User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: F20-E87-Golf 7 üçgeni

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Passattada o durum bolcana mevcut Levent Otopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir olmuycak şey oldu
    Senin Golf ist içi karma tüketim verileri ne alemde peki abi bende mi alsam, tabi baba ikna olursa

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin Golf ist içi karma tüketim verileri ne alemde peki abi bende mi alsam, tabi baba ikna olursa
    Bugün f20 kullandım ve hani bir önceki sayfada yazanların hepsini doğruladım.Hani malzeme kalitesi golften daha kötü, ses yalıtımı yalan olmasın fark hissetmedim yani üstünlüğü yok bence iki tarafında, konforda açık ara golf, yol tutuşuda daha kötü hissettiriyor f20, ama arkadan itiş olduğu için burdaki kullanıcıların sorun yaşayacağını düşünmüyorum otur gaza girsin çizgiye yani, ama mevzu sürüş zevkinde kopuyor ya harbiden çok eğlenceli arkası küçükte olunca.Yani hani konformuş yol tutuşmuş umrumda bile olmadı sürerken devamlı bi gülümseme vardı yüzümde

Bu arada a3 8p sahibiydim daha önce 8v de kullanmışlığım var golf 7 ile malzeme kalitesi hariç belirgin bir fark yok bence

Golf'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadan itiş gibi bi hevesiniz falan yoksa corolladan sonra baya çağ atlatır

1.2 tsi manuel golf7'yle
    şehiriçi ort hız 20 falanken ortalamam 7.2 - 7.5 arası

haricindede türlü türlü gaza oturmalar sıkmalarda bile ilk 3000-4000 km falan 10 litre dolaylarını görüyordum ama şuanda 9 u geçiremiyorum

Duygusal sıralama
    1-f20
    2-a3
    3-golf

Mantığa dayalı sıralama

1-a3
    2-golf
    3-f20

Bu arada bugün biri kanıma girdi bi ihtimal a4 b8 1.8 tfsi 160lık manuel sunroof bixenon denk getirebilirsem aynı fiyatlara onada kayabilirim eski audimden audi hayranlığı da var, ama önden çekiş falan zor kararlar zor tercihler

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fıyatlara cıkılacaksa tertemız rx8 alırdım. cok klas ve yakısıklı vergısı az . sadece benzın bıraz yorabılır ama sız zaten yolda yaramazlık yapmak istıyorsanız kırmızı yenı kasa rx8 bakın derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o fıyatlara cıkılacaksa tertemız rx8 alırdım. cok klas ve yakısıklı vergısı az . sadece benzın bıraz yorabılır ama sız zaten yolda yaramazlık yapmak istıyorsanız kırmızı yenı kasa rx8 bakın derım
    Tek kapı araba şansım pek yok rx8 tek kapıda değil ama yinede anlatsam anlamazlar ailemdende arada kullananlar oluyor aracı o sebepten keşke rx8'e ikna edebilsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada a3 8p sahibiydim daha önce 8v de kullanmışlığım var golf 7 ile malzeme kalitesi hariç belirgin bir fark yok bence

Golf'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadan itiş gibi bi hevesiniz falan yoksa corolladan sonra baya çağ atlatır

1.2 tsi manuel golf7'yle
    şehiriçi ort hız 20 falanken ortalamam 7.2 - 7.5 arası

haricindede türlü türlü gaza oturmalar sıkmalarda bile ilk 3000-4000 km falan 10 litre dolaylarını görüyordum ama şuanda 9 u geçiremiyorum

Bu arada bugün biri kanıma girdi bi ihtimal a4 b8 1.8 tfsi 160lık manuel sunroof bixenon denk getirebilirsem aynı fiyatlara onada kayabilirim eski audimden audi hayranlığı da var, ama önden çekiş falan zor kararlar zor tercihler
    Tüketim fena değil ama ben 1.4 tsi düşünüyorum olursa şayet, yıllık 12-13 bin km yapıyoruz zaten dizelin anlamı yok gibi açıkçası o sebeple..

bana karma kullanımda yani sürekli eko kastırmadan ortalama 25-26km hıza denk gelicek şekilde 8-8.5 u geçmesin yeter. Yaparsam zaten dp veya orta iptali ile yazılım yaparım yine onda da 1-2 sıkıp bırakmacalı olur şehir içi eğlencem.

