User Tag List

Sayfa 16/22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
402 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: 207 gt & civic vti hangisi ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yazılanları bence iyi okuyup anlamakta fayda var örnekle açıklamış ömer, ibiza cupra fn2 ctr'den 10lira daha ucuza satılıyor ve daha hızlı demiş.fn2 ctr ibiza cupradan daha yavaş ve pahalıysa bence de ödediğim paranın karşılığını veremiyordur..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boştan yere sallamadığım için emin ol o dediklerimin açılımını da yapabilirim. Kanıtlayamayacağım referansını veremeyeceğim birşeyi yazmam zaten
    E tamam madem sallamiyosun dok o zaman belgelerini referanslarini her ne zikkimsa???? Hadi bak konu kalabaliklasmaya basladi 70milyon ekran basina kitlendi seni izliyo !

YURU BEE SAMPIYONSUN SEN yaparsin SEN hadi bee bastir. ..
    - K -

________
    Dr.Ecu

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılanları bence iyi okuyup anlamakta fayda var örnekle açıklamış ömer, ibiza cupra fn2 ctr'den 10lira daha ucuza satılıyor ve daha hızlı demiş.fn2 ctr ibiza cupradan daha yavaş ve pahalıysa bence de ödediğim paranın karşılığını veremiyordur..
    abi yanlış yazmışım leon yazcaktım
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hatasiz . . . kul olmaaaaaz . . .

E hadi dokumanlar referanslar vs.. nirde?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatasiz . . . kul olmaaaaaz . . .

E hadi dokumanlar referanslar vs.. nirde?
    Bence Ömerin söylediğini Low açıklamış. Bunun için bir dökümana ihtiyaç görüyormusunuz. Leon Cupra R 2.0 TFSI motor ile 240 hp veriyor. Gayet yeterli donanımı var. Avrupa sürümünde Brembo fren sistemi mevcut. Yol tutuşu FN2 ile benzer. Ve fiyat olarakta 10.000 ytl daha uygun. Belki daha fazla. Az önce Soner dediki 43.000 ytl ye 207 RC alıcağına 40.000 ytl ye EP3 Type-R alırsın daha zevkli dedi. Zevk anlayışı değişir amma madem sizin için zevk salt olarak (yalın, sade, yanında bişi olmadan) hız ve hızlanma o zaman FN2 yerine Cupra çok çok (çok*10) daha zevkli kalıyor. Fn2 alınca sonra yanından bi Cupra geçince. Ulan ben buna mı vermişim parayımı diyceksizin ???? Tabiki demiyceksiniz çünkü altınızdaki aracı beğenerek almışsınızdır. Yada fanatiksinizdir çünkü aynı cümleyi özne değiştirerek başkası için kurmuştunuz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e topgearın yıllar önceki hothach karşılaştırması herkeste vardır 12 araba içinde civic vti 11. olup sadece almera GTİ ı geçmişti,,,,bu bi döküman ve bağımsız bi görüş,,üstelik herşey göz önüne alındığında ne olduğununda bi örneği..............................

elinde bulunmayanlar için upload ettim..........

http://rapidshare.com/files/17700405..._test.pdf.html

Gunesinoglu
    Misafir
    Tartışmaya gerek yok honda nın yaptığı araçlar belli... Motorlarının kapasiteleri belli...İstenildiğinde bi honda motorundan 400 bg güç alınabiliyo demekki o motorda o kapasite var ama Honda bunu açığa çıkartmıyo..
    Bugün Bi TYPE R nin M5 e bile kafa tutabildiği birçok roll ve kalkış videoları seyrettik..

İşin özü her firma kendi üretim stratejisine göre birşeyler yapıyo daha sonra tüketici kitlesine sunuyo
    Daha sonra ürettiği materyalın yedek parçalarını üretiyo kişiselleştirilebilirliği açısından...Ve bizler tüketicilerde Standart stock tabir edilen bu makinaları yine üretici firmaların üretmiş olduğu kişiselleştirme parçalarıyla süslüyoruz değiştiriyoruz kendi imkanlarımız çerçevesinde birşeyler yapıyoruz

Burda fanatizmliğe hiç gerek olmadığını düşünüyorum... Honda bir özellliğiyle piyasada tutunmuş pejo başka özelliğiyle mercedes başka BMw başka..

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın
    hondayla başka bir marka karşılaştırılınca hondacılar(sahip ve fanatikler) durumu "siz hondaya binmiyorsunuz , ne anlarsınız" a getiriyor. hondayı çok sevmeme rağmen bu durum kafamda soru işaretlerine neden oluyor
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondayla başka bir marka karşılaştırılınca hondacılar(sahip ve fanatikler) durumu "siz hondaya binmiyorsunuz , ne anlarsınız" a getiriyor. hondayı çok sevmeme rağmen bu durum kafamda soru işaretlerine neden oluyor
    bu durum sadece vti ve ep3 soz konusu olunca gecerlı gıbı.

fn2 yı hondacılardan cok savunmusumdur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama mustafa ömerin yazdıklarını okumuşsundur.. "parasının karşılığını veremiyor" diye kanun hükmünde kararname çıkardı ben 3 tane honda kullandım 3nü de aldığıma kullandığıma pişman değilim, hele VTi ımı sattığıma çok pişmanım, zamanı geri çevirsem de satmasaydım... 3 honda da paramın karşılığını fazlasıyla verdi.

Tipo ve Corsa da kullandım ama ikisinden de illallah ettim...

