mıllet 106 jet felan sanıyo sanırım 10 15 boylar havada ucusuo sankı 106 la sahın bastırcaklar...saglıklı doch motor bı corsa 106 nın en fazla 2 3 boy arkasından gıder 3 boyda olmaz ama hadı 3 olsun...zamanında 567890 kere denemıslıgımız var 50 ayrı araclarla bu yorumları ona gore yapıyorum kafama gore degıl benımde abımınde farklı farklı 4 5 tane corsamız oldu farklı farklı 106 larla denmişligimiz var bende abımde fe lu saglıklı 106 ların 1 boy arkasından gıdıyoduk 200 e kadar...
93-94 960kg 109hp 95- 1050kg 106hp
Donanım farkından kaynaklanan kilo ile birleşince arada güzel fark oluyo.
DRCORSAAydın ÇAKICI
ınsanarı yanlıs yonlendırıyosunuz...94 doch motorların roo abinin dedıgı gıbı sensorden baska bı sorunu yoktur...
adam bılmem kac yılında dıyo corsacılara bak cok guluyorum
o zaman nerdeydı bu corsalar ben cok merak edıyorum
ya duman atar ya monıfoltu patlar ne ayar tutar nede extra o yıllar 1 cıvata takılırdı
ben 190 kadar f.e.h gıden 98 ecotec sahıbıydım ve benı gecen yada benım kadar bır adet denk gelmedım
1 yıl boyunca
ve stok corsa gsı benım 110 hp dekı 4 kapı cam tavanlı 206 yı bıle gecemez![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
bende ıdda edıyorum sende edıyorsun bende dıyorum sen 220 kadar bırakma
sana 10 boy havada karada acacaktır acamaz dıyorsan gelır denersın cok uzak degılız
arabadan extra varken benım 206 ıle gectıgım focus dızelı zor gectın 4 5 lık anca yaptın bana kımse corsa anlatmasın hayel dunyasında yasamayın
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
O bahsettiğin bilinçsiz kullanıcılar. ben arabamın ısı hararet sensörü bile vermesi gereken veriyi vermezse o arızayı düzeltirim.
senin dediğin adamlar oksijen sensörü bozuk subap lastikleri yanık yağ sekmanları bitik corsalar.
Bahsettiğin sahibi olduğun araba UT plakalı lacivert ise ben onu yazılımsız sadece mantzelle geçiyodum
DRCORSAAydın ÇAKICI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)