Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
Printable View
Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
e90 Diyorsunuzda arabanın içi süspansiyon konforu manuel şanzımanın sertliği aynı şekilde direksiyonun:) günümüz standartlarının çok gerisinde, yani bmwden golfe geçiyorum s500 havası veriyor o derece:)
golften f10 520ye geçince o kadar fark hissedilmiyor..)
e90 erkek arabası tam:)
Golf 7 yol tutmuyor diyenlere yol tutuş limitlerinden bahsetmek lazım biraz:)
2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..
Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..
Eski e90 kullanıcısı olarak şu fiyatları etmeyiceğini söyleyebilirim tamam konforu çok yerinde her hafta izmit istanbul yapıyoduk işimiz gereği halen de yapmaktayız e90 nı sattık tan sonra konforunu arar olduk kiralık arabalarda falana ama yinede eksileri yok değil direksiyonu günümüz arabalarına göre biraz sert sol direk sörüşü engeliyo fazlasıyla aşırı derece de bir kör nokta yaratıyo iç trim parçaları aşırı derecede kalitesiz 90 bin deki aracımda nereye elimi atsam elimde kalıyodu en son far açma yerini gümüş parçası elimde kaldı serviste yapıştırdılar :D kapı içlerindeki parçalar falan çabuk yıpranıyo bmw olduğu için masraflarını saymıyorum bile bu gün ilanlarına tekrar bakim dedim ekranlı otomatik 3.16 lar 79 milyar hatta 80 binleri geçmiş durumda bu piyasada fiyatının arabası değil bence o paraya sıfır arabaya binmek daha mantıklı bir seçim olur.
Eklemezsem olmaz ama BMW ile görülünce yapılan muhameleler daha da bir farklı olabiliyo orasıda ayrı tabiki :D aklınıza gelen ilk şey den daha ziyade iş görüşmelerinde bile değişiklikler olabiliyo :D bazı mekanlarda kapıda konturol yapılırken konturolsüz giriş falan :D
Direksiyon tepkin ciddi oranda değişecek, yüksek hız stabilitesi iyileşecek baya memnun kalırsın.
Golf'ü 15 jantlastikle bi ben tutamadım yolda ona üzülüyorum arabada potansiyel var baya inanıyorum ama benimki döneceği yok ama insan bekliyor işte hesabı :D
Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi :(
ürüne orijinal demedim de ama anca bu kadar cuk diye oturur iddasını kabul ederim :) bir ara gel kullan sen karar ver kalitesine inan şimdiye kadar hep eibach 5 cm kullandım pejolarımda ve bora polo vs. hepsindede felaket memnun kaldım Hr düşündüm yada vogland ama herkes şikayetçi internette 5cm eibacha kötü diyen 1 tane bile kişi yok ve en son kr95 koray abimiz taktı o bile hat safada memnun. marketçi arkadaşımızında golf 7 sine taktık arkadaş havalara uçuyor hala anca bu kadar güzel olur diye :) bende anlamıyorum ama haddinden fazla kaliteli ve güzel inanki
bence boşver bu bmw sevdasını güzel bi yazılımla ve görselle çok güzel olur araban.
