User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Accord 2.0 - Accord 2.4

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 2.4lere k20 şanzımanı falan takılıyor mu ? Buna uyumlu manuel şanzıman hangisi ? Çevirtmesi ne kadar tutar ?

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accordların manuel şanzımanları var zaten. basit bir 96 civic için bile çevirme 2000tl civarı tutuyor otur sen hesapla. vites körük bölümü, topuz, kadran, pedallar sadece içeride değişecek olanlar. Komple şanzıman kovanı, beyin, eğer uymuyorsa şanzıman kulakları alt kısımda değişecek olanlar. Elbet vardır unuttuğum bir şeyler ama inan pahalıya patlar. Eğer araç ciddi yüklenmeyecekse değmez.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben apaçiyim. Hani 1.4 is alsam düzboru çeker yere basar kesicide gezerim. Bak en azından kabul ediyorum apaçi olduğumu. Öyle elit takılmalar falan bana göre değil. Kaç senedir şu forumdayım,buradan öncede 2 sene bir ford forumunda epey aktiftim.Hala apaçiyim bi kurtulamadım.
    Debriyaj tokatlayacam,kompresyona bırakıp gazı tokatlıyacam,vites atarken kesicide tutup atıcam falan .şu anki arabama kıyamıyorum adam gibi biniyorum. Ha olsa bi japonum düzboru çeker gezerim. Polis gördüm mü debriyaja abanırım.
    Otomatikten korkuyorum.
    Elimde kalır diye.
    1 tane dsg elimde kaldı
    1 tane e46 otomatik şanzımanı tork konventörü patlattım.
    Apaçiyim abi. Hayvanım. Manuele çevirebilirsek hani 2500e falan olabilir aslında arabama takas teklif etmişti bi 2.4 mor renkte.

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz 2.0 otomatik accordla stock motora turbo yaptık nos atmosferik kuallandık bastık hiç sorun yaşamadık...

Accord gerçekten güzel ve sıkıntısız bir araba... 2.0 larda da ısıtmalı koltuk ve sunroof seçeneği var bizdeki öyleydi.

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbir japon otomatikte sıkıntı yaşamadım manuelleri daha sıkıntılı öyle söyleyebilirim h22 motorlu yüklü ve otomatik civic bile gördüm hatta turbo otomatik vs çok hor kullanılmış otomatik vitesli ef ve ek civicler hiçbiri sorun çıkarmadı şimdiye kadar. e46 dediğin arabanın 50bin tane sorunu var şimdi bunu yazdım diye kızarlar kabul etmek istemezler ama o araçlarla japonları kıyaslama bence dsg de zaten güncellenmeyenleri normal kullananların da elinde kaldı hatta scirocco ilk çıktığında inan standart bir honda kadar bile zorlamamıştık ki turbo cısssss bu arada 2500 den çok daha fazla tutar accordu çevirmen
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

safakarasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende düşünmüyor değilim 2.4
    07 LB 626 Silver vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese mrb arkadaşlar bende 2009 fd6 varken sorunsuz sıkıntısız satarak gidip geçen hafta 2.4 accord aldım. araçta herhangi bir sorun yok ne motor ne şanzıman .bakımlarının sadece düzenli olduğuna emin olduğunuz araçlara bakarsanız sizin için tabi daha iyi olur .
    araca gelince VSA , sunroof deri koltuk , koltuk ısıtma , hız sabitleme , elektrkli şöfr koltuğu, far yıkama , orjinalden xenon tabi bunlar cezbedici özellikleri ama çok iyi bir araç gerek yol tutuşu konforu frenlemesi gerçekten çok başarılı bir araç. bu aracın 2.0 olanı hantal kalıyor ve o paralara 2.4 olanıda alınabiliyor. biz kendi garajımız olarak 4 tane 2.4 accord aldık ki kimseninde hiç bir şikayeti yok. yakıt konusuna gelince uzun yolda 160 km 180 km hız arasında 1000 km yolu 200 tl yaktı gazda ve 225 taban 18 jantla hesabını siz yapın
    SİSTEM HONDA GARAGE

