User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
216 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Civic vti - megane f7r

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda benm eski aracim mavi td plakali olan.
    Filtre egzoz 16 jant .
    UL 106 forumda bi dunya denemleri war vti larla 106 larla 206 rc 306 gti polo gti.
    Kisa-conta-yazilim var ul de.

TD megane F7R-- UL 106 -- - YouTube
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam konuyu gene silindir hacmine çevirdinizde burda amaç hacimmi yoksa beygirlerin yarışımı? 106 da 1.6 gücü düşük ama hafiflikten götürüyor işi. ben furkanla denerken trigerim baskım sıfır halde denedim ne sentem atlaktı ne de kaçıran bi balatam vardı. finalde 6 boyu yedim oturdum. benim denediğim vti ın baskı triger sente ayarı egzoz borularına varana kadar hepsi yeni yapılmıştı. 200 e kadar basabilmiştik iki araçlada. vti ile drag denememizde olmuştu. 3. vitesin başında bırakmak zorunda kalıyorduk ve fark 1 boydan az daha fazla oluyordu o hızlara kadar (120 km filan hızımız) üstelik kalkış yaptığımız noktalara bakarsanız (forumda videosu var) ben ıslak zeminde suyun içinde kalkıyorum. benim arabamda ciddi anlamda bir sorun var. 2 oldu değişik f7r lar ile deniyorum. eski aracım siyah td f7r da tekleme sorunu vardı ben satarken ve halen daha düzeltilememişti. 16 orjinal jantları vardı bende ise 15 lenso s2 ler (5,5 kg) o halde 4 boy attı oda bana. vti ile denememi müteakip bu dediğim olaylar 1 ay içerisinde oluyor. videosu yok ama şurda bikaç gün evvel bu vti ile kafa burun giden (180 e kadar) 106 ile ufaktan bi denedik 160 gibi geçmeye başlıyordum. o günden bu güne değişen pek bişey olmadı araçlarda. vti halen daha silivride keza 106 da. denk gelince yine bir gün deneriz kısmet olursa. yol gösterecek arkadaşlar video ile desteklerse bence daha güzel olur zira f7r geçen rsi da gördük hangi arabanın ne olduğu pek belli olmaz. ama sağlıklı araçların denemesinde 160 gibi f7r ayrılmaya başlar ki eren arkadaşımızında vaktiyle bir denemesi vardı buyrun izleyin

UY Megane(Leyla) vs DRG vti by EREN34 - Car Videos on StreetFire

UY Megane(Leyla) vs DRG vti by EREN34 - Car Videos on StreetFire

ilave olarak rica ediyorum işi marka fanatikliğine avukatlığına dökmeyin hakarete lüzum yok canı bu kadarmış vs hoş şeyler değil. amaç yol göstermeyi geçip fanatikliğe döndükten sonra konuyu açan arkadaşa hiç kimsenin faydası olmaz. illa kıyaslanacaksa azda fiyat/performans olarak kıyaslayın. sıkınca 10-11 e f7r bulursunuz ama kazasız vti a 25 den ağız açarlar az biraz fotoğraf düzgünse 30 küsür çeken var. aradaki farkı f7r a yatıranlar s2k geçiyor bunuda hesaplayın madem
    Pulat senin EML laci sedan ile denemelerine ait videolar vardı onlarıda hatırladığım ağırlıklar eşit falan diyordun. Sende 2 Vti da 1 kişi vardı hatta.

Vtı ın geçtiği deneme vardı mesela o videoların içinde, hatta konusunu buldum ;

http://www.techturkey.com/forum/vide...s-eml-vti.html
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pulat senin EML laci sedan ile denemelerine ait videolar vardı onlarıda hatırladığım ağırlıklar eşit falan diyordun. Sende 2 Vti da 1 kişi vardı hatta.

