User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
119 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: C180 mi A4 mü ??

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajsız C serisinin iç mekanını hiç sevmiyorum. Bana göre Mercedes değilmiş gibi duruyor. Makyajlı C serisinde durumu düzelttiler ama; hiç değilse hissiyat Mercedes'e yaklaştı.

Makyajlı olmak şartıyla kırmızı, gri, füme veya siyah bir c180 amg 7G-Tronic gayet hoş olur.
    (lütfen beyaz bilkent üniversitesi paket olmasın)
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C konusunda izlenimlerimi paylaşayım yardımcı olursa ne mutlu. 2011 C180 sahibiyim, makyajlı değil ledli olan araçlardan, 1.6 Kompressor 156hp.

Öncelikle iç mekan olarak ben kokpiti çok beğeniyorum,makyajlı kasanın sabit ekranından daha hoş geliyor gözüme,Command da olsa tadından yenmeyecek kıvamda. Burası tabiki tercih meselesi. Kalite olarak iç mekan birçok kişinin dediğinin aksine berbat falan değil. A4ten kesinlikle aşağı kalacağını düşünmüyorum ki birçok yerde kalite detayları da var araç sonuç olarak Mercedes.Orta konsoldaki kol dayamanın bulunduğu yerin soyulması biraz sinir bozmuyor değil. Bunun dışında kalite namına iç kısımda gözüme batan veya sorun çıkaran birşey ile karşılaşmadım.

Motor konusunda gidiş olarak tatmin ediyor günlük araç olduğu için. 156 hp gayet yeterli bir değer. A4 1.8 TFSi dan ziyade 2.0 olmalı diye düşünüyorum nitekim burda da vergi dezavantajı var. Sıkıntı olarak aracım 100.000 km'de tam olarak, periyodik bakım ve disk balata değişimi dışında bir kuruş masrafım olmadı,ki ben genelde agresif kullanıyorum arabayı. Kronik arıza ne var dersek, arka stop lambalarının sık sık patlaması ve aydınlatma aksamlarında,özellikle arka stop ve sinyal gurubunda kronik sorunları var.

Dış görünüm kişiden kişiye değişse de ben makyajsız C nin önünü çok beğeniyorum. Arka stopları makyajlı kasaya çevirebiliyorsa tip olarak da başarılı bir otomobil. Bu arada alcak olsaydım kesinlikle beyaz veya gri tercih etmez, mümkünse kırmızı veya siyah tercih ederdim- keza kırmızı özellikle C gibi durmuyor. AMG paket oldugu zaman oldukça sportif bir görünümü var.

C180 ile burda bahsedildiği gibi 12 litre falan hayatımda görmedim. Karışık kullanımda 10 - 11.5 max. ekonomik kullanımda şehir içi 9.5 litre civarında.Nitekim bende 19" jant ve 245 ön arka lastikler mevcut. Deli gibi sıkarsan bile 13.0 - 14.0 hadi taş çatlasın. Şehir dışı da 7.5 lara kadar düşüyor.

İki araç arasında kalsaydım 2.0 TFSi A4 tercih ederdim ; yok 1.8 TFSi olacaksa oyum C kasadan yana. 7 ileri 1.8 Turbo olursa çok daha iyi olabilir.

Öncelikle çok çok teşekkür ediyorum.
    Bende tam sizin aracınız gibi bakıyorum tercihen 2011 ledli makyajsız kasa. Görünüş olarak gayet güzel ve albenili bir araba. Geçen bir tanesine gidip bakma şansım oldu makyajlısıyla belirgin farkları, ekran we gösterge renkleri gibi geldi. Onun dışı aynı.

Tercihim benimde CGI motorlulardan yana olurdu ama fiyatları biraz aşıyor. A4 ün 2.0 TFSI ını gözüm çok yemiyor. Çünkü vergi, benzin, 2.0 TFSI missfire vs gibi sorunlardan dolayı bulaşmak istemiyorum ve fiyatları da az değil. Ağır derecede S line takıntım var fakat 1.8 lerde de bunu bulmak zor

C ile ilgili aldığım bilgilerde arka stop makyajlı hale gelebiliyormuş fakat soketler hatlar biraz uğraştırıyomuş.Ama çok da şart değil.

