Hifi li iç dış M olan E90 320d yi listedekilerin hiçbiri ile değişmem ben de![]()
Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
e90 Diyorsunuzda arabanın içi süspansiyon konforu manuel şanzımanın sertliği aynı şekilde direksiyonungünümüz standartlarının çok gerisinde, yani bmwden golfe geçiyorum s500 havası veriyor o derece
![]()
golften f10 520ye geçince o kadar fark hissedilmiyor..)
e90 erkek arabası tam![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Golf 7 yol tutmuyor diyenlere yol tutuş limitlerinden bahsetmek lazım biraz
2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..
Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..
Eski e90 kullanıcısı olarak şu fiyatları etmeyiceğini söyleyebilirim tamam konforu çok yerinde her hafta izmit istanbul yapıyoduk işimiz gereği halen de yapmaktayız e90 nı sattık tan sonra konforunu arar olduk kiralık arabalarda falana ama yinede eksileri yok değil direksiyonu günümüz arabalarına göre biraz sert sol direk sörüşü engeliyo fazlasıyla aşırı derece de bir kör nokta yaratıyo iç trim parçaları aşırı derecede kalitesiz 90 bin deki aracımda nereye elimi atsam elimde kalıyodu en son far açma yerini gümüş parçası elimde kaldı serviste yapıştırdılarkapı içlerindeki parçalar falan çabuk yıpranıyo bmw olduğu için masraflarını saymıyorum bile bu gün ilanlarına tekrar bakim dedim ekranlı otomatik 3.16 lar 79 milyar hatta 80 binleri geçmiş durumda bu piyasada fiyatının arabası değil bence o paraya sıfır arabaya binmek daha mantıklı bir seçim olur.
Eklemezsem olmaz ama BMW ile görülünce yapılan muhameleler daha da bir farklı olabiliyo orasıda ayrı tabikiaklınıza gelen ilk şey den daha ziyade iş görüşmelerinde bile değişiklikler olabiliyo
bazı mekanlarda kapıda konturol yapılırken konturolsüz giriş falan
![]()
Direksiyon tepkin ciddi oranda değişecek, yüksek hız stabilitesi iyileşecek baya memnun kalırsın.
Golf'ü 15 jantlastikle bi ben tutamadım yolda ona üzülüyorum arabada potansiyel var baya inanıyorum ama benimki döneceği yok ama insan bekliyor işte hesabı![]()
Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi![]()
ürüne orijinal demedim de ama anca bu kadar cuk diye oturur iddasını kabul ederimbir ara gel kullan sen karar ver kalitesine inan şimdiye kadar hep eibach 5 cm kullandım pejolarımda ve bora polo vs. hepsindede felaket memnun kaldım Hr düşündüm yada vogland ama herkes şikayetçi internette 5cm eibacha kötü diyen 1 tane bile kişi yok ve en son kr95 koray abimiz taktı o bile hat safada memnun. marketçi arkadaşımızında golf 7 sine taktık arkadaş havalara uçuyor hala anca bu kadar güzel olur diye
bende anlamıyorum ama haddinden fazla kaliteli ve güzel inanki
bence boşver bu bmw sevdasını güzel bi yazılımla ve görselle çok güzel olur araban.
Yeni Passattada o durum bolcana mevcut LeventOtopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir
olmuycak şey oldu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)