Bizim corsaya neler yapalım5-6 boy farkı oluyor yeni debriyaj yaptık . bende arabamı düzelttim sonuç bu. 5-6 boy hızlanıp benle bir gitsin..
Bizim corsaya neler yapalım5-6 boy farkı oluyor yeni debriyaj yaptık . bende arabamı düzelttim sonuç bu. 5-6 boy hızlanıp benle bir gitsin..
corsa gsi zamanının hızlı arabalarından ama dediğim gibi 94 senesinin. 106 ona göre daha güçlü ve daha hafif. Corsanın sadece filtreli sesi bile corsa aldırabilir ama. Bende vts varken arkadaşımda gsi vardı 98 senesinde. Hiç bir zaman beni geçemedi yanımda da yürüyemedi ama emmenin sesini her zaman arkadan duydum. Ama öyle 10 boy falan hatırlamıorum. Havaalanı düzlüğünde deniyorduk hep.
IN BOOST WE TRUST
alper abı donup dolasıp 10 boya gelıyor konu senın vts de kazan fıltre varmıydı
106 nın kutu ıcı fıltre kazanı bıldıgın arabayı esek yapıyor
artı kaca kadar bastın
corsa dedıgın araba 170 180 sonra les 190 da takılı kalır
ve fıltrelı 106 ıle denerken gazı bırakmassa 106 220 yapana kadar 10 luk yapar
hele 98 gsi çok yapar denedık gorduk bızde zamanında konu aynı yere gelmesın
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
bu terslikte bir iş var
Aydin dostum birak turboyu turbo yapıp neyle deneyeceksin yap atmo getirelim parçaları atmo camiasi bir makina daha görsün
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Arabayı şimdilik eski haline yakın bi şekle getirdim, dün gece çıktık bastık gördük.
Turbo işini öteledim, ben dürüstçe olanı biteni söylediğim zamanlarda dahi piston eksantrik şanzuman fln deniyodu. Oysaki oem beyin ve emme eksoz polishle yürüyodu. Malzemeler tamamlandığında gerçek anlamda dolu şekilde yine çıkarım plakası veya yürürü belli araçlarla basar video çekebiliriz
DRCORSAAydın ÇAKICI
Corsada top speed pek yoktur aerosu bozuk aletintigra cok cok daha iyidir yuksek hizda..corsa 200gbi kalir mesela duzde tigra220ye kdr gider. 106lik icin dedigim.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık