User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: f30 2014 vs Hyundai Tucson 2015

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vazgeçtim yakın zamanda uygun bir Nbt bulup taktıracağım. Yavaş doldurmaya karar verdim. Tekrardan teşekkürler

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40. yıl aldık ondada cruise kontrol yokki hız sınırlayıcı var. Hala kulakçıklı vites yok sanırım BMW geri geri sarıyor artık kendini bunlar e46 da dahi vardı
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket spec dün bayağı Dacia Duster kullandım.Mesela Duster benim Golf7'den o kadar doluki...
    -Navigasyon,DVD
    -Geri görüş kamerası,park sensörü
    -Karartılmış arka camlar
    -Cruise Control
    -Bluetooth...vs uzar gider.

Hatta sizin BMW'nizdende donanım olarak dolu diyebiliriz.Lakin arabayı sürerken gram zevk almadığım gibi bir an önce inmek istiyorum.Attan inip eşşeğe binmek deyiminin birerbiir örneği.Donanım ayrı birşey,kalite ayrı birşeydir.Mantıken aynı duruyorlar ama gerçekte alakaları yok malesef...

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşimde Hyundai i20 var, 3 sene önce 0 km aldık. ara sıra mecburen kullanıyorum
    benim gözümde 15 sene önce üni. deyken kullandığım Uno 70S den farkı yok, tek farkı otomatik camlar.
    BMW yi satıp donanım için hyundai almak bence çok akıllıca olmaz. o donanımların hangilerini günlük hayatta kaç kullanacaksınız bence ona göre karar verin. ben cıvıc deki hız sabitleyiciyi 9 senede 9 kere kullanmadım.

edit: doğru karar vermişsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 30 senelikte olsa bmw bmwdir , e34den inip 94 accorda binince anlamıştım .arada galaksiler kadar fark vardı hele hyundai kia falan bunlarla bir tutulmamalı asla.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa ve net söylemek gerekirse herhangi bir hyundaiyi herhangi bir bmw ye asla tercih etmem. Model yılı ne olursa olsun.
    Şöyle bir gerçek de var, unutmamak lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19988158/detay

Bir de Equus var, bu aletin yeni kasası falan var

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2014 model f30, nisanlimda 2013 model (2013 kasimda almis) sportage var...

evet f30dan dolu, katlanir ayna, isitmali koltuklar, kendi kendine park vs...

fakat gecen 2 sene ve 40bin kilometre sonunda sportage nin aldigi bitik ve yorgun hali tahmin edersiniz az cok...

kullanimla kesin alakasi vardir ama kalite dedigimiz sey 40bin kmde 2 yasinda bmw ve gkoreli araci yanyana koydugumuzda ortaya cikiyor bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazan tüm arkadaşlar haklı Hyundai kötü marka demiyorum İ30 kullanmıştım beni hayrete düşürmüştü yine yeniden süpriz yaparmı görünüşü garanti donanımlar cidden aklımı karıştırarak konuyu açtım. Fakat biliyorumki 1-2 sene sonra sıkılacağım.Satmaya kalktığımda Suvlardaki genel değer kaybı ve hyundai nin marka algısı yüzünden 113.000 tl ye aldığım arabayı belkide 90 a belkide 80e zor satacağım. Babama danıştım saçmalama deyip üstünde durmadı daha sonra 2 sene sonra bmw her zaman hyundai alabilir ama Hyundai aynı bmw almaz dedi.Çok çok haklıda. Bu son arabam olacak galiba Yavaş yavaş doldurmaya başlıyorum bu arada.Perşembe günü nbt yi takıyorum.

Aklımdakiler ;Nbt, Crusie Control, Gelismiş gösterge panali, Katlanır ayna

Varsa şunuda ekleyin dediğiniz uygundan parça aramaya başlıyayım

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazan tüm arkadaşlar haklı Hyundai kötü marka demiyorum İ30 kullanmıştım beni hayrete düşürmüştü yine yeniden süpriz yaparmı görünüşü garanti donanımlar cidden aklımı karıştırarak konuyu açtım. Fakat biliyorumki 1-2 sene sonra sıkılacağım.Satmaya kalktığımda Suvlardaki genel değer kaybı ve hyundai nin marka algısı yüzünden 113.000 tl ye aldığım arabayı belkide 90 a belkide 80e zor satacağım. Babama danıştım saçmalama deyip üstünde durmadı daha sonra 2 sene sonra bmw her zaman hyundai alabilir ama Hyundai aynı bmw almaz dedi.Çok çok haklıda. Bu son arabam olacak galiba Yavaş yavaş doldurmaya başlıyorum bu arada.Perşembe günü nbt yi takıyorum.

