Öyle bir GSI bulsam bende deniycem![]()
kocaelıde bı kadet gsıdan bahsedıolardı draglara gırmıstı.. baya bı doluydu sanırım subaruları gecıomus.. bilen varmı o aracı?
baranın arabası ama subaru geçtiğini bilmiyordum ilkdefa senden duydum arabada bende olan parçaların aynısı var herşeyimiz aynı maşallah yapıldığından beri hiç açılmayan motora sahip yürürüde çok iyi
opelımde okumustum bende. draglarda guzel gıtmıstı rollerde gorsek aslında ıyı olabılır![]()
serkan baran otipte biri değil draglara bile katılmayı istemeyen bir arkadaş benim tanıdığım kadarıyla sef kadir abi iyi tanır aslında ama rolinglerede geleceğini sanmam
Sağlıklı bir a3 1.8T 150 hp yani KKK03 Turbo ile Chip+Komple egzost hava filtresi + kat iptali + Dumb valve ile 200-207 hp arası güç yaklaşık 300 nm Torque üretir. Bunun yanında 200 hp lik bir gsi dahi olsa torque farkından geride kalır. Bence...
o kadett en son gecen seneki draglarda type-r ezdi ve satılığa cıktı
ilanı vardı ilanı kalktı noldu satıldımı yoksa vazmıgectiler belli değil.
ibrahim sen bilirsin noldu araç? satıldımı yoksa?
valla benimde haberim yok kadir abi benden dahaçok samimi baranla o daha iyibilir kadir abi çok seviyordu o kadetti
bende bi eski gsi kulanıcısı olraak dolu bi gsi gercekten tehlikeli oalbilir ama 190 hpleeri yakalayanı hiç duymadım atmosferik olarak ama stock halde a3 un hiç sansı yok tabiki ufak tefek işlemlerden sonra sonucta turbo bence gsi yi uzer
arkadaşlar baran demirkanın arabasının motorundaki kombinasyon şudur vls34 double valve spring omega forget piston krank ve volan hafifletildi krank mili bu motorlarda 17.3 kg dır 12.5 kg civarına kadar hafifletilebiliyo dr schrick marka 276 derece cadde tipi eksantrik milleri lexmaul emme manifoltu ve benim eski arabamın headersı ile muhtelif firmaların çipleri var ayrıca distribütörlü değil 94 gsi lar gibi tam elektronik ateşlemeye geçildi üzeindeki parçalarla 210+ hp ler almak mümkün ama baran unichip vb benzeri bir pigyback almak için parasına kıyamadığından araç 175 hp üretmektedir bütün tasarım bana aittir.
bu arada türkiyedeki en hızlı atmosferik 94gsi lar eski arabam 34 RN 942 benim 34 UPL 27 uluç ali ağakay ve 34 NE 500 dür 2002 ve 2004 yılları arasında daha sonra bu araçların hepsi satıldı şuan böyle bi araç varmıdır???
tesekkurler bılgıler ıcın..
kadette egzantrık daha duzgun olsa bırde dedıgınız gibi unıchıp gıbı bişiy olsa cok daha ıyı degerler elde eder..
upl evet baya guzel aractı dragda baya bı 1.lık kovaladı zamanında yanılmıosam 198 hpydı dergıde yazıyodu...
ankarada 200hp ustu arac vardı fakat su ankı durumunu bılmıorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)