23 e çıkıyorsanız 206 RC alın kesinlikle.8 senelik bir rs almaktansa daha yenisine yönelmek daha mantıklı.
Şu sihirli parmaklar denilince kitlenip kalıyorum. 2.2 Hacim, yüksek dereceli, yüksek sıkıştırma, ITB ile o araç ancak 230 hp leri bulabilir. Türkiye'de böyle yapılmış bir araç yok. Varsa gösterin. Bu bir ikincisine gelince bu tarz bir araca öyle yazılım bulmak felan olmaz. Piyasadaki tüm chipleri denesen gene yürütemezsin. Özel yazılım yada EMS lazım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
schumıye katılıyorum.. ama hacım 2.2den yuksekmı onu bılemedım tam sımdı...
o tarz bı gti bambaska bı sınıfta olur..
clıo rs gecmek ıcın 160 hp gıbı bi gti yeterlidir.. ben 153 tum bırını gecebılmıstım anca![]()
Orası öyle 160 hp bir gti ile rs geçilir bencede. Ancak 2.2 üzeri bir GTI biraz hayal.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
bu bahsedilen 206 gti draglara falan girdiğine göre kimsede videosu yokmu nasıl gittiğini görmüş olurduk..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
tabıkı rs gtı once 1.6 aracları gecsın ondan sonra 2.0 lıtreye bulassın...
kafan karısmasın arkadasım albı rs bak gazlamana......
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake
et giren yere dert girmez.
rcnın 177sı ile gtın kı bır olmaz17sı sanzıman oranları vssı farklı
gecebılır bellı olmaz![]()
23 hakkatten cok be.. 20ye rc alınır
ayrıca bordo 206 ciddi cok ıyı gıderdı vıdeosu sankı vardı youtubta..
sınıf 2de devamlı ilk 2 ye kosardı.. oktaykan zamanları taa![]()
Burayada konu açmışsın kardeş burdanda söyleyim,
Bizim eski Rs Fıratın yeni Rs o almayı düşündüğün 206gti dan daha avantajlıdır.
Araba bizdeyken zerre kadar problem çıkarmadı.
Motor takasını Fıratla yapabilirsin kendisi Motorcudur lakin bende bazı "Motor"ları severim
Erdal Arslan'ın Draglara giren 206Gti'ına gelince.Çok emek verdi bizde destekledik yanındaydık yakınındaydık.Araba için paradan kaçmadı çok uğraştı.Dynoya girmedi tahminim 180-185 hp lere getirdi.Şimdilerin hızlı sx cisi Bora kardeşle iyi bir rekabetleri oldu.Ama erdalınki hızlıydı![]()
206 gti ile Oktaykana geçildikten sonra kızdı ve sattı 306gti aldı onu yapmadan 205gti yaptı,ist.mahallide birinci oldu bikez.Neyse fazla daldım derinlere![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)