User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
95 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Civic 1.4 is , Flash txe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşakızı fundanın 1.4 e denk gelmezsen şansın olur. Yoksa o araba ciddi yürüyordu.
    IN BOOST WE TRUST

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir abimde otomatik 1.4 hb vardı 180 deviriyordu lpgli idi araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim ihtixardada kısa war 190 200hiç dnemedim açıkçasi yapıosada kasmam cnku makum flash 140 itibariyle buzda dans oluyo 170 180ler ıdeal ama avrupa yakası cddı uzak olur bna denk gelırsek bıgun çk ısterm olmadı anadoluya yolunuz dusrse çay çorba ıçer mhbbetımızı eder dneriz. Teşekkurler tklıf ıcın
    Anadolu yakasına işim düşmez maalesef, eğer sizin bu yaka'da işiniz olursa yazarsınız deneriz. Teklifimin son kullanma tarihi yok.
    Merak etmeyin bizim Honda'da 140'tan sonra "I can believe, i can fly" moduna giriyo

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flaş sağlıklıysa iyi geçer
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paşakızı fundanın 1.4 e denk gelmezsen şansın olur. Yoksa o araba ciddi yürüyordu.
    Funda ablanın 1.4 ü hatırlıyorum evet baya hızlıydı sanırım

Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir abimde otomatik 1.4 hb vardı 180 deviriyordu lpgli idi araç
    Bizim bir arkadaşımızda da otomatik var ama sürekli seyehat ettiğinden denk gelemiyoruz. sanırım rahatlıkla geçebilirim ama. lpg aracımda bağlıyken binmişti de benden hızlısın diyorduç yinede görmek lazım.

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakasına işim düşmez maalesef, eğer sizin bu yaka'da işiniz olursa yazarsınız deneriz. Teklifimin son kullanma tarihi yok.
    Merak etmeyin bizim Honda'da 140'tan sonra "I can believe, i can fly" moduna giriyo
    Tamamdır avrupa yakasına geçersem haberleşelim. Teklif için teşekkürler tekrardan. Yok yav meraklık birşey yok zten maksat mhabbet

Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flaş sağlıklıysa iyi geçer
    Kesin birşey söylemek mantıklı gelmiyor en başından beri yazdığım gibi merak sadece

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bir örnek verim 110luk Era ıle denedım era 2 kışı.. 170 e kadar öndeydim cıvıc le

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flash benim Civic'e denk gelseydi bak neler oluyo)Bakımlı stock dahi olsa 1.4is Civicle yürüyemeyeceği kanaatindeyim..
    ALLAH VAR GAM YOK..

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin flash değilde normal 2 stock arabadan bahsedersem 1.4 eski konularda denildiği gibi 15 boy atar , sizin araç için ne olur bilemem ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bir örnek verim 110luk Era ıle denedım era 2 kışı.. 170 e kadar öndeydim cıvıc le
    Drag mı yaptınız roll mü o denemede Murat abi?

Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash benim Civic'e denk gelseydi bak neler oluyo)Bakımlı stock dahi olsa 1.4is Civicle yürüyemeyeceği kanaatindeyim..
    hmmm. İşte benim merak ettiğimde bu cidden. Çünkü teamhondaturkey de de aynen bu şekilde yazılar vardı acaba cidden çok mu hızlı civic yoksa flash ne kadar gidebilir bilmiyor mu oradaki arkadaşlar diye dtüşünüyordum bende. Aracınızın konusunu hatırlıyorum kabarık bir liste vardı sanırım içinde keşke denk gelebilseydik denerdik Maksat muhabbet eğlence olsun. Teşekkürler yorum için.

Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin flash değilde normal 2 stock arabadan bahsedersem 1.4 eski konularda denildiği gibi 15 boy atar , sizin araç için ne olur bilemem ,
    Benim aracımda her ne kadar bakımlarını yaptırsamda 250 küsür km lerde sonuçta ve 7 sene falan sadece lpg ile kullanılmış.. ne olursa olsun metal yorgunluğu var arabada ama kendi halinde birşeyler yapıyor işte Gerçekten fabrika kondisyonlu bir flashın nasıl yürüyeceğini sanırım birçok insan tahmin edemiyor sorun burada.. Bu araba 91 senesinden itibaren babamdaydı. Sağolsun yolda hiç utandırmamıştı bizi... Avrupa yakası çok uzak kaldığından B16 nın teklifi değerlendiremedeki bi abimizde de otomatik gayet sağlıklı bi civi var onla denersek önümüzü görürüz az çok ne kadar gidiyormuşuz diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drag mı yaptınız roll mü o denemede Murat abi?