Tmm iste diger konularada bi bak diger 2 stock f7r ne kadar gecio pulat abiyi.
    Onun f7r da bi sorun var kendiside solemis.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tmm iste diger konularada bi bak diger 2 stock f7r ne kadar gecio pulat abiyi.
    Onun f7r da bi sorun var kendiside solemis.
    yani burdan demek istediğim şu arabaların durumlarının ne olduğunu bilmeden yorum yapmak tutarsızlık olur.

ben sadece filtre egzozlu bir vtı ile pistonlu egzantrikli yazılımlı vs li bir vtı ın kafa burun gittiğine de şahit oldum.

Vtı var Vtı var - aynı durum için f7r var f7r var

ay sonunda rodajım bitmiş olacak bitince deneyecek f7r olursa zevkle stock vtecimle denerim. ne filtre var egzoz nede headers

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani burdan demek istediğim şu arabaların durumlarının ne olduğunu bilmeden yorum yapmak tutarsızlık olur.

ben sadece filtre egzozlu bir vtı ile pistonlu egzantrikli yazılımlı vs li bir vtı ın kafa burun gittiğine de şahit oldum.

Vtı var Vtı var - aynı durum için f7r var f7r var

ay sonunda rodajım bitmiş olacak bitince deneyecek f7r olursa zevkle stock vtecimle denerim. ne filtre var egzoz nede headers
    Aga sen vtecmi aldın

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 araçtada 2 kişiydik bende extra ağırlık lpg vardı vti da ise büyükçe bi bass kabini tesaisat yani. o konuda vti beni hiç geçemedi kafa burun gittik hep. birinde vti geçmiş gibi görünüyor ondada önüme araç çıkınca çok az ayağımı gazdan çektim geçecek bi delik göremeyincede bıraktım. ha geçti diye arada ön çamurluk bitimini tamponumun ucuna denk gelecek şekil getirdiğini diyorsanız ona bişey diyemem

vti ile drag
    SK F7R vs EML VTi Drag Race - YouTube

tekleyen tekleye 16 jantla beni geçn eski aracım 4 boy attı net (vti denemesinin hemen akabinde denedik)
    TD vs SK 1 - YouTube
    TD vs SK 2 - YouTube
    TD vs SK 3 - YouTube

buda 70,000 km deki filitre egzozlu (lastikler 50 yanak bendekiler 45 ti) f7r ile denemem 6 boy net
    furkan pulat megane f7r 2. vites - YouTube
    Furkan Pulat Megane F7r 3. vites - YouTube
    Furkan Pulat F7r 4. vites gebere gebere - YouTube
    Furkan Pulat megane f7r 2. vites 2 - YouTube
    Furkan Pulat Megane f7r 5. vites gebere gebere - YouTube
    Furkan Pulat megane f7r 2. vites 3. darlantı - YouTube

buda sağlıklı bi f7r ın topspeed videosu (lacivert olan)
    Furkan Megane f7r Top Speed - YouTube

07 eml plakalı vti antalyadan aldı yakın arkadaşım. a dan z ye yürüyen arabaya 3000 tl masraf etti ağırında ağırı bakım yaptırdı. serviste komple motoru yenilenmiş bir araç. headers filitre kiti kat iptali vardı. yeni motor yapılı bir araç daha sağlıklısı nasıl olur herhalde bayiden alınan sıfırı değilmi? bilenler varsa aracı linkiyle filan paylaşırsa aydınlatıcı olur.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabalarin durumu onemli tabi coupe var vtec var saglikdurumlari vs konu uzar gider genel olarak f7r rolde daha ustun olur kanaatindeyim
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga sen vtecmi aldın
    aynen kanka

bundan sonra zır stock takılıcam

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte örnekleriyle uzun uzun o yüzden açıkladım bende f7r ın sağlıklısıda sağlıksızıda mevcut videolarıyla vti ın sağlığından şüphem yok zira yapım aşamalarında birebir bulunmasamda sahibi olan arkadaşımla çok yakınımdır. evveliyatındıa bilenler vardır muhakkak. aynı kategori sayılamazlar belki (silindir hacminden dolayı) vti Türkiye şartlarında (modifiye parçası anlamında) daha mantıklı (fiyatlarını saymazsak)

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok vtı ile stok f7r ı sonucu vtı GEÇER..

umtvti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bırakın şu vti lerin yakasını nedir bu ya kaldıran vti arıyo yaf.

