145 hp caddy ı geçtiğimi hatırlıyorum mesela . megane izmirde yok olsaydı denerdim bişi diyemicem. drag yaptık bu arada.
Printable View
Jetta geçicektir.
Bmw cide para ***. Gecmis klavye basina dokturuyolar herif. Sizde kabahat. Aldirmayin :D
Hay cok yasa be iyi guldum :DAlıntı:
bmw_ci_07 Nickli Üyeden Alıntı
Koy gitsin ..
140 lik tdi mi geciyosun vtec2 ile ok gel once beni gec pd130 passat. 1500 kg
Tekirdağ yolu üzerinde giderken bir jetta TDI yeni kasa tarafından taciz selektoruyedim ve benzine aldım başladık sikmaya 200 215 lerde hemen tampon dibinde uzun süre gittim takı tatlı bir rampa gelene kadar kullandığım araç 2001 accord 1.8 136 hp tecrübe dayanarak bişey diyemiycem yorum sizin
Bendede 2.0tdi jetta var denemek isterim :)
Yok yazilim yok nerde bu vtec2 antalyada ise video goster merak ettim.cunku bende yazilimli 1.9dti megane 1 vardi eline koluna hard core yapmistim 120 bglik eski dizelle
Vtec2 alir
Abiler sakin olun ne gerek var
Cendere cendere cendere cendere...
Silahlar çekildi tesbihler bırakıldı... :D
Ben denedim jetta 1.6tdi ile. 17" jant filtre düz boru vardi. 2 kisiydk ben 100 kiloyum bagaj full.
Maalesef vtec2 geciyor :)
Bmw ci ağabeyimiz dışında herkese gider yapıyorum. Maçası yiyen pm e gelsin kozlarımızı pm de paylaşalım,noldu yemedimi gelsenize pm e :D
numaranı at lan numaranı :D:D:D
Ben onunla da dalga geçiyorum valla ne yalan söleyim
Bu arada ibneler ferro ve merthan olucaktı yanlış yazmışsın.
gereken yapılmıs tesekkurler :)
Şu güzel ülkemizde böyle sadece kemikten ibaret insanların olmasına çok üzülüyorum.
yapck bisiy yok:)
vtec2 jettayı geciyo keza bende. vtec2 ile sonucu kestiremesemde 2.0a kadar gitmene gerek yok stock oglu stock 1.6 128 hp dizelle itinayla kaldırabilirm vtec2lere ;).
tüm yorumları okudum 1.6 tdi stock tamam civic alır ama biraz objektif olun şu hondaları altın yapmaktan vazgeçin üstüne birde 2.0 tdi volkswagene kafa tutmak nedir hayır kendimden biliyorum Caddy sportline var nereye geçiyosunuz :)
yoo gecemıyolar nereye gecıyolar :D
vtec2 ile 0 dan kalkmayın diyeyim ama hüsran olmasın.. Düzgün bir vtec2 9.2 0-100 süresini gerçekten tutturuyor , 100 e kadar zaten temiz 2-3 boy geriye düşersiniz ve dizel araçla da 200e kadar kapanmaz daha bile açılır o fark. Vtec2 nin en avantajlı olduğu konudur 0dan kalkmak.
Bende vtec2 varken çok denedik arkadaşların dizel araçları ile , 40 tan basılırsa vtec2 için çok alt kalıyor ve güzelce bir süre dizeller önde gidebiliyor yine yüksek hızda civic geliyor geçiyor tabii. 60 tan basılırsa dizel biraz tutunup yine vtec2 açıyor. Fakat dediğim gibi 0 dan kalkmak asla vtec2 ye karşı yapılacak iş değil. FD6 yada ies lere deneyin sadece.
Caddy yorumu ekstra talihsiz olmuş :D 0 dan kalkın da min 1500 kg caddy yazılımlı 1.9 falan olsa yine hiç bir koşulda tutunamaz. 400 kg ağırlık farkı var bir kere..
vtec 2 iesmı gecıyo?