Yakıt konusunda dediğniz gibi düşünüyorum 13 15 zor gibi geliyordu kaldı ki zaten şuan da 2.0 kullanıyorum ve gayet yakıyor..Artık zamanı gelince bakıcaz çok teşekkür ederim

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre'nin çoğu söylediğine katılıyorum ama performans konusuna maalesef katılamayacağım bir de a4 ten daha kalitesiz bir kokpite sahip makyajsız kasa c serisi. Makyaj operasyonunda kokpite yapılan sert müdahelenin sebebi ; makyajsız kokpitin çok şikayet alması ve mercedese yakışmadığı , kalite algısı düşük bir kokpit olduğu yönünde çokça duyulan şikayetler sebebiyle düzenlenmeye gitti.
    Bu arada makyajsız kasa bakıyorsanız mümkünse aynaları yeni tip ledli olandan bakın çünkü eski tip olanlar aşırı derecede kabine ses veriyordu yüksek hızlarda bu sebeple değiştirildi zaten.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans konusunda yeterli değil demek haksızlık olur. Performans, daha dogrusu C den beklentinizin yüksek olmaması lazım. Benim iyi diye nitelendirdiğim kısım araç şehir içi trafiğinde birçok otomobile göre güçlü, sollarken falan sıkıntı yaratmayacak bir güç 156 hp. Tabiki uçak değil,son hız 241 km görebildim , yapıştırınca otobanda sol şeritten gidiyorsunuz sorunsuzca.ara hızlanmaları çok iyi değil ama dediğim gibi bu sınıf bir otomobile göre kötü de değil. Elbette daha iyi motor performansı sunan araçlar var , BMW nin 184 hplik motorları vs. ama günlük kullanacak, sedan bir otomobil sahibine yeter de artar bence. Geçen akşam Ceyhun bilir Diesel Panamera ile sıktık oldukça uzun bir mesafe (Mahmutbey gişeler - Bahçeşehir), Panamera en fazla 3-4 boy öndeydi, yani o kadar da fark oluversin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre'nin çoğu söylediğine katılıyorum ama performans konusuna maalesef katılamayacağım bir de a4 ten daha kalitesiz bir kokpite sahip makyajsız kasa c serisi. Makyaj operasyonunda kokpite yapılan sert müdahelenin sebebi ; makyajsız kokpitin çok şikayet alması ve mercedese yakışmadığı , kalite algısı düşük bir kokpit olduğu yönünde çokça duyulan şikayetler sebebiyle düzenlenmeye gitti.
    Bu arada makyajsız kasa bakıyorsanız mümkünse aynaları yeni tip ledli olandan bakın çünkü eski tip olanlar aşırı derecede kabine ses veriyordu yüksek hızlarda bu sebeple değiştirildi zaten.
    Ayna olayına dikkat ediyorum aynen siyah çizgili ledlileri tercih ediyorum.Kokpit konusunda maalesef bende öyle düşünüyorum makyajlı kasanın içi gayet başarılı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans konusunda yeterli değil demek haksızlık olur. Performans, daha dogrusu C den beklentinizin yüksek olmaması lazım. Benim iyi diye nitelendirdiğim kısım araç şehir içi trafiğinde birçok otomobile göre güçlü, sollarken falan sıkıntı yaratmayacak bir güç 156 hp. Tabiki uçak değil,son hız 241 km görebildim , yapıştırınca otobanda sol şeritten gidiyorsunuz sorunsuzca.ara hızlanmaları çok iyi değil ama dediğim gibi bu sınıf bir otomobile göre kötü de değil. Elbette daha iyi motor performansı sunan araçlar var , BMW nin 184 hplik motorları vs. ama günlük kullanacak, sedan bir otomobil sahibine yeter de artar bence. Geçen akşam Ceyhun bilir Diesel Panamera ile sıktık oldukça uzun bir mesafe (Mahmutbey gişeler - Bahçeşehir), Panamera en fazla 3-4 boy öndeydi, yani o kadar da fark oluversin.
    Connecting site...

