teker teker gelin fanatikler yol gösterıcı yorum yapıyorum tarıhe not et : gercekten arabanı sat vtec al dediğin gibi .plakayıda degıstırme bosver
Printable View
yaw ne vtecmiş anasını satim naptınız siz bu arabayı ilahmı ettinizde millet gözünü vtec e diksin. Gözümde gitmeyen bir aile aracı ies in biraz hızlısı sadece neyin amacı bu anlamıyorum ki f7r ın reklamı için piyasası için gitmeyen vtec üzerinden reklama ihtiyacımı var bana göre f7r ın vtecle performans için kıyaslanması bile kötülenme nedeni vtec gitsin önce gti geçsin f7r ona hızlı gelir :) sen yorumunu neye göre yapıosun arkadaş senin aracın üzerinden f7r nie prim yapsın benim aracımı bilen biliyor zaten bursada neyle denicem de kıyas alacaksın ben gırtlak hondalarla zaten denedim neyin ne olduğunu biliyoruz sana ispatlamak zorundamıyım bunu bilen kişilere sor sen benim aracımı onlar sana anlatsın oke
PULAT aga bence bu tibet nickli üyelik fake falan bu kadar saçmalayamaz bi insan çünkü :)
Bu vtec kötülendikçe prim yapar
Yıllardır bu böyledir o yuzden nefesinizi boşuna tüketmeyin :)
Vtec bir keyiftir Çok hızlı olmasada
bi dahakine sana sorarım baş üstüne paşam.
he birde elinde varsa denediğin geçtiğin yada geçildiğin videon lütfen koy. benim derdim geçilip geçilmemek yada malım para etsin değil. öyle olaydı 6-7 boy yediğim videoları koyup yol göstermeye çalışmam. bazılarının derdini çok çok iyi anlıyorum aman piyasa düşmesin aman zarar etmeyeyim ama burda kıyas alınması gereken şey başka. belki aynı kategori değiller ama bilgi isteyen arkadaş özellikle sadece bu iki aracı karşılaştırıp yol gösterin demiş.
Yaw okan ne istiosun bu vtec'lerden sürekli gitmeyen yürümeyen falan :) Ulan görende f7r ları çok hızlı bi araba sanıcak stock olarak :)
Sana hondalar çok çektirmiş belli :))
Sen vtec leri istedigin kadar ez baskası senn kullandıgın marka hakkında yorum yapınca hemen tribe giriosun :)
daha kahve içecektik dur kaçma nereye kaçıon :D
benim aracım gırtlak araçlarla denedi zaten sonuçlarıda çoğu insan biliyor sende takip etseydin piyasayı denemeleri seninde haberin olurdu sana hiç anlatamıcam onla bunla ne olduğunu bursa konusuna gelince bursanın en hızlı typer ı kim İstanbuldakilerden hızlımı denemeye gerek varmı onu bir söyle değmicek bir araç için sana ispatlıcam die aracı o yolu çekemem konu stock araçlar için açılmış zaten kısacası altındaki vtec in f7r geçme şansı yok sen bunu anla yeter gerisini boşver :)
tayfun benim işim olmaz ya vtec kötülemek bilmem ne falan vtec f7r kıyaslanmış bende vtec f7r a göre yavaş diyorum gitmiyor yani kullandımda denedikte konunun açılış amacı belli biz vtecle f7r ı çok denedik sonuçları biliyoruz zaten burdaki saçma olan muhabet yok adriana yok araba pazarında öle demişler bilmem ne ben vtec f7r ı geçemez diyorum okadar basit trip olayı değil bu ben zamanında istanbulda typer koşturmuş insanım typer ı kurcalamış insanım hondayla derdim yok sadece konu içindeki saçmalıklara kızıyorum adam kalkmış vtecüzerinden prim yapıyor f7r diyor yahu böyle saçma bir muhabete sinir olmazsında nabarsın ozaman kimse vtecle bişi karşılaştırmasın anasını satim hangi feh vtec 2013 cupra ile yürüyebilir söylesene sen bana bırakalım şu boş o araba bu kadar eder o araba şuna benziyor bu arabanın şekli kötü olaylarınıda asıl konuya gelin artık ?
ben zaten senin yaptıgın denemelern altına yazdım hondalarla denediğin zamanda maşallah dedim araban güzel diye .
Ama 2 postundan biri kapımın önüne koymam yürümüo gitmio sen böyle yazdıkca e haliyle cvp yazılıyor .
Bu arada ben 2013 cupra ile gayet güzel yürüyorum ibizadan bahsediyorsan :)
edit: feh vtec demişin pardon.
f7r sadece bir yazılım ile 2013 cuprayla kafa burun yürüyor
gerekirse cupra sahibi serhanda bunu söyler her hafta denerlerdi nerdeyse video kaynıo elimizde serhanın kimlerle denediğide belli belki en hızlı stock 2013 cupradır serhanınki stock filtre egzos f7r da onların 3-4 boy arkasından geliyor. Bu sadece bir f7r için değil 5-6 tane f7r geçti elimizden burgazda her akşam bokunu çıkarırdık arabaları denerken böyle tecrübe ederek konuşuyorum ben.
Kısacası daha öncede yazdım filtre egzoslu vtec-f7r karşılaştırması zaten rahat rahat F7R alır götürür
Stock f7r ile feh vtec yakın olabilir ama yinede f7r ın arkasında kalır :icon_tup:
Bunları altımda f7r var diye değil zaten altımdaki f7r lıktan çıktı. tamamen yaşanmış denenmiş görülmüş olaylara göre insanları bilgilendirme amaçlı söylüyorum
amacım ne vtec kötülemek ne f7r ın reklamını yapmak olan biteni söylemek reklam demek değildir her vtecle karşılaştırılan aracı reklam amaçlı düşünmeyin bukadar basit
Beyler teneke parçası için kalplerinizi kırmayın deymez ya :( araç yüklemede işin sonuda yok, vs vs :)