User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
119 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: C180 mi A4 mü ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence audi, çünkü makyajsız C180 5 ileri 1.6 kompresör motora sahip, makyajlı kasası deseydiniz 1.8 Turbo motora sahip olup 7 vites olacaktı, ozaman hertürlü işler değişirdi ama şuanda şu olanaklarda audi derim.. Makyajlı ve makyajsız C180 ide çok kullandım ikisi arasında çok net farklılıklar var, yakıt olsun gideri olsun, her türlü makyajlı ağır basar. Özetlemek gerekirse;

Makjaylı C180 > Audi A4 > C180
    Aynen bende öyle düşünüyorum fakat makyajlı c ler biraz pahalı geliyor. Sıralama aslında benim kafamda da öyle . Makyajsız kasanın dashboard ını da pek beğenmiyorum ama yine de prestiji ve albenisi güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende bu ikisine baya baktım Eylül-Ekim gibi ama mantıklı olanı yapıp aynı fiyata sıfır Volvo tercih ettim o ayrı Bu linkini ekledigin arabaların fiyatları bence fazlasıyla yüksek. 71.000tl'ye 15.000de A4 72.000Tl'ye 27.000de C180 v.s bulmuştum ben o zamanlar gayet düzgündü hemde arabalar. C zaten baktıgın kasa son çıkandan sonra 2 model eski kalacak,
    A4 biraz daha güncel olana benzediği için pek anlaşılmıyor. 1.8tfsi hakikaten çok güzel gidiyor yakıtıda bence gayet makul. İkisinden birisini tercih edeseksen illa ki A4 derim ben ama şanzımana v.s iyice baktır tabi. +Volvo S60 T4-T5 bakalım sana biz nasılsa uzun yıllar kullanıyorsun
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...

Hayırlısı olsun inşallah Pecocu..
    Bahacım Volvo düşünmüyorum pek ısınamadım ben onların ön dashboarda a arkası boş falan ya Bir de kasa geçişleri çok belirgin oluyor alıp sattığın zaman değişik kalıyor Attığım arabaları en azından dış görünüş olarak attım yoksa 85 bende vermem ki kaldı ki şişirme fiyatlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış bey merhabalar

Düşünürseniz vw cc marka aracımı satıyorum en ufak rutuşu darbesi bulunmamaktadır.Uygun düşerse konuşalım efenim

Connecting site...
    Canım kardeşim senin aracın beni aşıyor yoksa mükemmel Bu fiyatlara verirsen gelip alayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

onlardan çok daha iyi ve prestijli bir seçenek.
    CC düşünürsem sadece makyajlı yeni kasa düşünüyorum eski kasaya pek ısınamadım yine de teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barışbazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahacım Volvo düşünmüyorum pek ısınamadım ben onların ön dashboarda a arkası boş falan ya Bir de kasa geçişleri çok belirgin oluyor alıp sattığın zaman değişik kalıyor Attığım arabaları en azından dış görünüş olarak attım yoksa 85 bende vermem ki kaldı ki şişirme fiyatlar
    He baha birde baktığın A4 ler alcantrasına kadar S line mıydı ?

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arrow

Alıntı barışbazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He baha birde baktığın A4 ler alcantrasına kadar S line mıydı ?
    Valla sunroof yoktu ama araba doluydu 1 haftada satıldı zaten Benim baktıgım zamanki fiyatlarla şuankiler çok farklı, baya yükselmiş fiyatları özellikle C'lerin. Sürekli takip et makyajlı C illa ki denk gelir eğer aklında kalacaksa Birde VAG grupta garantili ve ya en azından iyi niyet garantisi v.b devam eden bişeyler baksan daha rahat olur kafan.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sunroof yoktu ama araba doluydu 1 haftada satıldı zaten Benim baktıgım zamanki fiyatlarla şuankiler çok farklı, baya yükselmiş fiyatları özellikle C'lerin. Sürekli takip et makyajlı C illa ki denk gelir eğer aklında kalacaksa Birde VAG grupta garantili ve ya en azından iyi niyet garantisi v.b devam eden bişeyler baksan daha rahat olur kafan.
    Tabi canım fiyatlar uçtu.Abi iyi niyet garantisi devam eden bir a4 ün fiyatı 90 dan aşağı değil . Araba iyi niyetli ama satanın iyi niyeti devam etmiyor sanırım Ben alabilceğim paraya en dolusu olsun istiyorum. Seneler önce bunu aldığımda bile katlanır ayna vardı düşün şimdi yeni yeni standart yapıyorlar bunları Sana da hayırlıu olsun güle güle kullan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kasım aralık gibi 2012 1.6turbo 7ileri amgyi (50.000de ve gram hatası olmayan arabaydı) 88 e verdik ki güzelde fiyattı. şuan baksan 80 85 e 1.6kompressör ve makyajlı nerdeyse yok yuh valla
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sağ ol kardeşim darısı başına inşallah, haklısın almışken donanımlı tercih etmek daha mantıklı ama dediğim gibi sürekli takip et illa ki denk geliyor, acil nakite çevirmek isteyen v.s biri olur gider alır dönersin. Benim bulduklarım muhtemelen öyleydi ama ben İstanbul'da değildim o ara gelene kadar satıldı hepsi