Yeni Passattada o durum bolcana mevcut Levent:) Otopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir:) olmuycak şey oldu:)
Bugün f20 kullandım ve hani bir önceki sayfada yazanların hepsini doğruladım.Hani malzeme kalitesi golften daha kötü, ses yalıtımı yalan olmasın fark hissetmedim yani üstünlüğü yok bence iki tarafında, konforda açık ara golf, yol tutuşuda daha kötü hissettiriyor f20, ama arkadan itiş olduğu için burdaki kullanıcıların sorun yaşayacağını düşünmüyorum otur gaza girsin çizgiye yani, ama mevzu sürüş zevkinde kopuyor ya harbiden çok eğlenceli arkası küçükte olunca.Yani hani konformuş yol tutuşmuş umrumda bile olmadı sürerken devamlı bi gülümseme vardı yüzümde :)
Bu arada a3 8p sahibiydim daha önce 8v de kullanmışlığım var golf 7 ile malzeme kalitesi hariç belirgin bir fark yok bence
Golf'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadan itiş gibi bi hevesiniz falan yoksa corolladan sonra baya çağ atlatır
1.2 tsi manuel golf7'yle
şehiriçi ort hız 20 falanken ortalamam 7.2 - 7.5 arası
haricindede türlü türlü gaza oturmalar sıkmalarda bile ilk 3000-4000 km falan 10 litre dolaylarını görüyordum ama şuanda 9 u geçiremiyorum
Duygusal sıralama
1-f20
2-a3
3-golf
Mantığa dayalı sıralama
1-a3
2-golf
3-f20
Bu arada bugün biri kanıma girdi bi ihtimal a4 b8 1.8 tfsi 160lık manuel sunroof bixenon denk getirebilirsem aynı fiyatlara onada kayabilirim eski audimden audi hayranlığı da var, ama önden çekiş falan zor kararlar zor tercihler :)
o fıyatlara cıkılacaksa tertemız rx8 alırdım. cok klas ve yakısıklı vergısı az . sadece benzın bıraz yorabılır ama sız zaten yolda yaramazlık yapmak istıyorsanız kırmızı yenı kasa rx8 bakın derım
Tüketim fena değil ama ben 1.4 tsi düşünüyorum olursa şayet, yıllık 12-13 bin km yapıyoruz zaten dizelin anlamı yok gibi açıkçası o sebeple..
bana karma kullanımda yani sürekli eko kastırmadan ortalama 25-26km hıza denk gelicek şekilde 8-8.5 u geçmesin yeter. Yaparsam zaten dp veya orta iptali ile yazılım yaparım yine onda da 1-2 sıkıp bırakmacalı olur şehir içi eğlencem.
Corolla yol tutuş olarak şuan için std Focus 2 den daha iyi kıvamda diyebilirim, minimum konfor kaybıyla beraber ama tabi daha uzun vites oranları daha yeni araba hertürlü daha konforlu olacak 10 yaşını doldurmak üzere olan Corollaya kıyasla.
A4 mantıklı tercih gibi görünse de 1.8 tsi, stronic olmayan otm. şanzımanla annemin arkadaşında vardı 10-11 altına düşmüyordu tüketim olarak oem aracın, aynı kişi şuan f30 316 ile 7.6-8 arasında tüketiyor öyle söyliyim :)
4 kapıdan daha rahat bınme ınme ergonomısı var . dısardan aıle gorurse bune der. ama rx8 e bakmak ıcın goturun . arka kapıları gorduklerınde fıkırlerı degısır. 1.3 baba bu az yakar dersin kandırırsın ahuhuaa :D
cok daha uygun fıyatlıları var sırf kırmızı dıye paylasıyorum çok ıyı duruyo mk3 ler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31761960/detay
Hahahahahahah bu 1.3 mevzusu çok hoşuma gitti ne yapsam golfümle 8-9 ay daha devam edip rx-8 e mi çıksam ki :D söylediniz 2 saattir youtube da rx 8 videoları izliyorum valla :D tek sorun sandık motor istiyormuş sanırım düzgün bakılmamışları malyajsız kasa 50 ye alınacak rx8 den hayır gelir mi, öğrenci adam olucam kenara para ayırmak lazım İllaki masrafı olur diye düşünüyorum bu tarz arabaların
50 liraya hayırlı birşey bulabileceksem bütçe olarakta kasmadan acayip mutlu eder beni golfü veririm üstüne cebime para bile kalır onlarıda egzoz jant kaplamadır masraftır harcarım
Bence kalan paranı benzine ayırırsın o durumda :)
RX8 ciddi yakıyor..
