gayet güzel torku varmış
GSİ doluysa üzebilir A3 ü
İddalı konuşma konusuna katılıyorum
İyi ama sadece kendı arabanı biliyosan "daha dolusu yok" cümlesi yanlış olurİlla gözlerimle görecem diyosan saygı duyarım
Senin araç aşırı beslememi?
Orjinali her nekadar SFİ lar 156hp veya 150hp olarak lanse edilse ve bu yazacaklarıma bazı arkdaşlar itiraz edecek olsada stock halde 167hp verenler çok dynoda
Chipine göre degişiyordur kesin bişey yazmak mantıksız olur gibi![]()
A3 ve Gsi denemesı yakında yapılır o zaman
İbrahim adaşım aracında tam neler var bilmiyorum ve en dolu benim diyosan bişey diymem.
Ama emin ol dolu olması TR de en güçlü atmosferik Gsi ın sende oldugu anlamına gelmez.
Ve gercekten tr de en dolu benım dıyebılecek kadar yukluyse aracın 200hp lerı zorlaması gerekır bence.
Erhan kaçıyo ama onuda sokacam yakında dyno ya![]()
ben yakında yapıcam video çekip koymaya çalışırım, deneyeceğimiz arkadaş da arabası ile ilgili iddalı açıkcası! görücez bakalım, ben çok iddalı değilim, çok yüklü bir gsi a karşı chip, filtre egzos lu bir a3 ün 200 e 200 bg civarında kapıştığını düşünürsek -gsi ın oranları bilmesemde- gsi ağırlık avantajı ile alır gibi..a3 ü kurtaracak şey tork olabilir! onun dışında zaten yapacağımız denemeler de var techturkey içinde yukarıda yazıldığı gibi ben kısa süre içinde hazır olurum..
![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
ibo ben gözümle görmediğim için hala sözümün arkasındayım benim arabam dolu diyorum illaki vardır yüklüsüde ama bu camiada ismini pilakasını duymayana kadar endolusu benim diyorum en dolu gsi nvl 80 diyorduk ama artık değil abimin mop 49 turbo gsi çıkana kadar herzaman onu bildik şimdide bizimkini bilsinler ha daha video yapmadık ama oda kısazaman sonra yapılacaktır ellerine sağlık minks ve oz onlar sayesinde araba kendi cinslerinde bir numara oldu
yeni aracınız ınsallah ıstedıgınız gıbı olr.hayırlı olsun.
ama benım soylemek ıstedıgım senın aracının en dolsu olup olamayacagı degıl.
senın kı en dolu bıle olsa senden daha hızlı gsi lar olabılır.
190hp verdıgı soylenen bır gsi soz konusu.dogru veya yanlıs.
ama senın en dolusu benım ,ben 190hp veremedım baska kımse vermez demen yanlıs.umarım anlatabılmısımdır kendımı
once ankarada erhan ın gsi la denerız a3 u daha sonra ıstanbulda 190hp lıkle denerler bızde sonucları goruruz.
Valla iddialı derken benden bahsediyosan iddialı sayılmamSadece 2 tane 1.8T chipli passatla denedim ve bu tarz aracların nasıl gittigini yaptıgım uygulamalardan biliyorum. İkisini de gecmiştim. Dener görürüz belkide sen gecersin bizde görmüş oluruz.
Arabam öyle cok yüklü bir gsi değil. Sadece chip mevcut aracımda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)