Aklımdakiler ;Nbt, Crusie Control, Gelismiş gösterge panali, Katlanır ayna

Varsa şunuda ekleyin dediğiniz uygundan parça aramaya başlıyayım
    gelismis gosterge paneli olmadan nbt dediginizi (buyuk ekran / navigasyon galiba adi bilemedim) takamiyorsun diye duydum...

ayrica bende katlanir ayna ve koltuk isitma isterdim en basta...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cruise adaptip olansa enfes olur, olabilirse ön park sensörü hoş eder

buarada FF de detaylı yapılan araç senindi galiba ekstra olarak sol öndeki deliği yaptırdıysan üstüne birde karbonfiber lip+bagaj üstü spoyler ve mperf. marspiyel takarsan dıstanda gayet basarılı durur

mesela

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cruise adaptip olansa enfes olur, olabilirse ön park sensörü hoş eder

buarada FF de detaylı yapılan araç senindi galiba ekstra olarak sol öndeki deliği yaptırdıysan üstüne birde karbonfiber lip+bagaj üstü spoyler ve mperf. marspiyel takarsan dıstanda gayet basarılı durur

mesela

Evet benim aracımdı nazarlık diye yaptırmıyorum o tamponu :P Çok beğendim gerçekten kimin aracıysa allah kaza bela vermesin. Bunlarıda listeye aldım. Paracıklar paracıklar

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet benim aracımdı nazarlık diye yaptırmıyorum o tamponu :P Çok beğendim gerçekten kimin aracıysa allah kaza bela vermesin. Bunlarıda listeye aldım. Paracıklar paracıklar
    Hocam hak veriyorum size, daha donanımlı, gidişi vs iyi diye hatta dizel olmasından dolayı cazip geliyor size...
    Peki sormak isterim F30 unuz ile kaç defa bakım dışında servise gittiniz, kaç defa yolda kaldınız ya da servis/parça/hizmet sıkıntısı yaşadınız?
    Bende F30 kullanıcısıyım M Paket estoril 2015 3.18 3 silindirli model aldım yaklaşık 20 gün evvel, babamda da 2013 modeli var ve arabanın iç aksamından tek ses gelmiyor ki ben çok hassasım bu konuda...

Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar donanımdan ziyade markaları kaliteyi ve tabii ki ruhlar aleminde değiliz satış zamanını düşünmek gerekli. Çeğrek altın gibi araba, 2 günde bozdurursunuz ama diğer bahsettiğiniz marka da işiniz biraz zor. Çok dolu olması ''bana ne kardeşim o donanımlar bana yaramaz'' diye nitelendirilebiliyor

PM gönderdim ayrıca size.
    Saygılar

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir gerçek de var, unutmamak lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19988158/detay

Bir de Equus var, bu aletin yeni kasası falan var
    gayet boktan duruyor bence hiç bir numarası yok heybetli duruşu dışında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam hak veriyorum size, daha donanımlı, gidişi vs iyi diye hatta dizel olmasından dolayı cazip geliyor size...
    Peki sormak isterim F30 unuz ile kaç defa bakım dışında servise gittiniz, kaç defa yolda kaldınız ya da servis/parça/hizmet sıkıntısı yaşadınız?
    Bende F30 kullanıcısıyım M Paket estoril 2015 3.18 3 silindirli model aldım yaklaşık 20 gün evvel, babamda da 2013 modeli var ve arabanın iç aksamından tek ses gelmiyor ki ben çok hassasım bu konuda...

Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar donanımdan ziyade markaları kaliteyi ve tabii ki ruhlar aleminde değiliz satış zamanını düşünmek gerekli. Çeğrek altın gibi araba, 2 günde bozdurursunuz ama diğer bahsettiğiniz marka da işiniz biraz zor. Çok dolu olması ''bana ne kardeşim o donanımlar bana yaramaz'' diye nitelendirilebiliyor

PM gönderdim ayrıca size.
    Saygılar
    Ben hyundaiyi hep sevdim donanımlı ve gerçekten sorunsuz olması aklımı çeldi he bide 4x4 olması. 15.000km dir bende arac suanda sadece klimada titrşim var deyip servise gittim sadece.. i30 aracım vardı ondanda sadece direksiyon soyulmasından gittim garantiden değiştirdiler. Evet 2. elde hyundainin marka algısı yüzünden biraz zor satılıyor fakat ben hala diyorumki son zamanlarda ford opel gibi araçlardan çok daha iyi araçlar yapıyor.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik basınc sensörü zorunlu oldu abs gibi aetık dacia sanderoda bile var mecbur olmasa onu bile koymazlardı.
    Bmw den inilip hyundai ye binilmez deniliyor ama iç konfor ve aksesuarın yarısı bile yok
    En azından kullanılan bazı kişiye göre gerekli olan aksesuarlar varsa evt 1-2 şey için vaz geçilmez.

İçinde kullanırken gerekli lüks ayrıntı vs olmasa yağmur çamur kar kış hayat güvenliği daha az olduğunda bentley olsa ne yazar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hyundaiyi hep sevdim donanımlı ve gerçekten sorunsuz olması aklımı çeldi he bide 4x4 olması. 15.000km dir bende arac suanda sadece klimada titrşim var deyip servise gittim sadece.. i30 aracım vardı ondanda sadece direksiyon soyulmasından gittim garantiden değiştirdiler. Evet 2. elde hyundainin marka algısı yüzünden biraz zor satılıyor fakat ben hala diyorumki son zamanlarda ford opel gibi araçlardan çok daha iyi araçlar yapıyor.
    Geçenlerde yeni kasa i20 kiraladım. Teyzemdede makyajlı kasa fiesta var. İkisinide aynı zamanlarda uzun süreli kullanma şansım oldu. Net ılarak söyleyebilirim ki fiesta her konuda i20'den üstün bir araç. 90 model bmw'ye binerim yine de i20'yi paramla alıp kullanmam.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F30'dan inip (hemde estoril M ) tucsona falan benimde görüşüm binilmez anlık bir macera olur donanım beğenilir fakat sular durulunca aracın F30'a göre direksiyon hissizliği iç malzeme kalitesi, salınımı vs vs insanın canını sıkmaya başlar.
    Benim asıl ilgimi çeken ise; zamanının üstüne bakılmayan rakip görülmeyen "teneke yhaa" denilen, tüm otomobil kültürü, bilgisi, sınırı getzten yumurta kasa accentten ibaret olduğu zannedilen hyundai gözümüzün önünde kendini geliştirdi bu günlere geldi.
    BMW ile tabiki kıyas kabul etmiyorum ama en azından çoğu kişiye "acaba" dedirtmeyi başardılar en azından şu konuda.
    Çoğu orta sınıf markadan da şuan benim gözümde çok daha başarılı çok daha kaliteli araçlar üretiyorlar.
    Bazıları 2000'lerin başından beri yatarken adamları tebrik etmek lazım

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence de f30 satılıp tucson'a binilmez gibi geliyor. Donanım derdiniz varsa F30 satıp dolu b8 a4 alabilirsiniz. Kalite konfor eksiklik hissetmezsiniz.

Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde yeni kasa i20 kiraladım. Teyzemdede makyajlı kasa fiesta var. İkisinide aynı zamanlarda uzun süreli kullanma şansım oldu. Net ılarak söyleyebilirim ki fiesta her konuda i20'den üstün bir araç. 90 model bmw'ye binerim yine de i20'yi paramla alıp kullanmam.
    yeni kasa i20 konusunda pek objektif yaklaşmadığınızı düşünüyorum. AutoBild'in küçük sınıf karşılaştırmasında i20 sınıf lideri polo'nun önüne geçmiştir birçok disiplinde ve sınıf lideri olmuştur. Bu güne kadar alman araçlarının, özellikle polo ve golf'ün 2. olduğunu dahi görmedim. Fiestadan bariz üstün bir araç i20.
    Ms2k