Arkadaş opel merivasını alman tiger tankı sanıyor heralde. :D
Printable View
Arkadaş opel merivasını alman tiger tankı sanıyor heralde. :D
merivayı satınca far tampon bide motor modifiyesi olarak turbo düşünüyorum :D ciddi ciddi atarlandı misliyle karşılık verdim bakalım göreceğiz :)
Araya çıkma lastik koyun, daha karlı çıkasın :)
Kafa kafaya ittirmek derken arabaları birbirine kafalama yanaştırıcaksınız dimi ben yanlış anlamadım :)
araç bide lpg liymiş - umarım gaza gelip lpg da çalıştırmaz.
anahtarını vereceğine emin misiniz ? :)
Bu işlerde geri vites çok olur.Noter gelir mi acaba?:D
5 tane Renault aracım oldu , hiç polyester kasalı araç olarak bakmadım olaya neresi polyestermiş acaba ? :)
Satış öncesi sözleşmesi imzalayın da ciddiliği artsın olayın.
Airbagleri sokunde bosa acilmasin :D Keyfe keder kaput boyali, saksi dustu, gunes yakti kisimlarinida atlamayin
Video da çekin :)
video takip :)
Allah başka dert vermesin :D güle güle kullanın merivanızı lütfen video çekin :D
Kesinlikle çıkarsa video çekilecek. Böyle şamatadan kimseyi mahrum bırakmak istemem :) Bütün kaymakamlık personeli huzurunda çarşının orta yerinde kozlarımızı paylaşacağız dedim mesai bitimini bekliyorum bakalım. Şu anki bahanesi otopark arkasında arabalar var çıkamıyormuş :D
Yalnız bu tip işlerde motor gücü her şey değildir. Dişli oranı ve tutunma daha önemlidir haberiniz olsun. Bir de tampon tampona geliyor mu arabalar? Sanki meriva daha yüksek. Sonra üstine çıkmasın megane'ın :)
az evvel geldi benim arabam normal 1,6 değil ayağı yapıyor :D hiç fark etmez opc de kabul bana laf kalabalığı yapma dedim beklemeye devam :)
Akşam arkadaşınızın acil işi cıkmasa bari :D genelde R yi böyle şeylerden 10 dk önce yaparlar : D
G.t baş oynatmaya başlanılmış
Aranızda sözleşme yapın yoksa çok pis kıvırır.