User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Porsche 911 Carrera Hakkında

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konusu varken bende sorayım bu 40-50 civarına satılan 95-96-97 porsche boxerlar varya onlar nasıldır ?

şunlardan bahsediyorum

Connecting site...

sadece haftasonu kullanmalık araç olarak alınırmı ?
    Alıntı egemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilanda 'body kit otomobile deger katiyor' gibi bi ifade kullanmis body kit tamamen apaci isi gostermis. Oturdugum yere yakin oturuyor sahibi her gordugumde yazik etmisler diyorum
    ilandaki araç benim öz kuzenimin aracıdır , haybeye gitti aldı , aldığında araç bu şekildeydi zaten , ilgilenirsen konuşurum araç için .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde alırken cok kafama takıldı expertize haramidere dogusa gittik 150 binde anahtar degmemiş müsterimiz var bakımlarını zamanında düzenli düzgün fazlada zorlamadan kullan hic bir sıkıntı yaşamassın dediler 16000 km yol yaptım 3 kere bakıma soktum sıvılar falan değişti ve gram sorun yaşamadım s2000 varken ordan ses geldi burda ses var hadi sanayiye cayman da servis vakti gelmese yolu unutcam arkadaşlar porsche bu ben düzgün bakıldıgında sorun cıkartacagını düşünmüyorum panamera ve cayenne haric
    Doğru diyorsunuz. Bakımları aksatılmamış porsche'de sorun yaşamazsınız. Bu arada 996 911 TÜV raporlarına göre o yılların en sorunsuz aracıymış. 15 senelik araçların tüv raporlarında 911 1. seçilmiş.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk toplumuna göre özellikle 2. el alınan arabaya bakım yapılmayacak, masraf edilmeyecek o araba 60-70 bin km gidecek... bırak yağ değişimini eksilen suyu tamamlamak bile zul gelecek, yağmurda cam suyu olmadan gidecek, sonra araba can çekişmeye başlayınca da ' bu arabalar masraflı alınmaz' diyecek
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk toplumuna göre özellikle 2. el alınan arabaya bakım yapılmayacak, masraf edilmeyecek o araba 60-70 bin km gidecek... bırak yağ değişimini eksilen suyu tamamlamak bile zul gelecek, yağmurda cam suyu olmadan gidecek, sonra araba can çekişmeye başlayınca da ' bu arabalar masraflı alınmaz' diyecek
    Abi tespit süper, valla tebrik ederim.

Araç alıyosun (2. el) bakıma götürüyosun soru geliyor hemen e daha yeni almadın mı

ya mübarek 2. el o araç farkında değil misin Değiller....

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2010-2012 arası pdk cayman'lar hakkında bilgi talep etsem sizlerden? bayadır aklımda olan bir araç ama ismi porsche olunca korkutuyor insanı. Yakıt, vergi vs değilde daha çok bakım masrafları ve sorunsuzluk durumunu merak ediyorum.
    Real Cars, Real Roads.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilandaki araç benim öz kuzenimin aracıdır , haybeye gitti aldı , aldığında araç bu şekildeydi zaten , ilgilenirsen konuşurum araç için .

yazdan sonra düşünüyorum hocam eyw yinede ilgilendiğin için.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde alırken cok kafama takıldı expertize haramidere dogusa gittik 150 binde anahtar degmemiş müsterimiz var bakımlarını zamanında düzenli düzgün fazlada zorlamadan kullan hic bir sıkıntı yaşamassın dediler 16000 km yol yaptım 3 kere bakıma soktum sıvılar falan değişti ve gram sorun yaşamadım s2000 varken ordan ses geldi burda ses var hadi sanayiye cayman da servis vakti gelmese yolu unutcam arkadaşlar porsche bu ben düzgün bakıldıgında sorun cıkartacagını düşünmüyorum panamera ve cayenne haric
    Paran var tabi konuşursun öyle bol keseden yok cayman şöyle yok cayman almışım iyiki bilmem ne yok Porsche çok iyi araba benim tercihim Porsche para vardıda bizmi almadık

