User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: x3 2.0d 184hp vs e46 318ci 143 hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lrion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ikisiyle deneyelim abi
    senin arabayı hiç bilmiyorum abi.
    ama serdar abinin denediği gibi 328 se geçerim bende .
    merhabalar kardeşim.. merhaba serdar..
    ben bugünde müsaitim kardeşim, müsaitimden kastım akşam..
    arabam tamamen stok, extra hiç bir şey yok.. ne m50 manifolt, ne yazılım ne eksoz, sadece kat ım iptal ama oda arabayı ileri değil kesin geri götürüyordur zira son susturucu orjinal.. sebebi ise sadece birazcıkses duymak gailesi..
    lakin her daim bakımları güncel, akışmetre, bobinler, krank sensörü , eksantrik sensörü, yağ siklonu, baskı balatası, tüm bilyaları mekanik tüm parçaları yeni.. ama motor hiç açılmamış rektefiye görmemiş 202 000 de..ağırlık avantaj ı yok, elektrikli koltukları üzerinde, lpg tesisatı var depo hep dolu.. hafifletme yok..
    yani bakımlı, full stok bir 3.28..

birde yanlış anlaşılmak istemem uçmak geçmek vs vs asla değil olay.. sadece mantıksal bir sapmadan ötürü konuya müdahil oldum olay iddia , geçmek , vs vs değil.. tanışmışta oluruz..
    sağlıcakla..
    tel no mu pm den atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her ikisiyle deneyelim abi
    senin arabayı hiç bilmiyorum abi.
    ama serdar abinin denediği gibi 328 se geçerim bende .
    100 bin görmemiş otomatik 3.30 her daim geride( çok az farkla ), 184 lük f30 kafa burun ( stock), 177 lik a4 her daim geride, yüklü e30 3.25 kısada kafa burun önde uzunda geride.. 192 lik kompresör e 200 her daim geride..
    foruma üye sevgili muratın astra 180 liği dragta geride roll de önde, yine foruma üye uğurun astra 180 liği ile roll de kafa burun..
    bence denenilen 3.28 sorunlu idi..

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MARJINAL_SUFI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 bin görmemiş otomatik 3.30 her daim geride( çok az farkla ), 184 lük f30 kafa burun ( stock), 177 lik a4 her daim geride, yüklü e30 3.25 kısada kafa burun önde uzunda geride.. 192 lik kompresör e 200 her daim geride..
    foruma üye sevgili muratın astra 180 liği dragta geride roll de önde, yine foruma üye uğurun astra 180 liği ile roll de kafa burun..
    olabilir zaten söylemiştim. ya bilmediğim bir sorun vardı yada mutant haddinden fazla iyi idi o gün.

neyse eksikliklerimi halledeyim. senle deneyeceğimiz zaman çevrendeki e36 3.20 -3.25 -5.20 -5.28 leri de çağırırsan sevinirim onlarla da deneriz bakalım kim ne kadar gidiyormuş diye.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir zaten söylemiştim. ya bilmediğim bir sorun vardı yada mutant haddinden fazla iyi idi o gün.

neyse eksikliklerimi halledeyim. senle deneyeceğimiz zaman çevrendeki e36 3.20 -3.25 -5.20 -5.28 leri de çağırırsan sevinirim onlarla da deneriz bakalım kim ne kadar gidiyormuş diye.
    kardeşim lütfen beni yanlış anlama. inan üzülürüm ben sadece teati yapıyorum.. ayrıca senin aracının konularını diğer forumda da sürekli keyifle takip ettim.. ben aslaa mutanta menfi bir perspektif ile bakmam hep ilgi ile değer vererek takip etmişimdir..
    bu anlamda aracının speclerini bilmekle birlikte hiç karşılaşmasak dahi tel de yer tarifi istediğimde gece yarıları kırmadın.. alaka gösterdin.. ilgilendin..
    bu sebep le nezidmde hasıl olan kıymetin üzre senin yazdığın herşeyi doğru kabul ettim arabana dair.. şüphede etmem sen ne diyorsan odur..
    ben sadece mantıksal bir çelişkiye değinmek istedim tamamen safiyane..
    seni üzdü isem affola..
    kal sağlıcakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim lütfen beni yanlış anlama. inan üzülürüm ben sadece teati yapıyorum.. ayrıca senin aracının konularını diğer forumda da sürekli keyifle takip ettim.. ben aslaa mutanta menfi bir perspektif ile bakmam hep ilgi ile değer vererek takip etmişimdir..
    bu anlamda aracının speclerini bilmekle birlikte hiç karşılaşmasak dahi tel de yer tarifi istediğimde gece yarıları kırmadın.. alaka gösterdin.. ilgilendin..
    bu sebep le nezidmde hasıl olan kıymetin üzre senin yazdığın herşeyi doğru kabul ettim arabana dair.. şüphede etmem sen ne diyorsan odur..
    ben sadece mantıksal bir çelişkiye değinmek istedim tamamen safiyane..
    seni üzdü isem affola..
    kal sağlıcakla
    yok yav yanlış anlamadım. anladığın anlamda yazmadım o yüzden için rahat olsun.
    ben mutanta uygun deneyecek araba bulamıyorum. ya kendimden çok daha hafif araçlarla yada benle aynı kiloda olup gücü, torku çok daha yüksek araçlarla denemek zorunda kalıyorum o yüzden etrafında varsa o saydığım araçlardan seve seve denerim diye söyledim. sıkıntı yok..

