vtec2 jettayı geciyo keza bende. vtec2 ile sonucu kestiremesemde 2.0a kadar gitmene gerek yok stock oglu stock 1.6 128 hp dizelle itinayla kaldırabilirm vtec2lere.
vtec2 jettayı geciyo keza bende. vtec2 ile sonucu kestiremesemde 2.0a kadar gitmene gerek yok stock oglu stock 1.6 128 hp dizelle itinayla kaldırabilirm vtec2lere.
1881 - 193∞
tüm yorumları okudum 1.6 tdi stock tamam civic alır ama biraz objektif olun şu hondaları altın yapmaktan vazgeçin üstüne birde 2.0 tdi volkswagene kafa tutmak nedir hayır kendimden biliyorum Caddy sportline var nereye geçiyosunuz![]()
vtec2 ile 0 dan kalkmayın diyeyim ama hüsran olmasın.. Düzgün bir vtec2 9.2 0-100 süresini gerçekten tutturuyor , 100 e kadar zaten temiz 2-3 boy geriye düşersiniz ve dizel araçla da 200e kadar kapanmaz daha bile açılır o fark. Vtec2 nin en avantajlı olduğu konudur 0dan kalkmak.
Bende vtec2 varken çok denedik arkadaşların dizel araçları ile , 40 tan basılırsa vtec2 için çok alt kalıyor ve güzelce bir süre dizeller önde gidebiliyor yine yüksek hızda civic geliyor geçiyor tabii. 60 tan basılırsa dizel biraz tutunup yine vtec2 açıyor. Fakat dediğim gibi 0 dan kalkmak asla vtec2 ye karşı yapılacak iş değil. FD6 yada ies lere deneyin sadece.
Caddy yorumu ekstra talihsiz olmuş0 dan kalkın da min 1500 kg caddy yazılımlı 1.9 falan olsa yine hiç bir koşulda tutunamaz. 400 kg ağırlık farkı var bir kere..
-Fırat
benim manuel 1.6 tdı caddy ile arkadaşımın stock vtec2 sini gırgırına denemiştik 2 de 45 gibi basmamıza rağmen sadece tek vites tutanabiliyodum alıp başını gidiyo du cıvıc![]()
rebology@kardeşim bende ies daha hızlı diye biliyorum hatta gözümle gördüm arkadan gelip geçti ies
gördüğümü söylüyorum tabibelkide dediğin gibi vtec2 hızlıdır
![]()
Kardeşim o kadar çok 0 dan kalktım ki vtec2 varken , 25 binde debriyaj bitirdim diyeyim0 dan kalkma olarak feh li ies lere bile 100 den sonra geçiliyordum. 4 - 5 stock ies le denedim , ies i kendim kullandım yeri geldi , merak ettiğimiz bir durumdu bu jantına kadar Stock araçlar olmak kaydı ile vtec2 yi 0-100 de geçebilen olmadı.
Hissiyat olarak ies daha hızlı hissettiriyor , ies kullanınca kesin bu daha hızlı ya diyor kullanıcı , daha yüksek devir dönebilme olsun , 1. 2. 4. viteslerin daha uzun oluşu.. 2. vites sonunda 100 görüyor ies fakat vtec2 3 e atmayı gerektiriyor. 2. viteste 100 görünce genel kanı daha hızlı olduğu oluyor , yada nettekiler 4 te 200 gördüm 4 te 215 yaptım vs diyor da klasik yanılgıdır kaçıncı viteste kaç yapmanın hiç ama hiç bir anlamı yok yani sadece daha uzun oranlı olduğunu ifade eder önemli olan süre yani
Benim tecrübelerim bunlar oldu ama merak ediyorum şuanki aracımla eski aracımı rollesek ne olurdu denemek isterdim![]()
-Fırat
anladım kardeşim ben sadece bi kere gördüm tabi öle fazla şahit olmadım ies vtec2 denemesinesen baya denemişsin maşallah
o 4 de şunu yaptım falan diyolar ya ayar oluyorum otomatik fb7 ile 3 171 ne yapıyorum alayını geçerim o zaman
![]()
jettayla başladı konu passata kaydı. geçen seneydi galiba kendisi de forumdan bi arkadaşın 2.0 140 lık dsg passat ile d4d corollayı gırgırına denemiştik, ben tek o iki kişiydi, 3 de 60 da basınca azcık burun çıkarıyordum sonrası *****2 de 60 da basınca burun da çıkaramadım, 180 e kadar falan temiz 10 boyu vardı çok emin değilim fark fazla olunca
belki kıstas olur vtec2 ile 140 lık passat konusunda
Evet vtec2 nin 0-100 ü 9.2 olarak görünüyordu bir zamanlar... Taa ki makyaj yiyene kadar. Makyajı yedikten sonra zannediyorum 10.2 ya da 10.5 oldu 0-100 değeri...
Herkes makyajsız vtec2 kullanıyor olmalı heralde ki 9.2 ler havada uçuyor yine.. Hayır, 9.2 den 10 küsürlere neden çıktı o da ayrı bir soru işareti, gerçekten çok merak etmişimdir bilen varsa aydınlatsın lütfen..
Diğer bir komedi de şu kg hesapları yapılıyor vtec2 yere göğe sığmıyories ile vtec2 arasındaki kilo farkını hesap eden oldu mu?
ies'e bile b*k atılmış, ulan civic i civic yapan ies in ta kendisidir.
fark etmez 0 dan da kalkarım(0-100 benden iyi buarada gecer biliyorm) derdim yok oyle ama aynen 0 dan kalkarsamda 200 e kadar giderim(üstüne cıkamıyorm limitör giriyor devreye
chip lazım chipide yaparsam kaale almam civigi zaten)bide tam tersine 200 e dogru acılmaz kapanır geliyor bana ama
1881 - 193∞
Yasa len Seref sanki millet bindigi arabasini bilmiyormus gibi yaziyorlar yaa![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)