vtc_30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paran var tabi konuşursun öyle bol keseden yok cayman şöyle yok cayman almışım iyiki bilmem ne yok Porsche çok iyi araba benim tercihim Porsche para vardıda bizmi almadık
    Kenan abi istediğin zaman al bin ayrıca si okadar harcamasan snde 97 96 boxer alırdın ☺ benmi dedim si yap die hahhaa ayrıca konuya bakarsanda adam 911 sorguluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2010-2012 arası pdk cayman'lar hakkında bilgi talep etsem sizlerden? bayadır aklımda olan bir araç ama ismi porsche olunca korkutuyor insanı. Yakıt, vergi vs değilde daha çok bakım masrafları ve sorunsuzluk durumunu merak ediyorum.
    Yakıt olarak normal kullanımda sehir icinde 12 14 lt arası gezersin basarsan ben 16 lt üstünü görmedim uzun yolda 9 lt kadar düşüyor caymanlar 2.9cc vergiside ona göre ama düz cayman yerine cayman s öneriyorlar pdk vites atışları bıraz daha iyi diyorlar ama pdksızda öle kötü vites atmıyor pdklılarda baskı balata var bakımları doğuşa gidersen pahalı sanayiye gidersen abartılacak rakamlar ödemiyorsun sorunsallık olarakta sinan abi bilgi vermiş zaten

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenan abi istediğin zaman al bin ayrıca si okadar harcamasan snde 97 96 boxer alırdın ☺ benmi dedim si yap die hahhaa ayrıca konuya bakarsanda adam 911 sorguluyor
    Kardeşim benim söylemen yeterli Allah zülcelâl kazadan beladan cezadan korusun yavrum gözü olanın gözü çıksın, zaten abinde geçen yolda dalga geçti o kadar para harcanırmı bu arabaya sen salaksın diye her gördüğünde yüzüme vuruyor sağolsun öpüyorum seni, konuyu kirletmeyek ( abine selam öpüyorum)...

Konu sahibinden özür dileriz....

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru diyorsunuz. Bakımları aksatılmamış porsche'de sorun yaşamazsınız. Bu arada 996 911 TÜV raporlarına göre o yılların en sorunsuz aracıymış. 15 senelik araçların tüv raporlarında 911 1. seçilmiş.
    Bu durum ancak araç modellerinin trafikdeki sayıları ile orantılandığı vakit gerçeği yansıtabilir. Ki öyle yaptıklarını düşünmüyorum.

Misal;

200 adet 911'e karşılık 20.000 adet clio olduğunu düşünürsek

10 tane sorun yaşayan 911'e karşılık 999 adet clio'da sorun çıksa bile yine de clio daha sorunsuz araçtır diyebiliriz.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt olarak normal kullanımda sehir icinde 12 14 lt arası gezersin basarsan ben 16 lt üstünü görmedim uzun yolda 9 lt kadar düşüyor caymanlar 2.9cc vergiside ona göre ama düz cayman yerine cayman s öneriyorlar pdk vites atışları bıraz daha iyi diyorlar ama pdksızda öle kötü vites atmıyor pdklılarda baskı balata var bakımları doğuşa gidersen pahalı sanayiye gidersen abartılacak rakamlar ödemiyorsun sorunsallık olarakta sinan abi bilgi vermiş zaten
    kullanıcıdan duymak çok daha iyi oldu bu bilgileri, teşekkür ederim
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pdk ile eski tip vites arasında baya fark var. Birazda gitsin dersen S almak zorundasın. Pdk'lı cayman makyajla 2.9 litre oldu yeni kasada tekrar 2.7 oldu. Bakımlar normal mercedes, bmw vs. gibi yani çokta abartılı değil (tabi servise gitmezsen)

Eğer yılda 5.000-10.000 kullanırsan arabada en büyük sıkıntın kasko olur 15-20.000 arası kasko ödersin. Yani kapı önünde dursun izleyeyim dersen yaklaşık 25-30.000TL masrafı var. Yetkili servis bikaç fiyat örneğinde mesela cayman 4 disk 4 balata 9.000TL küsur. Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi bakımı 1600-1700 civarları.

Aslında porsche maliyeti yüksek değil fakat Türkiye'de klasik bir yaklaşım var aynı boya korumaya veya cam filmine bile araba markasına göre fiyat veriyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pdk ile eski tip vites arasında baya fark var. Birazda gitsin dersen S almak zorundasın. Pdk'lı cayman makyajla 2.9 litre oldu yeni kasada tekrar 2.7 oldu. Bakımlar normal mercedes, bmw vs. gibi yani çokta abartılı değil (tabi servise gitmezsen)

Eğer yılda 5.000-10.000 kullanırsan arabada en büyük sıkıntın kasko olur 15-20.000 arası kasko ödersin. Yani kapı önünde dursun izleyeyim dersen yaklaşık 25-30.000TL masrafı var. Yetkili servis bikaç fiyat örneğinde mesela cayman 4 disk 4 balata 9.000TL küsur. Yağ,yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi bakımı 1600-1700 civarları.