Corolla yol tutuş olarak şuan için std Focus 2 den daha iyi kıvamda diyebilirim, minimum konfor kaybıyla beraber ama tabi daha uzun vites oranları daha yeni araba hertürlü daha konforlu olacak 10 yaşını doldurmak üzere olan Corollaya kıyasla.

A4 mantıklı tercih gibi görünse de 1.8 tsi, stronic olmayan otm. şanzımanla annemin arkadaşında vardı 10-11 altına düşmüyordu tüketim olarak oem aracın, aynı kişi şuan f30 316 ile 7.6-8 arasında tüketiyor öyle söyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapıdan daha rahat bınme ınme ergonomısı var . dısardan aıle gorurse bune der. ama rx8 e bakmak ıcın goturun . arka kapıları gorduklerınde fıkırlerı degısır. 1.3 baba bu az yakar dersin kandırırsın ahuhuaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok daha uygun fıyatlıları var sırf kırmızı dıye paylasıyorum çok ıyı duruyo mk3 ler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31761960/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapıdan daha rahat bınme ınme ergonomısı var . dısardan aıle gorurse bune der. ama rx8 e bakmak ıcın goturun . arka kapıları gorduklerınde fıkırlerı degısır. 1.3 baba bu az yakar dersin kandırırsın ahuhuaa
    Hahahahahahah bu 1.3 mevzusu çok hoşuma gitti ne yapsam golfümle 8-9 ay daha devam edip rx-8 e mi çıksam ki söylediniz 2 saattir youtube da rx 8 videoları izliyorum valla tek sorun sandık motor istiyormuş sanırım düzgün bakılmamışları malyajsız kasa 50 ye alınacak rx8 den hayır gelir mi, öğrenci adam olucam kenara para ayırmak lazım İllaki masrafı olur diye düşünüyorum bu tarz arabaların

50 liraya hayırlı birşey bulabileceksem bütçe olarakta kasmadan acayip mutlu eder beni golfü veririm üstüne cebime para bile kalır onlarıda egzoz jant kaplamadır masraftır harcarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bence kalan paranı benzine ayırırsın o durumda

RX8 ciddi yakıyor..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx8 incir agaci diker yakit olarak
    Multitronic audi ne kadar zevk verir onuda dusunmek lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam 70 e çıkılcaksa mk3 alınır 2010 sonrası dıye bılıyorum sandık motor olayı tamaen bılıncsızlıkten . duzgun kullanıldıgında hıc bır sıkınıt cıkarmaz . ya mk3 kasa alıcaksın sıkıntısız bınıceksın benzın masrafın olur . yada ılk kasa bıtık motorlu bulur sandık motor takarsın rodajını sen yaparsın fabrıkanın tavsıye ettgı yagı kullanırsın sıkıntısız yardırırsın. basmadıgında bıle 11 12 yakan . hafıf yardırmalı 15 16 tapa gazda 20lerı bulan bır yakıtı oldugunu rx8 kullancıısı bırınden dınledım tam olarak bılmesemde dogrudur wankel yakar ama ne alırsan al drift yapma eğılımınde bır arac alıyosun hıc bırı az yakmıcak. golf 1.2 tsi sureklı redlıne da gezersen 10 lıtre bıle hayal olur . bu yuzden drifte uygun tarzı olan bır arac almanı tavsıye ederım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar adam aksıyon ıstıyorum lannnn dıye bagırıyo sız cok yakar dıyosunuz bana bırı f20 1.18i nın sureklı redlıne hardcore kullanımında her kosede gotumu attırayım aksıyon olsun kafasında kullanıldıgında ne yaktıgını solesın ? min. 13 15 yakıcaktır . ekonomi ile zevk ikisi birlikte zor . ha alırsın 3.20d 184 lük dp egzoz yazılım yaparsın kıçınada kilit 10 12 litre ort. yardırırsın yanlarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam 70 e çıkılcaksa mk3 alınır 2010 sonrası dıye bılıyorum sandık motor olayı tamaen bılıncsızlıkten . duzgun kullanıldıgında hıc bır sıkınıt cıkarmaz . ya mk3 kasa alıcaksın sıkıntısız bınıceksın benzın masrafın olur . yada ılk kasa bıtık motorlu bulur sandık motor takarsın rodajını sen yaparsın fabrıkanın tavsıye ettgı yagı kullanırsın sıkıntısız yardırırsın. basmadıgında bıle 11 12 yakan . hafıf yardırmalı 15 16 tapa gazda 20lerı bulan bır yakıtı oldugunu rx8 kullancıısı bırınden dınledım tam olarak bılmesemde dogrudur wankel yakar ama ne alırsan al drift yapma eğılımınde bır arac alıyosun hıc bırı az yakmıcak. golf 1.2 tsi sureklı redlıne da gezersen 10 lıtre bıle hayal olur . bu yuzden drifte uygun tarzı olan bır arac almanı tavsıye ederım .
    Senelik 20.000 km falan yapıyorum sanırım golf ü alalı 7 ay falan oluyor sanırım o civarda tam bilmiyorum, 12.000 küsür civarı şuan km'si
    1-2 sene öncesinde annemde cruze vardı 1.6 otomatik onunla 14 litre yakıyordum ama o zaman senede 5-6.000 km ancaydı. rx8 varsın yaksın helali hoş olsunda ben golfle kastığımda 25 kr yakan adamım normaldede 35 kuruş civarıyla geziyorum tüplü misali takılıyoruz golfle hele üniversiteye geçince yaptığım km 25.000'leri bulur diye düşünüyorum,f30 320 de eniştemde var aynı motor oradan biliyorum 8-8.5 ortalamayla geziliyor rahatlıkla yeri gelincede göbekte manuele çekip bi 3ten2 yapınca hafif oturunca eğlendiriyorda tabi rx8 değildirde

