Bende oraya gelince typer s2000 ler ya işi oluyor yada zaten geçersin deyip sallıyorlar
istanbulun gırtlak 106 larıyla dene sende benim gibi :)
Aracı tenekeye çevirip gelip birde alttan basalım derlerse basma ama benden sana tavsiye :icon_tup:
Printable View
k20 ye yapılmak istedikten sonra yapılabilecek en uygun fiyatlı işlerden birisi itb dir heralde maliyet o işte en son gelir o yüzden sen şaka yapıyorsun heralde ben aracıma itb yi kendim taktım çıkma motorsiklet kelebeği ve flanştan oluşuyor toplam maliyetini söylesem gülersin
k20 motor için kpro olsun egzantrik olsun piston olsun çok daha pahalı işlemler itb ye göre ;) yapılmıyorsa böyle bir nedenden dolayı olamaz emin ol
Biraz once bi arkadas ozel mesaj yazdi 2001 model f7R vardi bende vti lari gecemiyodum diye.
Karistiranlar icin soluyorum 2 tane megane coupe war biri 2.0 f7r digeri 2.0 ide.Tabi 1.6 larda mevcut.
99 dan sonrasi ide oluyor onlar f7r lar gibi hizli degil karistirilmamasi icin belirtmek istedim :icon_tup:
ide ler 140- f7r lar 150 hp sanırım yanlışmı ?
okan kardeşim sende biraz okuduğunu anlama eksikliği var bence. işine gelen taraftan cevaplar veriyosun, onun için yazmaya çizmeye gerek yok.
o zaman bu ide lerde olan 140hp motorla lagunalardakı motor aynı motor değil mi ?
hayır değil
Laguna motoru clio rs te de kullanılan F4R (sadece emme , headers ve beyin gibi farklılıkları var alt yapıları birebir aynı)
İDE nin motoru renault yapımı değil motor kodu F5R bildiğim kadarıyla zaten 2000-2001 coupe lerde kullanıldı sadece
92 senesinden ilk Clio Williams olarak geliştirilip megane coupe ye kadar gelen motor ise F7R onunda son üretimi 99 daha sonra geliştirilip clio rs lerde kullanılan F4R çıktı Formula 1 mühendisleri ile birlikte geliştirilmiş bir motor clio rs te kullanılan F4R ler
bence biraz abarttınız şu renoyu yaa bide yeni tabir çıktı 15 senedir yoktu sanki yeni türedi bu F7R :)
okan'ın huyu bu abi. 306 gti içinde konuşuyordu, benim araba yapılırken ve ilk zamanlarıda konuştu, noldu sonra sustu konuşamadı :D
stock 106 < stock vti okan, 118 hp'lik arabayı geçemiyor filan deme. stockta vtec üzüyor.
ayrıca kendin isyan ediyordun 2-3hafta önce burada hafifliklerinden :)
stock f7r ile stock vti konusunda neler olur bilemiyorum ama uzunda f7r sanırsam alır hacimden dolayı.