ee yürümüyo diyen mi var ki ep3 lerin nelerle nasıl yürüdüğü biliniyor zaten.
hep takip ettiğim bi konu açıkçası ilk defa yazmak istedim bende.bütçe kısıtlı olduğundan f7r bakıyordum bende en azından yürür keyifli olur diye. karşıma 8 seene önce babamın sattığı 16 senelik flashımız çıkınca f7r aklıma bile gelmedi ihtiyar delikanlıyı aldım. vtec olayına gelince ise cidden çokkkk keyifli bir araç.. günümüze kadar Türkiye şartlarında kullanmadığım araç belki yoktur. çin mallarından supersportlara kadar ancak ben cidden noldu gazoz mu açtı vs muhhaabbeti yapılan makinaların keyfini hiçbirinde alamadım. ya bi allahın kulu da desin ki arkadaş çok pahalı o yüzden alamıyorum va kötülüyorum başımla beraber çünkü günümüz piyasa şartlarında bende vtece dönüş yapmam kolay kolay, cebimde 17 18 liram varsa da gider f7r alırım üstüne kalan rakamı da bakımdı zartı zurtuna ayırırım

yalnış anlaşılmasın f7r almak üzereydim araştırma yapıyordum bende ve kimsenin malına saygısızlık etmekte istemem.
ancak şu bir gerçek ki megane tecrübemde olduğundan ve 1.5 sene de vtecim olduğu için söylüyorum bütçem yeterli ise f7r ın f si aklıma gelmez ikilemde, ancak bütçem sınırlıysa gider alır dönemlik keyifle gazlarım. birçok vteci de geçerim ama aralarından derli toplusu gelince de beni geçer diye düşünüyorum.. unutmayalım bu araçlar artık nedreyse 20 yaşlarında ve defalarca motor yapılmış ve çok koşmuş araçlar o yüzden o geçer bu geçer diye konuşmak mümkün değil pekte ama ikisininde birbirini geçeceği kafa burun tabir edilen durumdan ibaret olur bence.