direk günlük kullanacağım için rx8 tek başına olmaz gibi hem senede 25.000km motoruna yazık hem yakıttan dolayı bana yazık yazılan değerlerdeyse yakıtı 15-20.000lik bi arabam olsa az yakan günlük bineceğim rx8 ikinci araba keyif arabası olur gibi anca

Ama rx8 ne güzel araba öyle ya, öyle bi girdi ki aklıma hala ben youtubeda rx8 takılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mantıkla zaten drift sporu olmaz. ozaman golf kalıcak yanına hobi aracı olarak bısey alıp gazlamalık kullanabılırsınız . bu sayede gunluk ekonomık takılıp drift olayına gelınce 50 100 tl yakıt atıp bı gecede eglencenın dıbıne vurursun. hal bole olursa ne donanım ne yası onemlı olur. 5.25 bulun e36 ve e30dan daha topluları 20bın cıvarı. komple ıcını bosaltın taban halısından tavana kadar . koltuklar pandizotlar vs vs . 2 tane hafıf koltuk taktınızmı yaklasık 150 kg atarsınız . e30 daha hafıf neden o değil dersenız düzgünü yok
    welded dif. ? dife kaynak atın para değil
    home made lock kit kendiniz yapın yada yaptırın buda para değil.
    çıkma lastik? buda para değil
    lpgde takın yakıttanda tassaruf edin.

suriye spec liste yaptım daha dahada kaşınma :P

bu arada açı kiti videosu aşşağıdadır.

örnek video . izleyelim
    https://www.youtube.com/watch?v=fZIgskqlhMU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman dans
    Allahını seven bana bunun nasıl olduğunu açıklasın,ben komple Esp falan kapatabiliyorum ama böyle bişey olmuyor asla arka tekerlere tepsi koydurtacaklar zorla

1.30'dan itibaren başlayın

https://www.youtube.com/watch?v=mmfkYTPKXxM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman dans
    Allahını seven bana bunun nasıl olduğunu açıklasın,ben komple Esp falan kapatabiliyorum ama böyle bişey olmuyor asla arka tekerlere tepsi koydurtacaklar zorla

1.30'dan itibaren başlayın

https://www.youtube.com/watch?v=mmfkYTPKXxM
    İnanmayacaksın ama sırrı 15 jantta el frensiz esp bile kapatmadan ama kaymak asfalt olacak taşlıda dönmüyor baya göbeği yan dönüyorum o derece master yaptım o derece arkadan itiş sevdası Hatta bi pov kamera yada iphone'a tripod ayarlarsam video çekmeyi düşünüyorum fwd drift falan