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umtvti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bırakın şu vti lerin yakasını nedir bu ya kaldıran vti arıyo yaf.
    Emmi agzin bal yesin 1.6ies candir
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f7r kesinlıkle önde olur

OkaN
    Misafir
    Saçmalamayın ya
    Hala böyle bir sitede beygire göre konuşan arkadaşlar var hayret ediyorum
    Ulu vtec hiç karşılaştırılırmı hala honda fanatikleri klasik yorumlar vtec le karşılaştırma bile olamaz
    160hp nin hakkını veren bir araçmış gibi burda vtec vtec deyip durayın komik oluyor
    Ula vtec gitsin önce 118hp lik 106 gti ı geçsin beygirciler sonra gelin burda laf yapın
    Varsa bahsedilen speclerde vtec ben size filtre egzoslu f7r ı kendim getirecem hodri meydan denemediğimiz araçlar sanki

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MTNVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu VTI da ne var merak ediyorum ne marka araç olursa olsun ister yeni ister eski araç olsun VTI ile denemek istiyor. VTI ı geçtiği zaman seviniyorlar birisinin motoru 1.6 , birisinin motoru 2.0 - ? 1.6 katagorisinde varmı acaba VTI ı geçen?
    ahahahah komik yorum size hiç 106 denk gelmedi sanırım
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahah komik yorum size hiç 106 denk gelmedi sanırım
    şimdi denecek bir söz var size hiç saglıklı yürüyen vtec denk gelmemiş. tanımadığımız insanlarsınız farklı sehirler o sebeble fazla polimik olsun istemıyorum. benım vtec im yoktur. Civic Si ile denemelerimde VB vtec umut arkadaşımızın HB vtec de vardı VB yi gecen filtre egsoz 106 gtı olmamıştır kaç tane 106 veya vts ile denemiştir. Bunu söyluyorum gözlerimle bizzat gördügüm için çok iddialıları ile de denendi video çekilmedi.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi denecek bir söz var size hiç saglıklı yürüyen vtec denk gelmemiş. tanımadığımız insanlarsınız farklı sehirler o sebeble fazla polimik olsun istemıyorum. benım vtec im yoktur. Civic Si ile denemelerimde VB vtec umut arkadaşımızın HB vtec de vardı VB yi gecen filtre egsoz 106 gtı olmamıştır kaç tane 106 veya vts ile denemiştir. Bunu söyluyorum gözlerimle bizzat gördügüm için çok iddialıları ile de denendi video çekilmedi.
    Ok o zaman sen sağlıklı vtec getir deneyelim sıkıntı yok ayrıca herkezin şahsi fikri bundan önceki aracım vtec ti oda güzel araba ama bi 106 olamaz konu nerden nereye gelmiş ayrıca f7r hiç bilmediğim bi arac pek yorum yapamıycam o yüzden
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence F7r lar 27bin piyasasi olan vteclerin sacma bir secim oldugunu gosteriyor

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçmalamayın ya
    Hala böyle bir sitede beygire göre konuşan arkadaşlar var hayret ediyorum
    Ulu vtec hiç karşılaştırılırmı hala honda fanatikleri klasik yorumlar vtec le karşılaştırma bile olamaz
    160hp nin hakkını veren bir araçmış gibi burda vtec vtec deyip durayın komik oluyor
    Ula vtec gitsin önce 118hp lik 106 gti ı geçsin beygirciler sonra gelin burda laf yapın
    Varsa bahsedilen speclerde vtec ben size filtre egzoslu f7r ı kendim getirecem hodri meydan denemediğimiz araçlar sanki

kanka senin dedigin filtre egozlu araçlar nedense hep dolu araçlarla gidiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)