evet o zaman da 106 eksantrıklı olmustu saxoya eksantrık takıp 1boy bıle alamamasından dolayı
ya bazı seylerı bılıp bılmeden konusuldun mu hoslanmıyorum
aslında durumu ben gorkemle konusmustum oda kabul etmıstı
cunku aynı olayı bende yasadım cok yakın arkadasımda 106 gtı vardı sabah aksam denerdim kafa kafa gıderdık
bende eksantrık taktım geldım bastık yıne kafa kafaya gıttık sok olmustum sızın gıbı
fakat soyle ayrıntı vardı benım arabamda pıston ve yay sapka olmadıgı ıcın kalın conta koymustuk
daha sonra tekrardan acıp contayı degıstık sonra fark olması gereken gıbı oldu
bazen yapılan ısler bırbırını tamamlaması gerekıyor![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ben kendi fikrimi söyliyim kimse yanlıs anlamasın.Aydın abinin gsi piyasanın en iyi yürüyen gsi.normal bi gsi ile 106 gti i denersek ben eminim fark cok olur.
ROLL 106
CRM PPR DR.ECU
salih tekrar söylüyorum haberin varmı bilmiyorum ama araba şuan sökük std. seninle en son bastığımız gibi fln değil yani.
orçun bu arada ben hiç gaz kesmedimki zaten. neyse daha fazla uzatmayalım. ama dediğim gibi mantzel eksoz ile tekrar denemek isterim. 1 haftada inat uğruna piston fln koymayacağımı biliyosun. ben 12yıldır bu işlerin içinde değilim![]()
DRCORSAAydın ÇAKICI
bu mantzel eksozla tekrar denemek isterim dememin sebebide youtube'a TE 106 VA corsa yazıp standart olduğunu belirtmemeniz
DRCORSAAydın ÇAKICI
aydın araban standart degıl yazılım mevcut fıltre mevcut dokum monıfolt var eksı yada artı benım sorunum degıl var sonucta once onları sok bı daha deneyelım derım bende
sonra mantzel takar yazılımın guncellersın tekrar denerız ama soylıyım sonuc bellı
yakın olur 2 3 en fazla bazı denemelerde kafa kafaya kalacaksınız
dogru ıslemler olursa
DR.ECU
Hacı gözünü seveyim döküm mantzel ecotec parçası nası bi +sı olsun, corsa bindim diyosun. Bi faydası olacak bile olsa oda bahsi geçen corsa gsi fabrika parçası.
O zaman iddianın başına dönelim o araba standart gelsin eksoz filtre neyse. Ben filtreni takar yazılımımı çıkarırım. Gecenin başında devir dönmenin çok artısı var dediniz 6400de vites atıyorum hala yazılım konuşuyoruz bence saçma.
Neyse ben zaten ayar oldum bu duruma en kısa zamanda eski haline getiricem atabayı, O 106standart gelirse bende filtre kutumu takar gelirim bu işlerin öncesinde
DRCORSAAydın ÇAKICI
aydın boşuna konuşuyoruz araba benım degıl rıca ettım adam cıktı sorun yok etrafta saglıklı 106 olanlar var deneyebılırsın
senın burda kabul etmen gerekn bı gercek var pıyadakı corsa gsı lar 106 gtı
210 lara kadar basarsa corsa temız 10 luk ve fazlası olur
senın araban cok guzel yuruyor cok ugrasılmıs olmasına regmen onun bıle gecılmesı ısten bıle degıl bu kabul et ordada bır ıdda yok senın gecegın zaten ben adamdan rıca ettım denedı ve suan burdakı muhabbetlerden rahatsız
o yuzden bence bu konunun uzerıne daha fazla durma turbo yapıcam dıyorsun
daha ılerıyı dusun suan pıyasa cok hızlı onlara ayak uydurup daha zevklı denemelere dıyorum
DR.ECU
benim arabam standart. Yazılım filtre var başkada bişey yok. olsa olsa 115hp vitesleri bitiriş hızındanda belli. Anlattıklarımın dışında bişey yok.
155lerde gezdiğim zamanki silindir kapağı olduğunu düşünen varsa alsın kompresyon saatini gelsin istediği gözden ölçsün bizim gizlimiz yalanımız yok. denemeden öncede teklif etmiştim zaten.
DRCORSAAydın ÇAKICI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)