Buda benm eski aracim mavi td plakali olan.
Filtre egzoz 16 jant .
UL 106 forumda bi dunya denemleri war vti larla 106 larla 206 rc 306 gti polo gti.
Kisa-conta-yazilim var ul de.
TD megane F7R-- UL 106 -- - YouTube
Buda benm eski aracim mavi td plakali olan.
Filtre egzoz 16 jant .
UL 106 forumda bi dunya denemleri war vti larla 106 larla 206 rc 306 gti polo gti.
Kisa-conta-yazilim var ul de.
TD megane F7R-- UL 106 -- - YouTube
İnstagram:
guven_arabacioglu
Pulat senin EML laci sedan ile denemelerine ait videolar vardı onlarıda hatırladığım ağırlıklar eşit falan diyordun. Sende 2 Vti da 1 kişi vardı hatta.
Vtı ın geçtiği deneme vardı mesela o videoların içinde, hatta konusunu buldum ;
http://www.techturkey.com/forum/vide...s-eml-vti.html
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
yani burdan demek istediğim şu arabaların durumlarının ne olduğunu bilmeden yorum yapmak tutarsızlık olur.
ben sadece filtre egzozlu bir vtı ile pistonlu egzantrikli yazılımlı vs li bir vtı ın kafa burun gittiğine de şahit oldum.
Vtı var Vtı var - aynı durum için f7r var f7r var![]()
ay sonunda rodajım bitmiş olacak bitince deneyecek f7r olursa zevkle stock vtecimle denerim.ne filtre var egzoz nede headers
![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
2 araçtada 2 kişiydik bende extra ağırlık lpg vardı vti da ise büyükçe bi bass kabini tesaisat yani. o konuda vti beni hiç geçemedi kafa burun gittik hep. birinde vti geçmiş gibi görünüyor ondada önüme araç çıkınca çok az ayağımı gazdan çektim geçecek bi delik göremeyincede bıraktım. ha geçti diye arada ön çamurluk bitimini tamponumun ucuna denk gelecek şekil getirdiğini diyorsanız ona bişey diyemem
vti ile drag
SK F7R vs EML VTi Drag Race - YouTube
tekleyen tekleye 16 jantla beni geçn eski aracım 4 boy attı net (vti denemesinin hemen akabinde denedik)
TD vs SK 1 - YouTube
TD vs SK 2 - YouTube
TD vs SK 3 - YouTube
buda 70,000 km deki filitre egzozlu (lastikler 50 yanak bendekiler 45 ti) f7r ile denemem 6 boy net
furkan pulat megane f7r 2. vites - YouTube
Furkan Pulat Megane F7r 3. vites - YouTube
Furkan Pulat F7r 4. vites gebere gebere - YouTube
Furkan Pulat megane f7r 2. vites 2 - YouTube
Furkan Pulat Megane f7r 5. vites gebere gebere - YouTube
Furkan Pulat megane f7r 2. vites 3. darlantı - YouTube
buda sağlıklı bi f7r ın topspeed videosu (lacivert olan)
Furkan Megane f7r Top Speed - YouTube
07 eml plakalı vti antalyadan aldı yakın arkadaşım. a dan z ye yürüyen arabaya 3000 tl masraf etti ağırında ağırı bakım yaptırdı. serviste komple motoru yenilenmiş bir araç. headers filitre kiti kat iptali vardı. yeni motor yapılı bir araç daha sağlıklısı nasıl olur herhalde bayiden alınan sıfırı değilmi? bilenler varsa aracı linkiyle filan paylaşırsa aydınlatıcı olur.
Arabalarin durumu onemli tabi coupe var vtec var saglikdurumlari vs konu uzar gider genel olarak f7r rolde daha ustun olur kanaatindeyim
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
işte örnekleriyle uzun uzun o yüzden açıkladım bendef7r ın sağlıklısıda sağlıksızıda mevcut videolarıyla
vti ın sağlığından şüphem yok zira yapım aşamalarında birebir bulunmasamda sahibi olan arkadaşımla çok yakınımdır. evveliyatındıa bilenler vardır muhakkak. aynı kategori sayılamazlar belki (silindir hacminden dolayı) vti Türkiye şartlarında (modifiye parçası anlamında) daha mantıklı (fiyatlarını saymazsak)
Saçmalamayın ya
Hala böyle bir sitede beygire göre konuşan arkadaşlar var hayret ediyorum
Ulu vtec hiç karşılaştırılırmı hala honda fanatikleri klasik yorumlar vtec le karşılaştırma bile olamaz
160hp nin hakkını veren bir araçmış gibi burda vtec vtec deyip durayın komik oluyor
Ula vtec gitsin önce 118hp lik 106 gti ı geçsin beygirciler sonra gelin burda laf yapın
Varsa bahsedilen speclerde vtec ben size filtre egzoslu f7r ı kendim getirecem hodri meydan denemediğimiz araçlar sanki![]()
şimdi denecek bir söz var size hiç saglıklı yürüyen vtec denk gelmemiş. tanımadığımız insanlarsınız farklı sehirler o sebeble fazla polimik olsun istemıyorum. benım vtec im yoktur. Civic Si ile denemelerimde VB vtec umut arkadaşımızın HB vtec de vardı VB yi gecen filtre egsoz 106 gtı olmamıştır kaç tane 106 veya vts ile denemiştir. Bunu söyluyorum gözlerimle bizzat gördügüm için çok iddialıları ile de denendi video çekilmedi.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Bence F7r lar 27bin piyasasi olan vteclerin sacma bir secim oldugunu gosteriyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)