Aslında porsche maliyeti yüksek değil fakat Türkiye'de klasik bir yaklaşım var aynı boya korumaya veya cam filmine bile araba markasına göre fiyat veriyorlar
    Kaskosu 15 20 falan degil onlar tam bir Sehir efsanesi 27.04 te yaptırdım full kasko anahtarlı calınma dahil muhafiyet yok 3.300 tl 9 taksit eger sicilin bazuksa ve tramer kaydı varsa aracın o fiyatları cekiyorlar oda yapmamak icin 30.000 bakımını 1 ay önce yaptırdım balatalar degişti ki aracımda gts firen sistemi var balatalar 4 adet 800 tl normal olsaydı 500 tl idi filitreler sıvılar falan hepsi 1200 tl verdim ilk aldıgımda ön cam dahil 3m filim yaptırdım 400 tl tek sıkıntı bence mtv eger cayman s alıcam ve 2010 üzeri olsun dersen yıllık vergisi 6 7 cıvarı oluyor

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cayman ı bi kaç arkadaşıma aldırmayı çalıştım ama kimse cesaret edemedi sadece yolda gördükçe içleri gidiyor ama elleri gitmedi o kadar
    Aslen harika araçlar 2.el fiyatları bi Porsche için çok çok mantıklı
    Cayman s ile cayman arasında ciddi bi vergi farkı var s ne kadar daha iyi gitsede cayman vergi olarak avantajlı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaskosu 15 20 falan degil onlar tam bir Sehir efsanesi 27.04 te yaptırdım full kasko anahtarlı calınma dahil muhafiyet yok 3.300 tl 9 taksit eger sicilin bazuksa ve tramer kaydı varsa aracın o fiyatları cekiyorlar oda yapmamak icin 30.000 bakımını 1 ay önce yaptırdım balatalar degişti ki aracımda gts firen sistemi var balatalar 4 adet 800 tl normal olsaydı 500 tl idi filitreler sıvılar falan hepsi 1200 tl verdim ilk aldıgımda ön cam dahil 3m filim yaptırdım 400 tl tek sıkıntı bence mtv eger cayman s alıcam ve 2010 üzeri olsun dersen yıllık vergisi 6 7 cıvarı oluyor
    bahsettiğim tüm fiyatlar trameri olmayan 2012 cayman için. Parça fiyatları servis fiyatlarıydı. Kasko bedeli 260.000TL'den. Eğer 24 yaşında sana 3300 TL kasko çıktıysa çok çok çok iyi fiyat çıkmış çünkü artık yeni aldığın araçlarda muafiyetinde pek önemi olmuyor son aldığım araçta (15 gün önce) %60 muafiyetli 3600TL, muafiyetsiz 3600TL dediler Bu araç için kaskonun belirlediği dip fiyat buymuş bende hiç kaza olmadığı içinde muafiyet aktarmasamda en ucuz fiyatı alıyormuşum.

Mtv (1-3 yaş) Cayman 5.000TL & cayman s 7500 TL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler konu cayman'a kaymış ama carrera hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
    Bende gaza geldim bu aralar carrera bakıyorum ama nasıl masrafı olur '99 model araba ile ne gibi problemler yaşarım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğim tüm fiyatlar trameri olmayan 2012 cayman için. Parça fiyatları servis fiyatlarıydı. Kasko bedeli 260.000TL'den. Eğer 24 yaşında sana 3300 TL kasko çıktıysa çok çok çok iyi fiyat çıkmış çünkü artık yeni aldığın araçlarda muafiyetinde pek önemi olmuyor son aldığım araçta (15 gün önce) %60 muafiyetli 3600TL, muafiyetsiz 3600TL dediler Bu araç için kaskonun belirlediği dip fiyat buymuş bende hiç kaza olmadığı içinde muafiyet aktarmasamda en ucuz fiyatı alıyormuşum.

Mtv (1-3 yaş) Cayman 5.000TL & cayman s 7500 TL
    2012 için diyorsun ben yanlış anlamışım ama 2012 içinde olsa kasko fiyatı yüksek abi o fiyatları yapmak istemeyen firmalar çekiyor servis fiyatları yetkilide pahalı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler konu cayman'a kaymış ama carrera hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
    Bende gaza geldim bu aralar carrera bakıyorum ama nasıl masrafı olur '99 model araba ile ne gibi problemler yaşarım?
    carreranında sıkıntı cıkarıcagını sanmıyorum düzgün bakımları yapılmış hor kullanılmamışsa 99 model temiz carrera bulmak ölüm bende cok aradım allah yardımcın olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)