2 tane de Corolla kullandım corolla da honda gibi beni pişman etmedi...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama mustafa ömerin yazdıklarını okumuşsundur.. "parasının karşılığını veremiyor" diye kanun hükmünde kararname çıkardı ben 3 tane honda kullandım 3nü de aldığıma kullandığıma pişman değilim, hele VTi ımı sattığıma çok pişmanım, zamanı geri çevirsem de satmasaydım... 3 honda da paramın karşılığını fazlasıyla verdi.

Önce ki attığım postte ömer'in demek istediğini açıkladım , olaya objektif bakanlar anladı.

Ömer herhalde honda o parayı tamamen haketmiyor demedi akabininde zaten schumi de gayet güzel bir açıklama yaptı

Artık anlayana..

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benim yazdıklarımın orayla alakası yok abi. kazım usta aracılığıyla sen de biliyorsun ne kadar çok honda ve honda sahibiyle karşılaştığımız, ayrıca bu forum nedeniyle ne kadar honda hakkında muhabbete tanık olduğum da ortada. daha önce de söyledim hondayı pejodan çok sevdiğimi ama benim tespitim budur
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce ki attığım postte ömer'in demek istediğini açıkladım , olaya objektif bakanlar anladı.

Ömer herhalde honda o parayı tamamen haketmiyor demedi akabininde zaten schumi de gayet güzel bir açıklama yaptı

Artık anlayana..
    ömer honda diyo ama sadece FN2 yi örnek gösteriyo.. honda sadece sıfır model olan FN2 den ibaret değildir... onlarca modeli vardır ve kullananların çoğu arabasından memnundur...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim yazdıklarımın orayla alakası yok abi. kazım usta aracılığıyla sen de biliyorsun ne kadar çok honda ve honda sahibiyle karşılaştığımız, ayrıca bu forum nedeniyle ne kadar honda hakkında muhabbete tanık olduğum da ortada. daha önce de söyledim hondayı pejodan çok sevdiğimi ama benim tespitim budur
    Objektifliğin için helal
    Konuyu baştan sona okudum bir sürü muhabbet karışmış işin içine
    İki aracın stok halinde 207gt geçeceğini düşünüyorum.
    207Rc ise stock typer kadar yürüdüğünü gösterdi
    Fanatiklik konusuna gelince 3 ay typer sahibi olup 6.vitese atmamış tiplerin honda ve typer hakkında ahkam kesebildiği bir mecrada bir sürü bizim eklediğimiz video var demekki yaptığımız 100 den fazla deneme videosu varken ve yaklaşık 1 yıldır Honda kullanmama rağmen ben Honda fanatiği veya başka bir marka fanatiği değilim ama sezarın hakkını sezara vermek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Ömerin söylediğini Low açıklamış. Bunun için bir dökümana ihtiyaç görüyormusunuz. Leon Cupra R 2.0 TFSI motor ile 240 hp veriyor. Gayet yeterli donanımı var. Avrupa sürümünde Brembo fren sistemi mevcut. Yol tutuşu FN2 ile benzer. Ve fiyat olarakta 10.000 ytl daha uygun. Belki daha fazla. Az önce Soner dediki 43.000 ytl ye 207 RC alıcağına 40.000 ytl ye EP3 Type-R alırsın daha zevkli dedi. Zevk anlayışı değişir amma madem sizin için zevk salt olarak (yalın, sade, yanında bişi olmadan) hız ve hızlanma o zaman FN2 yerine Cupra çok çok (çok*10) daha zevkli kalıyor. Fn2 alınca sonra yanından bi Cupra geçince. Ulan ben buna mı vermişim parayımı diyceksizin ???? Tabiki demiyceksiniz çünkü altınızdaki aracı beğenerek almışsınızdır. Yada fanatiksinizdir çünkü aynı cümleyi özne değiştirerek başkası için kurmuştunuz.
    bu yazılanlara ımzamı atarım

ama tabıkıburda fn2 ıcın cok pahalı fılan dıyemeyız.. cupranın bırazda uygun fıyatlı olmasının rolu var,yoksa rakıplerı o fıat cıvarı genelde 3 asagı 5 yukarı..
    207 rclerın fıyatıda uygun gayet ama bı alt sınıfta tabı.. cuprayla beraber alınması mantıklı 2 arac.. belırgın eksıklerıde yok
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e topgearın yıllar önceki hothach karşılaştırması herkeste vardır 12 araba içinde civic vti 11. olup sadece almera GTİ ı geçmişti,,,,bu bi döküman ve bağımsız bi görüş,,üstelik herşey göz önüne alındığında ne olduğununda bi örneği..............................

elinde bulunmayanlar için upload ettim..........

http://rapidshare.com/files/17700405..._test.pdf.html
    bu tarz testler yuzunden vtia ısınamadım kucukken 96 99 yıllları arasında o kdr cok okudumkı gtılarla karsılaştırmalı testlerını ılk 5 e fılan gıremedı hıc genelde, kı objektıf degerlendırmeler hep, 306 astra gsı fılan ondeydı genel olarak.. yol tutus, motor karakterı, vs vs bılınen nedenlerden gerıde kaldı hep..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne konuymuş bearaya kaynamayan makina kalmadı

artık çok uzadı bence birileri denesinde görelim artık.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tarz testler yuzunden vtia ısınamadım kucukken 96 99 yıllları arasında o kdr cok okudumkı gtılarla karsılaştırmalı testlerını ılk 5 e fılan gıremedı hıc genelde, kı objektıf degerlendırmeler hep, 306 astra gsı fılan ondeydı genel olarak.. yol tutus, motor karakterı, vs vs bılınen nedenlerden gerıde kaldı hep..
    iyide vti bi gt deılkı normal sonuçlar bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide vti bi gt deılkı normal sonuçlar bunlar.

almayın teste o zmn hgtden tokadı yedı ama testte total puanda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)