Accord'da arka kısımda şaft tüneli çıkıntısı var mı?
Printable View
Accord'da arka kısımda şaft tüneli çıkıntısı var mı?
Evet, şaft tüneli var.
Teşekkürler, olmasa iyi olurdu...
Arkadaşlar selamlar bütün muuabbetleri okudum iyi bilgi oldu tabi hepinize teşekkürler:) bnde bir ara 2,4 düşünüyordum ki hala nerde görsem bakarım vergisi nedir 6 aylık bu kara çocuğun:)
2004 modellerde yıllık 1080 TL
2005 modellerde yıllık 1800 küsur.
Bu sene sadece 2004 modellerde vergi indirimi var, 1800-2000 cc üzerinden ödeniyor vergisi.
Seneye durum ne olur belli olmaz.
Alacak arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim :D
2.4 lerin hepsi aynı donanıma mı sahip?
Evet, 2.4'ler tek donanım.
1 ay önce 2008 2.0 accord aldım (CL7, yeni kasa değil).
Sırf makyajlı kasa aradığım için 2.0 tercih etmek zorunda kaldım, makyajsız kasa aranıyorsa kesinlikle 2.4 alınmalı diyorum. 2.0 0-100'de resmen 11 saniyeden ötesine geçemiyor. Ancak otobanda 100-200 denedim, gayet yeterli ve tatminkar. Ağırlığın etkisi düştükce istekleniyor tabi ki araç. Yıllardır araştırdığım bir araçtı zaten bunlar, sorun yaşayan çok nadir insan var. Onlarda tecavüz edilen araçlar.
Bence artıları: Piyasaya bakılırsa kesinlikle verdiğin her kuruşu hak ediyor. Hatta daha pahalı olmalı bence :D Araç çok stabil ve tok. Trim sesleri vs honda'dan beklenmeyecek kadar iyi. Vites geçişleri kusursuz. I-vtec ve otomatik şanzıman birleşince araç aynı viteste aynı hızda istediği devirde yol alıyor, bu da çok güzel bir sürüş sağlıyor.(yokuş yukarı-aşağı) Beyaz kadranlar, katlanır aynalar, sunroof, şöför ve yolcu koltuğunun elektrikli ısıtmalı oluşu vs güzel donanımlar. Derileri çok güzel, hem görsel olarak hem konfor olarak. Şuan benzinde biniyorum, yakıt değerlerim uzun yol 5.9L/100 km, şehir içi 9.8 L/100km
Bence eksileri: Teyp usb okumadığı gibi mp3'de okumuyor (REZALET) Hyundai getz bile usb okuyor. Arka kısımda havalandırma peteği yok, hoş 2003-2007 audi A4, Bmw e46, mondeo vb araçlarda da yok ama bence bir eksi. Kumandadan cam açma kapatma yok. 2.0 olan model tek egzoz, çift egzoza çevrilmesi için tamponda yeri hazır, iki adet segman tutuyor. Be japon tampona yer yaptın madem, askısını da koy. Adam egzozu alıp zahmetsizce taktırabilsin. Kaputu açıyorsunuz hidrolik yok, Accord alıyorsunuz ve çubuk dayıyorsunuz. Bu şekilde saçma eskileri var. Memnun muyum kesinlikle :) :) :)
bakıma 1000km kaldı
2.4 cüler ne yağ kullanıyorsunuz memnun muyuz :)
2.4 icin yurumez diyenlere hitaben rollde bmw 320 dizelle kafa burun yuruyor iki aracta stock.
Mobil 1 0W40 New Life, son derece memnunum, 8000 km oldu eksilme yok, varsa da çok az ben farketmiyorum.
Ayrıca bir miktar yakıtı düşürdüğünü gözlemledim.
mobil sitesinde 0w30 öneriyor ama çok ince gibi geldi bana kullanan oldu mu?
5w30 yada 0w40 full sentetik kullanmayı düşünüyorum
bir abimde var, ankaradan konya draglara gittik hem geçen yıl hem bu yıl, 225-40-18 jant var araçta, 3 kişi 22krş civarı yakıyor uzunda..
16 orj. jant ve yolun durumuna göre 20krş a inebiliyor, bu arada ankarada LPG Total 2.45 onu da göz ardı etmemek lazım.
Ancak arkadaş 160-180km /h hız yaparak 20 krş yaktırdım diyor, o net olarak İmkansız.
ctesi bursaya gittim geldim.
2.49 dan 130tl gaz aldım.
60km si ist içi alışverişte kullanıldı.
daha sonra bursa gidiş aksam dönüş.
aracta 5 kişi vardı ve marşa basıldıgı andan beri klima hep açık.
dönüşte bayram trafıgıne kaldım bayagı 4 saate yakın sürdü geliş (normalde 2 saat 30dk)
totalde 507km yaptım gaz bitti uyarısı verdi
kullanım gayet sakin max 130km
Aracın bakım zamanı geldi bu arada bakımdan sonra bir miktar daha düşebilir