User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
87 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: F20-E87-Golf 7 üçgeni

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hifi li iç dış M olan E90 320d yi listedekilerin hiçbiri ile değişmem ben de

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekranlı, m paket temiz 320d bu fiyata olsa zaten bu fiyata m paket ekranlı 316i bile bulunmuyor nerdeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 e zor ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
    F30 değil E90 istiyorum ben 2009-11 arası LCi olsun yeter.

Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70 e zor ya
    122 lik Golfte zor ona bakınca Onur

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    F30 değil E90 istiyorum ben 2009-11 arası LCi olsun yeter.
    F30 çıkmadan hemen önce milletin üstüne attılar resmen navili m paket gırtak 320d'leri 45bin Euroya. ozamanki euro fiyatını düşün ve şuanki satılmaya pardon kakalanmaya çalışılan fiyatlara bak
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e90 Diyorsunuzda arabanın içi süspansiyon konforu manuel şanzımanın sertliği aynı şekilde direksiyonun günümüz standartlarının çok gerisinde, yani bmwden golfe geçiyorum s500 havası veriyor o derece
    golften f10 520ye geçince o kadar fark hissedilmiyor..)
    e90 erkek arabası tam
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 ile Golf arasında konfor dengesi olarak uçurum yok, sadece A3 ün içi bariz şekilde daha kaliteli, o sebeple A3 ten Golf'e dönmek pişman etmez ama Leon çok daha taka tuka bir araba ikisine kıyasla.

1 serisi de ölü durumdaki runflat lastiklere rağmen ciddi sessizdi iç mekan olarak, yalıtım tutuş dengesi üzmez, süspansiyon sert ama rft etkisi tartışılmaz bence o konuda da rft olmayan iyi bir lastikle Leon'dan daha konforlu olacaktır.

190 benim boyum, önde olabildiğince en öne oturup kendime ayarladığım zaman arkaya geçtiğimde koltuk arkasındaki diz sokuşturma yerlerine milimetrik sığıyorum. Aşırı dar değil ama öyle Golf kadar genişte değil. A3 Sedan gibi diyebilirim sanırım genişlik bakımından.

bence + olarak motor verimi ve rwd oluşu var ama Golf, A3 te amaç sadece yanlamak değilse ciddi sürüş keyfi ve güveni bir arada verebilen araçlar ve limitleri ciddi yüksek..
    Golf 7 yol tutmuyor diyenlere yol tutuş limitlerinden bahsetmek lazım biraz
    2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..

Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Eski e90 kullanıcısı olarak şu fiyatları etmeyiceğini söyleyebilirim tamam konforu çok yerinde her hafta izmit istanbul yapıyoduk işimiz gereği halen de yapmaktayız e90 nı sattık tan sonra konforunu arar olduk kiralık arabalarda falana ama yinede eksileri yok değil direksiyonu günümüz arabalarına göre biraz sert sol direk sörüşü engeliyo fazlasıyla aşırı derece de bir kör nokta yaratıyo iç trim parçaları aşırı derecede kalitesiz 90 bin deki aracımda nereye elimi atsam elimde kalıyodu en son far açma yerini gümüş parçası elimde kaldı serviste yapıştırdılar kapı içlerindeki parçalar falan çabuk yıpranıyo bmw olduğu için masraflarını saymıyorum bile bu gün ilanlarına tekrar bakim dedim ekranlı otomatik 3.16 lar 79 milyar hatta 80 binleri geçmiş durumda bu piyasada fiyatının arabası değil bence o paraya sıfır arabaya binmek daha mantıklı bir seçim olur.

Eklemezsem olmaz ama BMW ile görülünce yapılan muhameleler daha da bir farklı olabiliyo orasıda ayrı tabiki aklınıza gelen ilk şey den daha ziyade iş görüşmelerinde bile değişiklikler olabiliyo bazı mekanlarda kapıda konturol yapılırken konturolsüz giriş falan
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..

Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..
    vallahi buna katılıyorum felaket viraja giriş gücü var golf 7 nin eş değer arabalarına göre ve 5cm yay taktırıyorum bugün bakalım nasıl olacak yere yapışınca. kullanması hat safada zevkli bir araç aşırı memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyon tepkin ciddi oranda değişecek, yüksek hız stabilitesi iyileşecek baya memnun kalırsın.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi buna katılıyorum felaket viraja giriş gücü var golf 7 nin eş değer arabalarına göre ve 5cm yay taktırıyorum bugün bakalım nasıl olacak yere yapışınca. kullanması hat safada zevkli bir araç aşırı memnunum
    Umarim eibach 5cm degildir bu yay abi...Cunku eibach in bizim araclara boyle bir yay uretimi yok

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf'ü 15 jantlastikle bi ben tutamadım yolda ona üzülüyorum arabada potansiyel var baya inanıyorum ama benimki döneceği yok ama insan bekliyor işte hesabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarim eibach 5cm degildir bu yay abi...Cunku eibach in bizim araclara boyle bir yay uretimi yok
    eibach 5 cm aldım. 5cm liği yok biliyorum malesef ama piyasanın bütün 5cm liklerinden daha yumuşak ve kaliteli geliyor bana felaket bir yay valla arkadaşta da var düşürmesi ve konforu harika geldi

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eibach 5 cm aldım. 5cm liği yok biliyorum malesef ama piyasanın bütün 5cm liklerinden daha yumuşak ve kaliteli geliyor bana felaket bir yay valla arkadaşta da var düşürmesi ve konforu harika geldi
    Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
    Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
    Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi
    ürüne orijinal demedim de ama anca bu kadar cuk diye oturur iddasını kabul ederim bir ara gel kullan sen karar ver kalitesine inan şimdiye kadar hep eibach 5 cm kullandım pejolarımda ve bora polo vs. hepsindede felaket memnun kaldım Hr düşündüm yada vogland ama herkes şikayetçi internette 5cm eibacha kötü diyen 1 tane bile kişi yok ve en son kr95 koray abimiz taktı o bile hat safada memnun. marketçi arkadaşımızında golf 7 sine taktık arkadaş havalara uçuyor hala anca bu kadar güzel olur diye bende anlamıyorum ama haddinden fazla kaliteli ve güzel inanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence boşver bu bmw sevdasını güzel bi yazılımla ve görselle çok güzel olur araban.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Golf ü o kadar uzun kullanamadım da A3 ile arabayı alıp gelirken ist-alanya boyunca kullandım, baya baya yüksek limitteler. Verdikçe istiyor bir de 8/10 una falan gelebilir limitin normal sürücüler açıkçası..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Passattada o durum bolcana mevcut Levent Otopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir olmuycak şey oldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)