3 de 190 ? hmm...kac bin ceviriyor merak ettim dogrusu.
Hadim değil tabi senin gibi bir chip uzmanınla aşık atmak ama bende kendi çapımda bişeyler biliyorumBahsettiğimiz araçta benim bir önceki aracım olunca nacizhane bilgilerimi paylaşmak istedim hepsi bu.Cupra 1.8t golfün üstünden zıplayarak geçer zaten
Bahsedilen top sportta aynı beceride kullanıcı ile her denemede golfü geçer.Benim aracım şanzımanı diğer leonlara göre okadar uzun olmasına rağmen 3. vitesde 190 göremezken şanzımanı normal olan leon o sürate çıkamaz,type r devir göstergesi takarsan o ayrı
Senin golfe yakınlığın baya belli burda daha objektif yazmak lazım yada daha mantıklı.Ama hala idda edresen 3. vitesde 190 sana bir video gönderim 3 vites 175 de bittiği.Ve bahsettiğim araç yani benim eski top sportum 4. vites 235 görüyo.Videolarda civic le yürüyen top sport bahsettiğim araç.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
5 yıldır bu araca biniyorum 3.viteste 190km/h için motoru indirmek üzere risk almanız gerekir! A3 1.8T'lerin stok devir kesicisi 6800 D/dak.dır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
zaten olay 3 de bitiyormuşdiğer dişlilere gerek yok onu uzun yol için yapmışlar
![]()
et giren yere dert girmez.
leondakı sanzımanı bılmıyorum ama a3 1.8t dekı 5 ılerı sanzımanda 4 210-215lerı gorur.bu arada benım verdıgım degerler 7300 lımıtore gore yanlı$ anlasılma olmasın.son bır ekleme ; 17 jant 45 yanak 225 lastıkle gorunen degerler bunlar...orj. gore sanıyorum mın.4-5 km'de bu oynatır![]()
Evet aynen öle ama dediğim gibi bu aracın dişli oranları hakikaten enteresan,servisler bile ne olduğu hakkında kesin birşey söyleyemediler hala.Bunu yazmamdaki sebeb chip uzmanı arkadaş 3. vites 190 demiş leonun vites oranları çok uzun demiş golf her türlü geçer demişBenim leonumun vites aralıkları bukadar uzun olduğu halde 3. vitesde o sürati yapamıyor,yanlış bilgi verilmesin amaç bu.
Top sport bence golf 1.8t den bir çok bakımdan üstün,new cupram olmasına rağmen hem eski kasaya hemde eski kasadaki işçiliğe hala hayranım.
aracım 98 model.oncekı mesajımdada dedıgım gıbı 7300 lımıtor ve farklı kombınasyon jant lastıkle kadranda okunan degerler bunlar.yanlız dıagnostıge gore 10km cıvarı farklı gorunuyor.bende anlamadım hangısıne ınanıcaz artıkfakat sunu belırteyımkı 7300d.dakıka'da kesınlıkle 155 olamaz buna emınım
yada benım aracta bı sorun var..
98 model A3 1.8T'de 7300'de limitör olamaz. Orj kesicisi 6800'dür. Gereksiz bi chiple komple iptal edilmiştir. Senin 7200-7300'de hissettiğin alt viteslerde gazladığında EDL'nin o devirlerde yaptığı müdahaledir. AGU motorlardaki ECU'lerde devir kesici ya aynı kalır yada komple iptal olur...
üf süper olmuş ama sonuç her denemede alan leon buda gercek olan tek şey ve leon iki kişi golf gti tek kişi http://http://www.izlesene.com/video...-dj0820/597646
benim makinada leon 1.8T 180 liklerden. 6 ileri şanzumanı var, yazılım var ve 3 de 185 yapıyor 4de 235 yapıyor (redline 7200 rpm) dileyene çekip videosunu göndereyim
BU RESİMDE 6NCI VİTESDEYİM DEVİR VE KADRAN ARALIKLARINA DİKKAT
(arıza ışığım 7200 redline aşımından dolayı arada bir yanıyor sönüyor)
![]()
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
Ohaaa böle bi şanzuman yok Ali... Senin aracın dişlileri herhalde RS6 şanzumanın dişlileri ile karışmış filan!Bu arada chipten dolayı devir kesiciyi ileri alsan bile motor arıza lambasını yakmaması gerekir aracın. Ya başka bişi var yada o chipte devir kesici düzgün programlanmamış...
VAlla ben söylediğimde nedense inanılmaz olamaz öyle birsey denmişti. İllaki fotografının konması gerekiyomuş demekki.. Hangi vitese taktıgımızı ve ne gordugumuzu de karıstıracak değiliz allaha şükür. Arac benim olmadıgı için cekip koyma fırsatım olmamıştı. Arkadaslar koymuslar sagolsunlar. Bu arada duzeltiyim, bahsettigim hız chipten sonrakiydi yanlış hatırlamışım. chipten once kullanmamıştım aracı cunku. Bu aracın vitesleri anlamsız uzun ve bu da gidişini gölgeliyor. Daha kısa bir oran olsa, emin olun coook daha iyi gidecektir bu araba.. Bu arada benim kullandıgım ve yaptıgım 2 leon da aynı vites oranlarına sahipti. Bu aracta da bu var ve demekki leonlarda bu tarz wr bir sanzuman kullanılmıs.
@bullet.. Ankarada arac sarı.. fakat pert oldugu için parcalar sokuldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)