Aynı kararsızlıkta 3 ay önce biz kaldık ve tercihimiz dizel, cam tavan A3 oldu çok memnunuz tavsiye ederim.
109.000 TL'di.
Aynı kararsızlıkta 3 ay önce biz kaldık ve tercihimiz dizel, cam tavan A3 oldu çok memnunuz tavsiye ederim.
109.000 TL'di.
R.E.S
1 sahibiyim cogu seyi arkadaslar yazmis ben aracimdan cok memnunum fakat is aileye gelince degisiyor.Eger aile kullanicaksa 1 önermem şafttan dolayi arkaya 3 kisi oturmasi imkansiz bagaj stepne olmamasina ragmen kücük stepne yerinde akü var yani orayi kullanamiyorsunuz.
Aileye gelmez 1 serisi kisacasi sizin yerinizde olsam a3 secerdim
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Anladim. Dogru olabilir diyemem dogru. 2. Eli herkesin bu dusuncesinden dolayi yavas. Haliyle sifir alindigindan 2.el de de fiyati dusuyor. Benim aslinda al satci olmadigim icin hic ilgilenmedigim konular.
Aksine parca fiyatlarina odaklanirim. Bakim vs..
Ozmn kalite guvenlik konfordan vs vs once evvela kriterler bunlar. Oyuzden 100bin vs lira verip insanlar golf a3 vs vs aliyor.
ilk olarak 2012 yılında sıfır A3 almıştım, dize otomatik.
sonrasında 2015 Nisanda A3 sedan aldım yine dizel otomatik..
iki aracımdan da oldukça memnunum.
motor, şanzuman, kalite, yakışıklılık hepsi bir arada.
belki biraz bende marka fanatikliği var ama bmw'de aynı hissi yaşayamıyorum.
kalitesiz veya çirkin değil ama ben audiyle daha mutluyum.
ayrıca iç hacimler konusunda bmw kullanıcısı arkadaşların yorumları ortada.
Audi'nin tek kötü yanı donanımlı araçların fiyatları çok yüksek.
iç ve dış S line olsun dediğinizde fiyat zaten uçuyor.
ayrıca bir iki opsiyon da eklerseniz üst sınıflara çıkabiliyorsunuz.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
a3 diğer 2 araçtanda birçok konuda daha üstün. örneğin 2.el değeri , yağ gibi akan s-tronic şanzımanı , iç mekandaki kaliteli işçiliği , donanımı , yalıtımı , yakıt ekonomisi vs. her yönden binilecek araba. bir tek içi ferah gelmedi bana , hb olanın bagajı biraz küçük. ben hiç düşünmeden dolu bir a3 sedan alırdım.
Yeni a3 çok güzel tek eksisi aracı kullanırken ortadaki ekran inanılmaz dikkat dağıttı bende. Kapattığımda oh bee dedim..
Audi a3'ün az satmasının tek sebebi golf 7'dir. Testlerde a3'ten yüksek puan alıyor daha çok satıyor. A3'ün önünü kapatıyor....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
bu şekilde pek düşünmemek lazım artık,
son 5 yıldır insanlar 1.6 arabalara bu paralar verilmez diyor, sonra herkes veriyor
misal 520i, E180.. v.b.
işin içine bütçe girince olay çok değişiyor zatenayrıca 100'in üzerine geçince yelpaze de çok genişliyor.
geçen sene aracımı aldığım paraya 316i m paket alabiliyordum.
ayrıca boş paket 2.0 tdi a4 alabiliyordum.
yine de gittim a3 ü tercih ettim.
Bu sene eşime araba almayı düşünüyoruz,
a3 parasına tiguan 2.o tdi 4 motion var. muhtelmelen seçimimizi bu yönde kullanacağız hatta.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
İşte ben 3 serisi alırdım düşünmedenTabi tercih meselesi
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)