Connecting site...

Bu bazılarının dörtlü tuşunun altında esp off tuşu var bazılarında yok opsiyonmudur bu bilginiz var mı ??

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ilk makyajlı olanlar, yani sis yerine led gelince o tuşda kalktı.tuş olmayanlarda direksiyondaki menü kumandalarla aç kapa yapıyosun
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle panamera ile fark çok yoktu dizel di galiba ama yinede c180 için iyi bir performans yani tabi şanzıman bir dsg seriliğinde olabilse çok daha iyi gidecek bir araç c180
    Alıntı barışbazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayna olayına dikkat ediyorum aynen siyah çizgili ledlileri tercih ediyorum.Kokpit konusunda maalesef bende öyle düşünüyorum makyajlı kasanın içi gayet başarılı.
    Makyajlı kasanın içi tabiki Mercedes olduğunu hissettirir derecede fark var makyajsızla
    Connecting site...

Connecting site...

Bu bazılarının dörtlü tuşunun altında esp off tuşu var bazılarında yok opsiyonmudur bu bilginiz var mı ??
    Normalde esp tuşu menünün içerisinde , galiba bu verdiğin ilanlarda biri ledli yani makyajsız kasanın en güncel olanı, diğeri daha güncel olmayanı belki bir yazılımla fark vardır düzeltme yapılmış olabilir ama böyle bir paket yada opsiyonel donanım ben hatırlamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk makyajlı olanlar, yani sis yerine led gelince o tuşda kalktı.tuş olmayanlarda direksiyondaki menü kumandalarla aç kapa yapıyosun
    Aynen sonradan öğrendim bende teşekkürler.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Barış bunlar fena değil gibi? Boğazköyde ki temizse eğer bakılabilir yani.
    Connecting site...
    Connecting site...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65690430/detay
    1.8 7ileri olanlarında bu rakamlarda olanları genelde Start paket.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış bunlar fena değil gibi? Boğazköyde ki temizse eğer bakılabilir yani.
    Connecting site...
    Connecting site...
    Connecting site...
    1.8 7ileri olanlarında bu rakamlarda olanları genelde Start paket.
    Abi baktım bunlara da sırf Mercedes diye de xenonsuz almak istemiyorum. Ki zaten o fiyatlara sıkıntılar çıkıyor bakalım A4 lerede bakıyorum acelesi yok

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz alakasız olacak ama c180 e Lpg takılabiliyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rene54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz alakasız olacak ama c180 e Lpg takılabiliyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
    Kompressor olanlara takılabiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim müşterimde a5 1.8 vardı. 0 aldı lanet etti sattı. 2 kere yolda kaldı. turbo cart curt değiştirdiler. 3. de yaptırıp sattı. F90 320 aldı. Dünya varmış dio.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlı makyajsız farketmez c180
    RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audinin yağ yakma konusunda genel bir problemi var diyen de var memnuın olan da anladığım kadarıyla.Yorum yapan herkese çok teşekkürler bu arada.

Akın-S2K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar var mı daha fikir verebilecek ?
    bütçeniz nedir? Ben bir araç satmayı düşünüyorum. Ama 2.0T Quattro Sline beyaz tamamen boyasız 30.000 de bir araç.
    TTS'11

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlı bile olsa mutlaka 7ileri ve turbo motordan alınmalı. 5 ileri komp. motor çok yakıyor ve gitmiyor. Bence kırmızı veya siyah makyajlı c180 derim. A4 ü oldum olası sevemedim.
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya tekrar yazıyım c180k al kardeş valla portföyüm genişledi eskiden golf vardı suratıma erkekten başka bakan yoktu şimdi karılar kızlar falan doldu.hee yarış ekibi arkadaşlar aramıyo ama olsun yeter la sap sap enkada yarış yapmaktan bıkmıştım şimdi gazladığımda çok hızlı gittiğini söylüyolar arabanın diğer arabayla sadece korkuyolardı sempatik olacağıma antipatik oluyodum böyle daha iyi bi süre
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)