Rx8 incir agaci diker yakit olarak :)
Multitronic audi ne kadar zevk verir onuda dusunmek lazim :)
ben olsam 70 e çıkılcaksa mk3 alınır 2010 sonrası dıye bılıyorum sandık motor olayı tamaen bılıncsızlıkten . duzgun kullanıldıgında hıc bır sıkınıt cıkarmaz . ya mk3 kasa alıcaksın sıkıntısız bınıceksın benzın masrafın olur . yada ılk kasa bıtık motorlu bulur sandık motor takarsın rodajını sen yaparsın fabrıkanın tavsıye ettgı yagı kullanırsın sıkıntısız yardırırsın. basmadıgında bıle 11 12 yakan . hafıf yardırmalı 15 16 tapa gazda 20lerı bulan bır yakıtı oldugunu rx8 kullancıısı bırınden dınledım tam olarak bılmesemde dogrudur wankel yakar :D ama ne alırsan al drift yapma eğılımınde bır arac alıyosun hıc bırı az yakmıcak. golf 1.2 tsi sureklı redlıne da gezersen 10 lıtre bıle hayal olur . bu yuzden drifte uygun tarzı olan bır arac almanı tavsıye ederım .
arkadaslar adam aksıyon ıstıyorum lannnn dıye bagırıyo sız cok yakar dıyosunuz :D bana bırı f20 1.18i nın sureklı redlıne hardcore kullanımında her kosede gotumu attırayım aksıyon olsun kafasında kullanıldıgında ne yaktıgını solesın ? min. 13 15 yakıcaktır . ekonomi ile zevk ikisi birlikte zor . ha alırsın 3.20d 184 lük dp egzoz yazılım yaparsın kıçınada kilit 10 12 litre ort. yardırırsın yanlarsın
Senelik 20.000 km falan yapıyorum sanırım golf ü alalı 7 ay falan oluyor sanırım o civarda tam bilmiyorum, 12.000 küsür civarı şuan km'si
1-2 sene öncesinde annemde cruze vardı 1.6 otomatik onunla 14 litre yakıyordum ama o zaman senede 5-6.000 km ancaydı. rx8 varsın yaksın helali hoş olsunda ben golfle kastığımda 25 kr yakan adamım normaldede 35 kuruş civarıyla geziyorum tüplü misali takılıyoruz golfle :D hele üniversiteye geçince yaptığım km 25.000'leri bulur diye düşünüyorum,f30 320 de eniştemde var aynı motor oradan biliyorum 8-8.5 ortalamayla geziliyor rahatlıkla yeri gelincede göbekte manuele çekip bi 3ten2 yapınca hafif oturunca eğlendiriyorda tabi rx8 değildirde
direk günlük kullanacağım için rx8 tek başına olmaz gibi hem senede 25.000km motoruna yazık hem yakıttan dolayı bana yazık yazılan değerlerdeyse yakıtı 15-20.000lik bi arabam olsa az yakan günlük bineceğim rx8 ikinci araba keyif arabası olur gibi anca
Ama rx8 ne güzel araba öyle ya, öyle bi girdi ki aklıma hala ben youtubeda rx8 takılıyorum :D
bu mantıkla zaten drift sporu olmaz. ozaman golf kalıcak yanına hobi aracı olarak bısey alıp gazlamalık kullanabılırsınız . bu sayede gunluk ekonomık takılıp drift olayına gelınce 50 100 tl yakıt atıp bı gecede eglencenın dıbıne vurursun. hal bole olursa ne donanım ne yası onemlı olur. 5.25 bulun e36 ve e30dan daha topluları 20bın cıvarı. komple ıcını bosaltın taban halısından tavana kadar . koltuklar pandizotlar vs vs . 2 tane hafıf koltuk taktınızmı yaklasık 150 kg atarsınız . e30 daha hafıf neden o değil dersenız düzgünü yok
welded dif. ? dife kaynak atın para değil
home made lock kit kendiniz yapın yada yaptırın buda para değil.
çıkma lastik? buda para değil
lpgde takın yakıttanda tassaruf edin.
suriye spec liste yaptım daha dahada kaşınma :P :D
bu arada açı kiti videosu aşşağıdadır.