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin 160 180 km suratle gidip 200 tl ile 1000 km yapmaniz biraz imkansiz bence, bendede k24 var en ekonomik kullanimimda 100 tl gaz ile yani bir depo gaz ile 398km yapabildim. Arabam 125 binde bugune kadar tamamen servis bakimli hatasiz bi arac.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin 160 180 km suratle gidip 200 tl ile 1000 km yapmaniz biraz imkansiz bence, bendede k24 var en ekonomik kullanimimda 100 tl gaz ile yani bir depo gaz ile 398km yapabildim. Arabam 125 binde bugune kadar tamamen servis bakimli hatasiz bi arac.
    Ben dizelle 1000 km yapamıyorum. 2.4 accord baya az yakmış

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blvtiemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese mrb arkadaşlar bende 2009 fd6 varken sorunsuz sıkıntısız satarak gidip geçen hafta 2.4 accord aldım. araçta herhangi bir sorun yok ne motor ne şanzıman .bakımlarının sadece düzenli olduğuna emin olduğunuz araçlara bakarsanız sizin için tabi daha iyi olur .
    araca gelince VSA , sunroof deri koltuk , koltuk ısıtma , hız sabitleme , elektrkli şöfr koltuğu, far yıkama , orjinalden xenon tabi bunlar cezbedici özellikleri ama çok iyi bir araç gerek yol tutuşu konforu frenlemesi gerçekten çok başarılı bir araç. bu aracın 2.0 olanı hantal kalıyor ve o paralara 2.4 olanıda alınabiliyor. biz kendi garajımız olarak 4 tane 2.4 accord aldık ki kimseninde hiç bir şikayeti yok. yakıt konusuna gelince uzun yolda 160 km 180 km hız arasında 1000 km yolu 200 tl yaktı gazda ve 225 taban 18 jantla hesabını siz yapın
    böyle ekonomiyi bende görmedim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    200tl lpg 2.79dan dersen 70-72 lpg ile 1000 km dogruysa 7lt 0.195kuruş hakkaten iyiymiş
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekono kullanmanin dibini goren biri olarak ben ancak 250 kurus yaktirabildim ya benim araba bozuk cok yakiyor yada arkadasinki kokluyor

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle ekonomiyi bende görmedim
    Senden beklentim büyüktü, bende bu kadar yaktım falan demeni bekliyordum
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senden beklentim büyüktü, bende bu kadar yaktım falan demeni bekliyodum
    bendede öyle kalms ömerden bi tık altını bekliyordm ama bayağa uc nokta yazms arkadaş o araç okadar yakıyorsa bayağa iyims.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duz vites ve daha hafif vectra 2.0 ile bodruma gidip geldim, 20 kurus du ortalama..

90-100 gidip geldim butun yolu..

Hem otomatik hem agir accord ile nasil olabilir bu deger?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehe ekonomik kullanmak için oldukca kasıyorum bazen fakat ne yapsam bende bu kadar dibi görmedim
    ama uygun hızda (90-100kmh) tek kişi klima kullanmadan 0.19-0,2 krs yakıt yaktıgı doğrudur

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.4 oto.accordda ekonomi yapsanda yakiyo yapmasanda yakiyo okadar yakmaya bassanda gitmiyo basmasanda gitmiyo bizi yedi tuketti
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasil yapsanda yapmasanda yakiyo? Sehir ici trafikte hecen gun 87 tl ye 330 km yaptim. Ondan once 90 liraya 320 km yaptim habire bu aralikta geziyor. 1500 kilo otomatik 2400cc 190 hp arabaya bence cok iyi deger, ayrica nasil gitmiyor onu anlamadim ? Panamera 3.0 dizelle denedim gecemedi beni hani bence gayet gidiyor k24

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasil yapsanda yapmasanda yakiyo? Sehir ici trafikte hecen gun 87 tl ye 330 km yaptim. Ondan once 90 liraya 320 km yaptim habire bu aralikta geziyor. 1500 kilo otomatik 2400cc 190 hp arabaya bence cok iyi deger, ayrica nasil gitmiyor onu anlamadim ? Panamera 3.0 dizelle denedim gecemedi beni hani bence gayet gidiyor k24
    Valla bizimkisi yakiyo.brc tup taktik yine yakiyo.arac zir stock filtre dahi yok.Dede rahmetli olunca bize kaldi arac dolayisiylada biraz sagir bizimkisi.ben bizim araci kastetmistim yoksa genel butun 2.4 accordlari degil
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)