fatih abi sen deme bunu bari :)
Renault'ların motor sağlamlılığı motor verimliliği ortada. Haksızlık olmuş dediğin bence.
Birde arkadaşlar şimdi megane coupe 2.0larda ki f7r, clio rs'lerde ki f4r'dan daha mı verimli?? Öyleyse bunun sebebi nedir?
Printable View
rs tabiki daha iyi f7r ın egzantrikleri cok cacık vvt yok
egsoz cıkısları orjinalde dar
ama kapagı işlemeye daha yatkın
triger kacırma derdi pek yok
rs te kapak dagıtıyosan ya trigerin kopmustur yada ustan sahine ayar yapar gibi yapmıstır
kabahati hic baska yerde arama
ustalar sayesinde 1 rs parası kazandım
milletin ocagına incir agacı diktiler
hala daha triger takmayı dogru duzgun bilen 1 elin parmaklarını zor gecer
rs e bir vida takarken bile yarım saat dusuncenki snradan aglama
aynısı sanzıman içinde gecerli düzgün revize edilmeyen sanzımanlar kacırılan vitesler cok sanzımanın canını yaktı
yatak sarmaya gelince doldur heryeri silikonla sonra tıkasın yag pompasını sonra yatagı sarsın
söktügün kapagı iyi temizleme geri tak yatagı sarsın
bu vakalar cok yasandı
üstündeki pompayı 400bin sorunsuz kullanan araba var
Benim vti a ayrı bi hayranlığım var bu konu ayrı ama gırtlak dolu arabalarla stock arabalar karşılaştırılırsa haksızlık olur. Aynı şekilde verimlilik önemli feh bi 106 ile feh bi vti bence denk değiller..
f7r a gelirsek bence okan'ın katkısı büyük bu aracın popilerleğinin artmasında geçen aylarda söylemiştim yine söylüyorum gayet bilgilisin, tecrübe kazanmışsın güzel bi pilotoja sahipsin tanımıyorum ama eminim karakterinde on numaradır ama ne olur şu atar gider konularında biraz geri dur, iyi niyetle yazıyorum biraz sukunetini koruyabilsen çok güzel olacak. Yani herkes trakyada bi adam var kısıtlı imkanlarla az denenmişi başardı gelene geçene saplıyor diyeceği yere trakyada bi f7r var güzelde yürür ama sahibi çok konuşuyor denemelerden sonra diye tanınıyosun. Tamamen iyi niyetle yazdım, haddime bile değil ama olabileceğin yeri fazlasıyla aşağı çekiyosun..
okan ban yediği için yazamıyormuş bilginize.
edit : siyaset konusundan ban yediği için yazamıyor.
Okani herkez bole kabullendi :D rol camiasina renk katiyor bence :D
Özünde zaten adamin dibi her konuda yardimi yardimlasmayi on planda tutar :icon_tup:
zamanında modifiyem com da ogün mısırlı diye bir abimiz vardı adını yanlış hatırlamıyorsam.bu f7r nin popülatirliğini epey arttırmıştı taa o zamanlar.
vti geçerse ciğerli olur geçilirsi diğer araç gizli spec olur :D :D
F5R ide motor Renault yapımı enjeksiyon farklılıkları nedeni ile F4R değilde F5R diye adlandırılmış motor volvo ile alakası yok,volvo motorlu olanlar N7Q türkiyede bulunan hiç bir megane'da bulunmaz.
Aslında daha verimli değilde daha önü açık,Cliolarda bulunan VVT yüzünden modifiye işlemleri sıkıntı çıkarıyor,yurtdışında VVT söküp inanılmaz işler yapan clio rsler mevcut
Tr de de yukleyenler genelde vvti kasnagi sokuyor. Bildigim kadariyla white ve izmitte itb yapilan rs de vvti yok.
bırak 2,0 1,6 ları.. formula 1 e bi bak.. honda - renault o zaman.. renaultun formula 1 de ne yaptığını dünya alem biliyor.. typer - megane 2 rs kim geçiyor stock?? 2,0 honda kötü diyen yok.. renaultu bu kadar kötülemeninde alemi yok. renault spor haddinden fazla iş yapıyor.. dünya biliyor renault sporu?
hondaya helal olsun 1,6 atmosferik 160 hp araba yapmış.. kötüleyen yok. ama bi bakıyozki yok renault şöle yok megane böle.. yok şunlar binmiş yok t...rvsti arabasıymış.. yok piyasası bozukmuş... bunlara lafım var benim.. şimdi t..rvstiler hiç mi honda kullanmamış?? hondaya binende var bmv yede mercedese 4*4 e de.. yarın bi t.r.vstyi honda kullanırken görürsen ne diyeceksin?? merak ediyorum yine aynı şeyimi söyliyeceksin?? ne alaka ?? ayıp denen bişe var..
Bende şu typer geçtim olayını ciddi anlamda merak ediyorum.. mesela zamanında dbs typer skn typer gibi ciddi yürüyen araçlar vardı bunların internette birçok deneme roll videosu mevcut eğer gerçekten böyle bir typeri geçeceğini iddia ediyorsa okan beyin megan ı istanbulda veya başka yerde farketmez gerçekten bu denensin sanırım bu konuyu görmeyen typer sahipleri var, eğer gerçekten gırtlak megane yüklü typer geçiyorsa biz bu işi bırakalım :D yani vti dan olay typer'a kadar geçmiş gerçekten merakla bekliyoruz...
Ep3 ü geçtim fn2 typer daha çok ezilmiş BS typer vardı istanbulda(FN2) onla bir deneyin isterseniz hala duruyorsa ve aynı speclerdeyse :)