+Makyajlı gene bulunurda Prime-Start-Luxury v.b donanımlarda ancak, o zamanlar bu paketler 65'ten filan başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. CLC bile uçmuş 46-47.000liralara kadar düşmüşlerdi düzgününü 50-55 arası alabiliyordun.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1997 yılından beri Mercedes araç servisimizde çalışıyorum.
    Mercedes araçlarının tamamını kullanma şansım oldu haliyle, C220 CDI ile uzun yolculuk yaptım ancak 2012 yılında aldığım Audi A4 bambaşkaydı.
    Audi ye verdiğin paranın karşılığını alıyorsun alacağın c180 den çok daha kaliteli daha iyi yol tutuşu var ve saygınlığıda çok daha fazla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1997 yılından beri Mercedes araç servisimizde çalışıyorum.
    Mercedes araçlarının tamamını kullanma şansım oldu haliyle, C220 CDI ile uzun yolculuk yaptım ancak 2012 yılında aldığım Audi A4 bambaşkaydı.
    Audi ye verdiğin paranın karşılığını alıyorsun alacağın c180 den çok daha kaliteli daha iyi yol tutuşu var ve saygınlığıda çok daha fazla
    İçten içe bende Audiciyim zaten sıralamalarda da Audiyi yazdım ilk Şaka bir yana yağ yakma sorunu baya aklımı kurcalıyor bakalım. Zaten dashboard ın kalitesi ve görüntüsü sınıfında tek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben Passat-CC-A4-A3 için konuşmuştum iyi bir Vag ustası ile 1.8tsi için güzel konuşmuştu iyice baktırmakta fayda var tabi ama bence şanzımanada baktırmak lazım asıl. 1.8'in yakıtı ve gidişi gayet güzel, mutlu olursun
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınacaksa w204 kasada 2011 lerde olan 1.8cgi 7 ileri araçlar alınmalı 80 85 arasına temiz ve donanımlı araçlar var amg olmayacaksa

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınacaksa w204 kasada 2011 lerde olan 1.8cgi 7 ileri araçlar alınmalı 80 85 arasına temiz ve donanımlı araçlar var amg olmayacaksa
    Aynen öyle
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A4 derim ben de, her açıdan daha kaliteli geliyor bana.

Makyajlı C görüntü olarak cok iyi ama nedense cok sevemiyorum.

KALENDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın arkadaşım 2008 model 1.8 TFSI kullanıyor 160 hp otomatik yakıt 60 85 krs bahsediyor onun haricinde olumsuz birseyden bahsetmedi oda c180 320i A4 arasında kararsız kaldı hepsini test etti A4 tercih etti bence tek olumsuz tarafı yakıt fazla gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet onları görüyorum fakat bi xenon far bile mevcut değil :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadaşım 2008 model 1.8 TFSI kullanıyor 160 hp otomatik yakıt 60 85 krs bahsediyor onun haricinde olumsuz birseyden bahsetmedi oda c180 320i A4 arasında kararsız kaldı hepsini test etti A4 tercih etti bence tek olumsuz tarafı yakıt fazla gibi
    60-85 kuruş 12 -14 lt demek hiç de azımsancak bir değer değil. Mercedesle demek ki yakıt konusunda farkı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A4 derim ben de, her açıdan daha kaliteli geliyor bana.

Makyajlı C görüntü olarak cok iyi ama nedense cok sevemiyorum.
    Bende aynı fikirdeyim iç kalite olarak falan daha göz dolduruyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)