Avrupa yakası çok uzak kaldığından B16 nın teklifi değerlendiremedeki bi abimizde de otomatik gayet sağlıklı bi civi var onla denersek önümüzü görürüz az çok ne kadar gidiyormuşuz diye
    roll yapmıştık..
    otm ıle boşa deneme duz ıle arasında cıddı fark var denersende uste 7-8 boy ekle en az manual farkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    roll yapmıştık..
    otm ıle boşa deneme duz ıle arasında cıddı fark var denersende uste 7-8 boy ekle en az manual farkı
    Cumartesi karbüratör bakımı yapıldı da dün akşam kontak içinde sorun çıktı onu değiştirmem lazım şarj kesti araba ondan sonra bakalım ne olacak düz bulamazsam otomatikle basar bi görürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi karbüratör bakımı yapıldı da dün akşam kontak içinde sorun çıktı onu değiştirmem lazım şarj kesti araba ondan sonra bakalım ne olacak düz bulamazsam otomatikle basar bi görürüz
    ok bu hafta full yağmur gösterıyor. denersen banada haber et

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    feci oynayamaz o kadar da değil flash bencede geçer ama 1.4 is manuel o kadar da kötü giden bi araba diğil sağlıklısı 1-2-3 ü çok güzel çeviriyo . 4-5 evde yok

bu arada benim dediğim otomatik olan fd6 passat geçen
    Flash ile 1.4is yakın giderler is nin gidişini biliyorumda Flashı bilmiyorum youtube da 1.6 mk1 Focusu geçtiği video vardı epey şaşırmıştım izlediğimde denk gibiler uzunda Flash daha nefesli gidiyor gibi(o focus videosuna göre değerlendiriyorum.)

o 2.0 Tdi Passatı geçenlerin konusuna bende denk geldim ağzım açık okudum bazıları öyle bir sallıyorki dehşete düştüm o forumu okuyup fd6 alan arkadaşım vardı kısa süre sonrada sattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rene54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flash ile 1.4is yakın giderler is nin gidişini biliyorumda Flashı bilmiyorum youtube da 1.6 mk1 Focusu geçtiği video vardı epey şaşırmıştım izlediğimde denk gibiler uzunda Flash daha nefesli gidiyor gibi(o focus videosuna göre değerlendiriyorum.)

o 2.0 Tdi Passatı geçenlerin konusuna bende denk geldim ağzım açık okudum bazıları öyle bir sallıyorki dehşete düştüm o forumu okuyup fd6 alan arkadaşım vardı kısa süre sonrada sattı
    1.6 focus sahibiydim eskiden bende az çok bilirim üstlerde nasıl gittiğini o flash baya da bi yürüyor uzunda focusla ve biyerde de accorddan çekim yapıyorlar oraya da dikkat etmek lazım flashla birlikte gazlanan yere ve araçlar lpg liler.. bilmiyorum bakalım işte deneyip görelim ne olacak merak ediyorum. Sonrasında gıdıklayacam biraz arabayı ufaktan o yüzden başlamadan önce baz olsun banada Açıkçası gelsin geçsin 1.4 rahatlayalım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 boy geçmesi için bence 1.4is değil anca vtec olması lazım hondanın, flashın şuursuz kopuk uçurtma bir gidişi var hakkaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 boy geçmesi için bence 1.4is değil anca vtec olması lazım hondanın, flashın şuursuz kopuk uçurtma bir gidişi var hakkaten.
    Abi çaktırma biliyorsun nasıl gittiğini diye.. o kadar fark atılacak gibi konuşuluyor ki eski arabamla denicem diye bende şüphe etmiyor değilim. Neyse merak etmeye devam edelim... iddaam yok tabiki de ciddi geçilirsem 1.4 e, motor koyarım arabaya sanırım...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben eski aracım 1.4 otomatikle bastım bir flaş 1.7 le sağlıklımıdır bilemicem ama çok rahat arkamda kaybettim flashı ki arkamdan hız kesmemiş ışıklarda durduğumda duramadı geçti ama sizin farklılıklar var o yüzden nolcağını bilmem
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben K.Kaan ın aracından behsetmiyorum yanlış algılanmasın , stock sağlıklı 2 araçtan bahsediyorum , 1.7 ler 130 oldumu kesiliyor yakın arkadaşım aldı 2 ay önce 2 parça boyalı füme , bilmiyorum flash S değil ondan dolayımı acaba ? burda olaydı denerdik 1.4 bulup ama askerde şuan

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her arabada olduğu gibi flash içinde diyorum araba var araba var
    Kaan'nın arabası kondisyonu yerinde LPG'siz karbüratör ayarları iyi benzini bir hayli içen sağlıklı bir araba

Bende kangoo var 1.5 dci 105 hp yazılım ile dynomics 124ps aldık normal bir dynoda 135 hp şuan arabam ve Flash ile denememde 1 boy flash beni geçiyor..
    aracım 1.4is 1.4ef 1.5ex göre bir hayli hızlıdır kangoo ki flash şuan çok fazla iyi MAŞALLAH
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler