Bro tam kasa kodlarına hakim olmasam da, 200 motor olan o dönem araçlarından 2005 slk 200 ve 2004 clk200 üm oldu. İnan bana 320 ler daha masrafsızdır.Bakım konusunda haklısın ama 320 düzgün bakıldığı taktirde motoruna anahtar deydirmezsin
![]()
Ama zaten MERCEDES bakılıyorsa bakım dert etmez arkadaş diye düşünüyorum
Babam da 2001 s500 var misal, onda da en büyük problem ağırlıklı olarak air matic oluyor. 2 kere değiştirdik. Ama 17 yaşında araba 266.000 de halen. MERCEDES yatarsa masraf çıkartıyoryatmamıştı ve düzgün kullanılmıştı makbul
Bu arada sadece yağ balata ve buji değişiyoruz(*** yiyende 16 buji değiştiriyorsun
)
Düşük hacim MERCEDES tavsiye etmiyorum, Mini kariyerimden daha fazla bindim ve kanaatim bu yönde![]()
Bu arada yeniköydeki araç bir dönem es motora ve AKN de satılıktı. Yanlışım yoksa ilk sahibi M.Başaran(belki hatırlarsınız baya bir Zaman önce 4300 km'de bir araç vardı ilanlarda, o bu.) sonraları Gökay abi almıştı.
Ekranı falan kendileri taktı hatta. Kimsenin aracına laf söylemem çok güzel ama o para etmez. Kaça satıldığını biliyoruz yaniBide egzozu 4 çıkışa çevirmişler
![]()

Bakım konusunda haklısın ama 320 düzgün bakıldığı taktirde motoruna anahtar deydirmezsin 
Alıntı