abi işiniz mi yok çıkın rolling yapın drag yapın vs ama kafa kafaya araba ittirmek nedir ya :D vermez anahtar falan boşa uğraşmayın bence alacagınız hasarla kalırsınız ikinizde. normal 1.6 değil ne ya :D
Printable View
abi işiniz mi yok çıkın rolling yapın drag yapın vs ama kafa kafaya araba ittirmek nedir ya :D vermez anahtar falan boşa uğraşmayın bence alacagınız hasarla kalırsınız ikinizde. normal 1.6 değil ne ya :D
Sen çaktırmadan semislickleri tak, 2 şer cm spacer, bırak sonra o düşünsün :)
arabası otoparkta yok çıkmış işi varmış :D ama bende Gökhan sam bu işin peşini bırakmam her yerde tam kapasite darlarım yok öyle iddia edip geri vites yapmak :)
Araya yastık koyun abi :D
yastık yada kılıf yok herşey naturel herşey barzolama olacak ama adam yok ortalıkta değilse konulu video atacam buraya :D
Önce gidin müdürünüze satışı verin 2ikiniz de :)
Sonra kazanan üzerine alsın araçları müdürden :) 100 100 200 TL satış parası ödersiniz ak göz kara göz çıkar ortaya
yeterki karşıma çıksın her türlü hallolur o teferruatlar ama erkenden gitmiş. Pazartesiye gelmeyecek değil bakalım o gün ne olacak :)
Arabayı yüklemeye gitmiştir :) Roll bar charger falan yapıp gelmesin meriva ya
#rezerved :bravo::hihih: Meriva yan çizecek gibime geliyor ama takipteyiz :cokgreen:
merivalı arkadaş 4 te 200 yapıyorumculardan mı ?
Sizin kurumda iş yok galiba
araçları sadece dış saçtan ibaret sanıyor herhalde
seneler önce skoda favoritimle,arkadaşımın e30 316i ile kafa kafaya birbirimizi itmeye kalktık.geri vitese takan e30 oldu.ortada iddada yoktu. :) halan muhabbetini yaparız.
Benim anlamadığım neden herkes motor gücüne bağlamış işi yada araya bir şey koyma çözümü sunmuş? Konu kim kimi kaç metre itecek değil ki arabayı ne kadar parçalayacak onun inatlaşmasını yapmışlar. Senin araban istediği kadar hızlı olsun karşında düz duvar varsa ne farkeder?
İddİa tam olarak Şu. Bu eleman hem benİ İtebİleceĞİnİ hemde İterken Ön tamponu kucaĞima vereceĞİnİ İddİa edİyor. Sebebİde benİm f7r in polyester alaŞimdan ÜretİlmesİymİŞ :d bende senİ kumburgaza kadar ÖnÜme katar sÜrÜklerİm dedİm :)
Rezervasyonumu yaptim bekliyorum
Çıtır hasarlı araçlariniza talip olabilirim :D
Değişik bir iddaa :D Bekliyoruz bakalım
Ses yokmu arkadaştan :D
böyle iddialar her zaman havada kalır. örnek burası :)