Vtec-f7r rol konusuna ankarada kimse bakmaz kesim farkli gibi konuyla alakasiz bisey yazinca benimde aklima bu geldi valla :)
Printable View
hocam ona bakarsanız pist şampiyonalarında f7r lar kendi dönemlerinde sayısız birincilik elde etmişler (o dönemlerde gençtim pek alakam yoktu söylenenler bunlar) halen dahada en iyi pist dereceleri reno modellerine ait kendi kategorilerinde. drag işine bakarsak en kral araçlar şahinler doğanlar :) arkadaşımızın sorduğu soru tamamen farklı demek istediğim bu.
yaaa bırakın bu işlerı perfonmansmıs o yuzden 10 liraya satılıyor f7rlar ..haa neden bakmam dersen sevdıgım bi arkadasımda vardı pazara satmaya götürdük arabayı katil olacaktık .adamın biri geldi acık acık bu tramessi arabası degılmı gencler dedi film koptu orda.yoksa o zamana kadar mutlu mesut bınıyordu arkadasım.tabi sizin oralara namı gelmemıs tigra ve f7rın boyle rahat konusuyorsunuz.dedıgım gıbı önce arabaya bakarım arabamı dıye sonra gıdısıne bakarım.hem burda elin pugunun 106sıyla gerdeğe girmeyin gtı-vtı konusu senelerce tartısıldı öneklerını arkadaslar yazmıs zaten
hic olmassa gtı hacım olarak vtı ıle aynı ,kalkıp 2 litrelık aracla vtec yarıstıranlar önce düşünüp kendılerıne baksın derim
olay performans karşılaştırması arkadaşlar , yok travesti arabası yok bilmem ne hoş olmuyo , ciddi ciddi güzel bir tartışma platformu oluştu olayı honda reno pazarına çevirmenın gereği yok , teknik veriler ile teknik konular konuşacaksak tartışalım ama bırı dıgerının aracının piyasasını kötülemesin
Amma sacmaladi arkadas hee :D
Simdi sorsan f7r i araba modeli saniyodur bu :D :D
Can hacı sen f7r sahibi oldun burda f7r'a *** atan yok ama vti'lara herkes giydiiro oh ne güzel tek sucu piyasası yüksek olması :D
Her neyse stock olarak hadi senn arabayı siktir et gökanın arabayla meriva opc ile denerken sonuc ne oluyordu ? Gökanda filtre ve egsozda vardı hatta.
Herkes burda bi abi edasında biz heseye bindik gördük havasında bizde bindik beni tanıyanlar nelere hangi zamanda bindiğimi bilir. Öyle havaya sıkmayın araba boklayarak.
+ olarak benim beyaz vtec'im merivadan daha hızlıydı ordan kıstas olarak yazdm bunu sana kardeşim.
yaw arkadaş ne saçmalıon sen valla gülerek okuyorum yorumlarını :D
bize ne sen aracın satarken ne yaşadın neden satamadın banane senin psikolojinden bilmem neyinden burda ne kıyaslanıyor sen ne anlatıon
bende otobanda 250-300hp araçlara el sallıyorum altımda atmosferik bir f7r var o zevki bilemessin adamı arabasından soğutur araba pazarına gönderirim otonbandan ;)
anladın ;)
olm beni biliyosun ben hondacıyım, vtec'e fln *** atmakla işim yok adam f7r a gelmiş travesti arabsı bilmemne yazıyor, işin performansını geçtim yemişim sana ne adamın parası ona yetmiştir onu almıştır travesti bilmem ne diye çirkinleşmeye gerek yok, öyle vtec boklamaya çalışan yok kanka bence burda ama dediğin gibi neyin ne olduğunu bilmeyip yazan adam çok, durumlar karışık :)
senın olayın ne bılıyormusun adriana limayla yıldız tilbeyle karsılastırıyosun hangisi daha güzel diye. ıkı arabanın karsılastırılması ıcın aynı sınıfta olması gerekır demi ben basımızdan gecenı yazdım .adamın bırı vtec o kadar etmez ben almam dıyorsa benımde en doğal hakkım o araba tıpten kaybedıyor ısterse gtr kadar yürüsün almam demek.
bi bitmediniz valla sen hondacı falan degılsın al bi gtı yada f7r vteclere saplayabılırsen rahatla alemın en kral arabasını deldım gectım dıye.
yaw bi bitmedin be kardeşim sen ne anlamaz adamsın
senin işin görüntüyse git arabana body kit falan yap kızlara hava at
bizim işimiz şekil yapıp pazarda araba satmak değil algılamanmı zayıf senin
konu f7r - vtec hangisi geçer sen bunun cevabını ver yok karşılaştırmazmış birisi adrianaymış diğeri yıldızmış çokta şeyimdeydi senin vtec inin şekli bilmem nesi bi f7r gelince yanına o görüntünden eser kalmaz duman kokusu çekersin ciğerlerine önde f7r giderken ozaman anlarsın görüntüyü
senin ufak beynine cevap yetiştiricem diye bi bitmedinizine cevap yazıp ceza alamıcam kusura bakma, al bi gti yada f7r yazmana da bi tarafımla gülüyorum :D saplayabilirsen rahatlaya da :D ha senin hondacı falan değilsin demenle de araba bilgimi tekrar sorguluyorum şu an :beuj: sorguladım senin gördüklerinden biliyorum sandıklarından cacık olmaz :icon13: hadi baş baş :heyoo:
sizin yüzünüzden bütün forum huzurunda bu tarihi not alın aracımın 06 olan plakasını değiştireceğim böyle boş bir yorum olamaz. travesti arabasıymış ta arabaya bakarmışta sevsinler. O bahsettiğin travestilerin çoğu mesleklerinden kazandıkları parayla şimdi cooper lara biniyor. nasıl olacak şimdi? bağdat caddesinde en az 20 kere denk geldik polis akrabam ile gece gezmelerinde birbiriyle yarışan travestilere (araçlar kırmızı sarı cooperlar genelde) o zamanlar bekardım sene 2004-2005. burda konuyu açan kişiye yol göstermek değil basbaya sırf saçmalamak kötülemek fanatiklik yapmak için yorum yazıyorsunuz. ben f7r sahibiyim ama bugün 20 liram olsa (gözümde fazlasının verilmesi saçmalıktan başka bişey değil) 15 e hazır müşterisi varken aracımı satar sedan bi vti alırım bunu defalarcada dile getirdim. ama şu anki mevcut piyasa fiyatları yüzünden bile olsa bütün herşeyi geçerim yinede kimseye vti al demem. gider konusundada videolarla tecrübelerimi paylaştım. yapacaksanız bu şekilde yol gösterici fikir verici yorum yapın rica ediyorum.
o zaman seni bursaya alalım davet etmiş adamlar.saplıyonmu delıyon mu gecıyonmu göster bızıde burda konusturma .adamalrın dedıgı kadar varmıs dıyelım susalım takdir edelım ne dersın ? bu konunun amacı vtecmı f7r mı degıl bu konunun amacı f7rlara prım yaptırıp pıyassını artırmak dervısın fıkrı neyse zikride o olmalıdır.zaten arabasını övmeye calısan ölüyü diriyi bırakıp gözünü vteclere dikiyor.