Bahacım Volvo düşünmüyorum pek ısınamadım ben onların ön dashboarda a arkası boş falan yaBir de kasa geçişleri çok belirgin oluyor alıp sattığın zaman değişik kalıyor
Attığım arabaları en azından dış görünüş olarak attım yoksa 85 bende vermem ki kaldı ki şişirme fiyatlar
![]()
Valla sunroof yoktu ama araba doluydu 1 haftada satıldı zatenBenim baktıgım zamanki fiyatlarla şuankiler çok farklı, baya yükselmiş fiyatları özellikle C'lerin. Sürekli takip et makyajlı C illa ki denk gelir eğer aklında kalacaksa
![]()
Birde VAG grupta garantili ve ya en azından iyi niyet garantisi v.b devam eden bişeyler baksan daha rahat olur kafan.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Tabi canım fiyatlar uçtu.Abi iyi niyet garantisi devam eden bir a4 ün fiyatı 90 dan aşağı değil . Araba iyi niyetli ama satanın iyi niyeti devam etmiyor sanırımBen alabilceğim paraya en dolusu olsun istiyorum. Seneler önce bunu aldığımda bile katlanır ayna vardı düşün şimdi yeni yeni standart yapıyorlar bunları
Sana da hayırlıu olsun güle güle kullan
![]()
Sağ ol kardeşim darısı başına inşallah, haklısın almışken donanımlı tercih etmek daha mantıklı ama dediğim gibi sürekli takip et illa ki denk geliyor, acil nakite çevirmek isteyen v.s biri olur gider alır dönersin. Benim bulduklarım muhtemelen öyleydi ama ben İstanbul'da değildim o ara gelene kadar satıldı hepsi
+Makyajlı gene bulunurda Prime-Start-Luxury v.b donanımlarda ancak, o zamanlar bu paketler 65'ten filan başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. CLC bile uçmuş 46-47.000liralara kadar düşmüşlerdi düzgününü 50-55 arası alabiliyordun.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1997 yılından beri Mercedes araç servisimizde çalışıyorum.
Mercedes araçlarının tamamını kullanma şansım oldu haliyle, C220 CDI ile uzun yolculuk yaptım ancak 2012 yılında aldığım Audi A4 bambaşkaydı.
Audi ye verdiğin paranın karşılığını alıyorsun alacağın c180 den çok daha kaliteli daha iyi yol tutuşu var ve saygınlığıda çok daha fazla![]()
Ben Passat-CC-A4-A3 için konuşmuştum iyi bir Vag ustası ile 1.8tsi için güzel konuşmuştu iyice baktırmakta fayda var tabi ama bence şanzımanada baktırmak lazım asıl. 1.8'in yakıtı ve gidişi gayet güzel, mutlu olursun![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Alınacaksa w204 kasada 2011 lerde olan 1.8cgi 7 ileri araçlar alınmalı 80 85 arasına temiz ve donanımlı araçlar var amg olmayacaksa
A4 derim ben de, her açıdan daha kaliteli geliyor bana.
Makyajlı C görüntü olarak cok iyi ama nedense cok sevemiyorum.
Yakın arkadaşım 2008 model 1.8 TFSI kullanıyor 160 hp otomatik yakıt 60 85 krs bahsediyor onun haricinde olumsuz birseyden bahsetmedi oda c180 320i A4 arasında kararsız kaldı hepsini test etti A4 tercih etti bence tek olumsuz tarafı yakıt fazla gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)