Mevzu geniş almak baya arabic stil sağ sol çat çat kırmak hani youtube kanalında görmüştüm senin bi action videosu var o açıdan falan baya baya fazlasını yapabiliyorum esp kapatmadan kaymak asfaltta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mantıkla zaten drift sporu olmaz. ozaman golf kalıcak yanına hobi aracı olarak bısey alıp gazlamalık kullanabılırsınız . bu sayede gunluk ekonomık takılıp drift olayına gelınce 50 100 tl yakıt atıp bı gecede eglencenın dıbıne vurursun. hal bole olursa ne donanım ne yası onemlı olur. 5.25 bulun e36 ve e30dan daha topluları 20bın cıvarı. komple ıcını bosaltın taban halısından tavana kadar . koltuklar pandizotlar vs vs . 2 tane hafıf koltuk taktınızmı yaklasık 150 kg atarsınız . e30 daha hafıf neden o değil dersenız düzgünü yok
    welded dif. ? dife kaynak atın para değil
    home made lock kit kendiniz yapın yada yaptırın buda para değil.
    çıkma lastik? buda para değil
    lpgde takın yakıttanda tassaruf edin.

suriye spec liste yaptım daha dahada kaşınma :P

bu arada açı kiti videosu aşşağıdadır.

örnek video . izleyelim
    https://www.youtube.com/watch?v=fZIgskqlhMU
    Abi dediğinde doğru ha f20 ye üste vereceğim parayla bi e34 falan alsam her türlü apaçiliği yapsam gittiği yere kadar zaten arabayada acımam aklıma yattı bu iş şu rusların lada hesabı döndürür dururum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnanmayacaksın ama sırrı 15 jantta el frensiz esp bile kapatmadan ama kaymak asfalt olacak taşlıda dönmüyor baya göbeği yan dönüyorum o derece master yaptım o derece arkadan itiş sevdası Hatta bi pov kamera yada iphone'a tripod ayarlarsam video çekmeyi düşünüyorum fwd drift falan

Mevzu geniş almak baya arabic stil sağ sol çat çat kırmak hani youtube kanalında görmüştüm senin bi action videosu var o açıdan falan baya baya fazlasını yapabiliyorum esp kapatmadan kaymak asfaltta
    Bende 2 tane 15" teneke var olmadı arkalara takip bir deneyim Önler 225/45/17 ama sabaha karşı 3 gibi falan denemek lazımda çok atmaz lastikleride sıfır tenekelerin çünkü.Arkalara ince stepne takılabilir

Mevzuyu buldum ya Easy Drift lastiği varmış özel,sana bana ondan alalım takalım arabaya
    https://www.youtube.com/watch?v=lZqmfqptrXI

Ulan çok iyi ya

Adam SW Golf7'ile yanladı uahuaha
    https://www.youtube.com/watch?v=8gZ_vLJ-4CA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2 tane 15" teneke var olmadı arkalara takip bir deneyim Önler 225/45/17 ama sabaha karşı 3 gibi falan denemek lazımda çok atmaz lastikleride sıfır tenekelerin çünkü.Arkalara ince stepne takılabilir

Mevzuyu buldum ya Easy Drift lastiği varmış özel,sana bana ondan alalım takalım arabaya
    https://www.youtube.com/watch?v=lZqmfqptrXI

Ulan çok iyi ya

Adam SW Golf7'ile yanladı uahuaha
    https://www.youtube.com/watch?v=8gZ_vLJ-4CA
    Rebel abimizin dediği yol yattı aklıma valla bugün durbanlı bi golf 7 de gördüm yine bi golf aşkı depreşti içimde golfün yanına bi e34 tamamdır hahaha vanilya kokularını şampuanını falan sipariş verdim beyaz tosbanın, bi de çok acıkmış herhalde bugün gece petrolden çıktım yağ lambası yaktı maşallah bi baktım yağa yağ minimumunda altında ama ilk defa ışık yaktı 2.marşda tekrar motor yağı falan uyarısı vermedi, anlamadım 1 litre castrol edge koydum sıkıştırarak kullanıyorum tahminen 0.7 lt falan eksiltmişim 1 litre yağla tam fulledi çizgiyi normal mi değil mi anlamadım

vw yol yardım normal dedi ama anlamadım km tam 12.100 küsürdü ışık yaktığında normalmidir? araba ilk geldiğindede yağ ful tüm çizgi gelmemişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca bu otomobil firmaları böyle bi miktar yağ bi miktar motor soğutma suyu falan çalıyorlar mı anlamadım 0 arabada arabanın motor suyu seviyeside minimumun bi tık üstüydü geldiğinde

Gerçi yağ seviyesine motor sıcakken baktım ben ama çubuk bu durumdaydı 1 litrenin tamamını koyuncada çizgiyi tam sınıra kadar doldurdu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)