örnek video . izleyelim :D
https://www.youtube.com/watch?v=fZIgskqlhMU
O zaman dans :D
Allahını seven bana bunun nasıl olduğunu açıklasın,ben komple Esp falan kapatabiliyorum ama böyle bişey olmuyor asla arka tekerlere tepsi koydurtacaklar zorla :D
1.30'dan itibaren başlayın
https://www.youtube.com/watch?v=mmfkYTPKXxM
https://www.youtube.com/watch?v=mmfkYTPKXxM
İnanmayacaksın ama sırrı 15 jantta el frensiz esp bile kapatmadan ama kaymak asfalt olacak taşlıda dönmüyor baya göbeği yan dönüyorum o derece master yaptım o derece arkadan itiş sevdası :D Hatta bi pov kamera yada iphone'a tripod ayarlarsam video çekmeyi düşünüyorum fwd drift falan :D
Mevzu geniş almak baya arabic stil sağ sol çat çat kırmak hani youtube kanalında görmüştüm senin bi action videosu var o açıdan falan baya baya fazlasını yapabiliyorum esp kapatmadan kaymak asfaltta
Bende 2 tane 15" teneke var olmadı arkalara takip bir deneyim :D Önler 225/45/17 ama sabaha karşı 3 gibi falan denemek lazımda çok atmaz lastikleride sıfır tenekelerin çünkü.Arkalara ince stepne takılabilir :D
Mevzuyu buldum ya Easy Drift lastiği varmış özel,sana bana ondan alalım takalım arabaya :D
https://www.youtube.com/watch?v=lZqmfqptrXI
https://www.youtube.com/watch?v=lZqmfqptrXI
http://i.hizliresim.com/QWW1bA.jpg
Ulan çok iyi ya
https://www.youtube.com/watch?v=HSoYWfdtrXk
https://www.youtube.com/watch?v=Ee0-Tj5Pa-o
Adam SW Golf7'ile yanladı uahuaha
https://www.youtube.com/watch?v=8gZ_vLJ-4CA
https://www.youtube.com/watch?v=8gZ_vLJ-4CA
Rebel abimizin dediği yol yattı aklıma valla bugün durbanlı bi golf 7 de gördüm yine bi golf aşkı depreşti içimde golfün yanına bi e34 tamamdır hahaha vanilya kokularını şampuanını falan sipariş verdim beyaz tosbanın, bi de çok acıkmış herhalde bugün gece petrolden çıktım yağ lambası yaktı maşallah bi baktım yağa yağ minimumunda altında ama ilk defa ışık yaktı 2.marşda tekrar motor yağı falan uyarısı vermedi, anlamadım 1 litre castrol edge koydum sıkıştırarak kullanıyorum tahminen 0.7 lt falan eksiltmişim 1 litre yağla tam fulledi çizgiyi normal mi değil mi anlamadım
vw yol yardım normal dedi ama anlamadım km tam 12.100 küsürdü ışık yaktığında normalmidir? araba ilk geldiğindede yağ ful tüm çizgi gelmemişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca bu otomobil firmaları böyle bi miktar yağ bi miktar motor soğutma suyu falan çalıyorlar mı anlamadım 0 arabada arabanın motor suyu seviyeside minimumun bi tık üstüydü geldiğinde
Gerçi yağ seviyesine motor sıcakken baktım ben ama çubuk bu durumdaydı 1 litrenin tamamını koyuncada çizgiyi tam sınıra kadar doldurdu
http://i.hizliresim.com/p99Ygr.png
Bu arada ikaz rengide kırmızı değil sarıydı biraz geçtikten sonra tekrar marşa bastığımdada uyarı vermedi bi 3-4 km yüklenmeden petrole döndüm ışık mışık yakmadı
1 lt yak eksiltince isik yakiyor,yaklasik 5.5lt totalde yag almasi lazim,
13.500 de iki gun once arkadasimin aracida yakti(1.4tsi122) aman yanmisken bakima sokayim dedi.Normal sanirim su ilk yeniyken yakmasi,bundan sonra yakacagini zannetmiyorum :)
Valla ortalama hız 30 gibi akan trafikte 5 civarı yakıyorum ama uzun süreli tüketimim 5.8, 6-6.5 arası yakar daha yoğun trafikte bile, 8 i bir kere gördüm trafik hiç gitmiyordu düşün artık hep dur kalktı:) 1220 kg manuel,düzgün aerodinami (golf 7 nin 0.27cw), birleşince araba yakmıyor bildiğin:) yazılımla basınca baya yakmaya başladı basmayınca gene yakmıyor..
Yeni 118i'yi kullanan var mı peki içimizde? 1.5 ve 3 silindir olan makyajlı kasayı... Nasıldır??