zaten çoğu kişi bilir benim için geçmek geçilmek vs hiçbir zaman problem olmadı, olmazda..
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yav yanlış anlamadım. anladığın anlamda yazmadım o yüzden için rahat olsun.
    ben mutanta uygun deneyecek araba bulamıyorum. ya kendimden çok daha hafif araçlarla yada benle aynı kiloda olup gücü, torku çok daha yüksek araçlarla denemek zorunda kalıyorum o yüzden etrafında varsa o saydığım araçlardan seve seve denerim diye söyledim. sıkıntı yok..

zaten çoğu kişi bilir benim için geçmek geçilmek vs hiçbir zaman problem olmadı, olmazda..
    tamamdır o zaman kardeşim.. vallahi bir an kötü hissetmiştim..
    ve evet haklısın kilo güç anlamında muadil araba bulamama konusunda.. anlıyorum..
    inan benim içinde hiç bir önemi yok geçmenin geçilmenin.. maksat keyif almak zira buradaki sevgili forumdaşların hemen hepsinin zevk anlamında tercihlerinde liste başıdır roll, araba sohbetleri vs vs..
    bakalım nasip olursa yakın bir arkadaşım 155 lik marea hlx alacak.. kg/güç endeksinde sana rakip olabilir gibi geliyor.. sen güçlüsün o hafif..
    şu an aklımda yok ama eminim söylediğin aralıklarda araçlar vardır çevremde.. denk gelirse çöp çatanlık yaparım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır o zaman kardeşim.. vallahi bir an kötü hissetmiştim..
    ve evet haklısın kilo güç anlamında muadil araba bulamama konusunda.. anlıyorum..
    inan benim içinde hiç bir önemi yok geçmenin geçilmenin.. maksat keyif almak zira buradaki sevgili forumdaşların hemen hepsinin zevk anlamında tercihlerinde liste başıdır roll, araba sohbetleri vs vs..
    bakalım nasip olursa yakın bir arkadaşım 155 lik marea hlx alacak.. kg/güç endeksinde sana rakip olabilir gibi geliyor.. sen güçlüsün o hafif..
    şu an aklımda yok ama eminim söylediğin aralıklarda araçlar vardır çevremde.. denk gelirse çöp çatanlık yaparım
    olur valla her türlü uçan kuşla sıkarım o konuda problem yok.

ama özellikle bazı kişilerin çenesini kapamak için 5.20 falan bulsam aradaki dağlar kadar farkı göstersem
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman şöyle yapalım serdar..
    eski aracım olan, stok hiç bir e36 3.20 ye boyun eğmemiş, stok oğlu stok bir e 36 3.20 miz var hali hazırda..
    bunu da şunun için söyledim e36 3.20 e39 5.20 yi geçer öyle değilmi..
    sıkı bir e36 yı geçen mutant ı görünce '' bazı kişiler '' anlarlar neyin ne olduğunu
    çalışma saatleri denk geldiğinde ulaşırım sana sahibi olan arkadaşımın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyar valla..
    Rs Racing Garage

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bagajı boşalt depoyu boşalt az bi benzin 97 vpower koy yanına yolcu alma manuel ise aracın bence çok çok ezemez x3 motor kondisyonun nasıl lpg var mı yok mu bilemem mantıken x3 gecer ama bellide olmaz sansın var
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagajı boşalt depoyu boşalt az bi benzin 97 vpower koy yanına yolcu alma manuel ise aracın bence çok çok ezemez x3 motor kondisyonun nasıl lpg var mı yok mu bilemem mantıken x3 gecer ama bellide olmaz sansın var
    3.18ci için mi söylüyorsunuz? eğer onun için söylüyorsanız 3.18ci geçti zaten.

eğer mutant ın için söylüyorsanız eksikliklerimi giderdikten sonra tekrar deneyeceğim zaten.
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar kardeşim.. merhaba serdar..
    ben bugünde müsaitim kardeşim, müsaitimden kastım akşam..
    arabam tamamen stok, extra hiç bir şey yok.. ne m50 manifolt, ne yazılım ne eksoz, sadece kat ım iptal ama oda arabayı ileri değil kesin geri götürüyordur zira son susturucu orjinal.. sebebi ise sadece birazcıkses duymak gailesi..
    lakin her daim bakımları güncel, akışmetre, bobinler, krank sensörü , eksantrik sensörü, yağ siklonu, baskı balatası, tüm bilyaları mekanik tüm parçaları yeni.. ama motor hiç açılmamış rektefiye görmemiş 202 000 de..ağırlık avantaj ı yok, elektrikli koltukları üzerinde, lpg tesisatı var depo hep dolu.. hafifletme yok..
    yani bakımlı, full stok bir 3.28..

birde yanlış anlaşılmak istemem uçmak geçmek vs vs asla değil olay.. sadece mantıksal bir sapmadan ötürü konuya müdahil oldum olay iddia , geçmek , vs vs değil.. tanışmışta oluruz..
    sağlıcakla..
    tel no mu pm den atıyorum
    Aynen abi tanismis oluruz. Simdi ankarada değilim abi haftaiçi ayarliyalim.benimde abi gecmek gecilmek hic onemli değil tanisalim zevk alalim yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi masalllah bu dediklerine göre o 328 kesin sorunluydu.senin canavarin masallahi var abi.184luk f30 la kafa kafaya demen bile nasil gittigini gosterir abi.coook rahat gecersin abi ama yinede deneyelim.hem tanismis oluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi masalllah bu dediklerine göre o 328 kesin sorunluydu.senin canavarin masallahi var abi.184luk f30 la kafa kafaya demen bile nasil gittigini gosterir abi.coook rahat gecersin abi ama yinede deneyelim.hem tanismis oluruz.
    teşekkür ederim kardeşim.. elbette aslolan tanışmak olur bir iki de gazlar eğleniriz.. ne vakit arzu edersen ben sana uyarım.. sağlıcakla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)