsa idi hemen video gelirdi![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)